Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
Jóóóóóóó reggeeelt vietnáááááááááám
A változatosság kedvéért, újra munkában"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
törölt tag
ma kő menni savazni ?
-
otto14
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt emberek! Almos vagyok .... hosszu ejszaka volt... delben kellene indulni haza...ha nem huzzunk ra meg egy napot
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz otto14 #20993 üzenetére
Irány Kecsóóóó! ...2 gyerekkel, akik 120% poweren vannak. Lebontják a gépet, mire odaérünk... Sebaj, amúgy is kedvenc szabadidős tevékenységem a gyerekbántalmazás!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Topiklakók!!
asd
-
-
MrM94
addikt
nemtlatok\
minden oke vrletke?hoppacvska asze m kiocsit resztg kvayok
!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
~Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
huncagokk rmtudjwnvalakM?:-) ?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
törölt tag
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ROTTY
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #20987 üzenetére
és védik a belső iparukat foggal körömmel.
Kell valami?!
- megvesszük, lássuk a kínálatot...
- mi....?! de Qva drága, és csak külföldről?!
- ezt mi nem gyártjuk...?!
- tényleg nem
- ha nem gyártjuk, tuti kell ez nekünk ?!van egy hosszú vicc kb ez a csattanója. és igaz...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #20985 üzenetére
Sokan úgy gondolják, h a bankok miatt gazdag svájc. A vegyipar adja az országban a nagy bevételt. Na meg van pár kaja is, amiről sokan nem is tudják, h svájci. Elég zárt ország volt korábban is, alacsony a munkanélküliség, van vásárlóerő...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
isten ments h. belehajszoljalak
mondtam is h. drága... akkor éri meg ha kifizeti a cég ahol vagy.Svájc:
Mindig is egy önmagát védő, relatíve zárt ország volt. példát lehet róla venni, témogatja a sjaát gazdaságát, és nem engedi be a tolvaj semmirekellőket, csak akire tényleg szükségük van.
Amit lehet saját, svájci emberrel csináltatnak, svájci ipar termékeit veszik...
így kellene másoknak is..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Yeffy
veterán
válasz Shokkolo #20982 üzenetére
igen? lefelé? lol, ezt miért nem mondtad eddig? engem meg belehajszolnál ilyen 6kilós tanfolyamokba, teeee mocsok rohadék
más szakma nincs kint, amit tudnál végezni?
ja, barátnő téma. az más, bár szerintem ellehetne kint ő is, aztán ragad rá a nyelv.
Svájc... nos igen, de oda kicsit meredekebb is kikerülni mint mondjuk ausztria/németország
ezt kifejthetnéd kicsit bővebben, érdekelne...akkor ég veled, piros 320 ci...
Csigusz: igen, eszembe jutott, egy kósza gondolat erejéig.
ugyanis emberekkel foglalkozni nem akarok többet, semmilyen szinten. ergó kereskedelem, vendéglátás, oktatás, ilyesmik élből kizárva nálam.
az meg a másik, hogy nem ártana tudni valamit, illetve engem nem a fitnesz vonal vonz/szeretem csinálni, hanem a poweres. ott meg - itthon legalább is - már "le vannak osztva a lapok" az edzők között, illetve nem nagyon lehet bekerülni ilyen körökbe.
ott keményen villantani kell valamit.de kösz a tippet, legalább valaki mond valamit rá.
ez meg
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Shokkolo
addikt
@Vizion & Yeffy:
A dolog pokoli egyszerű...
ezt a szakmát ott lefele építik, "outsourcing" mert rájöttek, hogy tőlük kicsit keletebbre 5ember bére sincs annyi mint kint 1...
a matek egyszerű... ugyanannyi kiadás, 5x-ös meló... 1-2 kellemetlen nyelvből adódó incidens pedig "belefér".Ráadásul egy frissen kivándorolt általában nem keres soha annyit mint egy echte német... megélni pedig ugyanúgy drágább. Mire beleszámolom a hazajárogatást... nem lennék jobban anyagilag. Ráadásul barátnőm nem beszél németül, így az ő bevétele is kiesik... Szóval nem lenne olyan jó az sem.
Svájc... nos igen, de oda kicsit meredekebb is kikerülni mint mondjuk ausztria/németország
Egyelőre jól állok itthon... igyekszem, törekszem, ha bejönnek a terveim nem mondom h. gazdag leszek, de megleszek.Update: sikerült eladni a BMW-t, szerda estétől már a butapesti utakat fogja róni
@Csigusz:
+1, ráadásul 1-1 jó edző nem is keres rosszul.
Újabban elég felkapott ez a fitness sztori... és még relatíve kevés pl a jól képzett és tényleg hozzáértő Crossfitt tréner![ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #20978 üzenetére
Egyik mérnök tőlünk svájcba megy most dolgozni. Indulóra azt mondta, havi 1 milla kb... Mondjuk ott az élet is drágább, de akkor is dúúúúúva
-
Shokkolo
addikt
itt meg meló van
a változatosság kedvéért, olyan jó beosztást dobtak össze...múlthét:
pén. - szo- vas - hétf - kedd > éjszakaez a hét:
pén. - szo- vas - hétf - kedd > délutánjövő hét:
pén. - szo- vas - hétf - kedd > éjszakaKöszönjük Emese
És a vátozatosság kedvéért, végzek ugye kedd este, szerdán indulok németbe, péntek hajnalban érkezek h. jöhessek dolgozni
Nem tudom, hogy ki találta fel a munkát... de hogy a többi ember miért nem verte agyon?![ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
én mindig megölöm a topikot
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #20974 üzenetére
Majdnem.
Első íccaka után hullaként értem haza.Végig talpon voltunk bent.
Utána hazafelé utolsó lámpás kereszteződésben a kicsi megmakacsolta magát, és leállt.
Csak pörgetett, de nem akart jönni az beindulás.
Áttoltam a kereszteződésen (740 kg rulez), mocitető felcsap, minden csatit átmozgat...
hát mondom, 200 métert már vagy eltolom, vagy gyalog haza, és alvás után visszatérek.
Erre beindult.Elpaskoltam a farát, hogy ilyet nem csinálunk, tessék észnél lenni. Na.
Remélem este melóba menet nem akar cserbenhagyni.
Közben keresek CO vagy porbeles hegesztőt ezerrel. Persze olcsón, jeligével.
Nincs valakinek ilyen irányú jó kapcsolata? Vagy éppen eladó eszköze? Ja, 50e a lélektani határ CO esetén, 30e porbeles esetén.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #20973 üzenetére
...átlagos nap.
Szopcsizok itthon, eső esik, gyerekek nyűgösek, etc... francba. Holnap meg Kecskemét, gépem nem halad, viszont TV állvány jó lett. Többiek alszanak?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
Köszi mindenki.
Nem vagyok hozzá szokva hogy ilyen sűrűn gratulálnak
Nameg ahhoz sem hogy kétszer egymás után alkalmasnak találnak valamire -
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #20968 üzenetére
Ez normális a sok space cake után
Londonban vagyok... legalábbis az időjárás pont olyan. Átérzem már milyen lehet Neked ott. Pöntyög az eső, fáj a fejem...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt !
Olyan faxan erZem magam......
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #20960 üzenetére
Gratula!
Segítek németül kicsit, hiszen marketig/kapcsolattartás a melóm...
A legfontosabbak:
Danke - köszönöm
Bitte - kérem
Wo ist...? - hol van...?
Können Sie mir zeigen? - Meg tudná mutatni?
Eine oral wie viel kostet? - Egy szopcsi mibe kerül?Ezzel már túléled!
-
ViZion
félisten
-
MrM94
addikt
-
MrM94
addikt
Jatekgyarto cegeknek ezt az orruk ala kene dorgolni..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
Jelen-jelen csak dolgozok.
Parancsolj Yeffy, figyelek (cska nem igérem az azonnali választ )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #20946 üzenetére
Közben rájöttem, miért is kezd el csepegni.
Nyáron nem fűt az ember, és hát a szelep általában 1 pozícióban áll, mert minek mozogna ide-oda, ha nem kell.
Szóval nyáron szépen rárakódik a tengelyre a kosz.
Jön a tél, és elkezd fűteni az ember.
Mit csinál kosz? hát bemegy az O-gyűrűhöz.
Vagy elkoszolja, vagy lepattan a tengelyről, és akkor ugye nem lesz szép körkörös a tömítő felület, ezért ott csepegni kezd. Ez volt nálunk is. Lepattanva egy pici kosz bevonat.Ötlet: Ősszel szétszedni, és kipucolni minden évben.
-
mackosajt
addikt
Oké.
Addig leírom, hogyan spóroltam ma 53e Ft-ot.
Törpént, hogy 2 éve már cserélt a szerelő a kazánban 3 utú szelep javító készletet.
Most úgy 2 hete intenzíven elkezdett csepegni, de csak melegvíz üzemben. Fűtéskor nem.
Nézegettem a neten, hol mennyi. KÖzben elrettentett több gázos is, hogy ez komplett csere lesz, 53-63 között van az új.
A javító 20e.Hát, miután megtudtam, hogy tőlünk 400 méterre raktáron van ilyen komplett cucc 53-ért, meg van csak javítójuk is 20-ért, ma nekifogtam, és darabokra szedtem a kazánban lévőt.
Nem nehéz, mert minden ilyen gyorscsatis.
Ha már kint volt, elkezdtem vizsgálgatni.
Há mondom ennek a kis tengelynek nem kéne feketének lennie. Megtakarítottam, szép tiszta, kopás nincs rajta.
MOndom akkor nézzük meg, mibe megy bele.ilyen körmös valami volt a 2 végén a cuccnak.
Persze egy darabban.
mivel könnyen kijött (egy pillanat alatt eltört), így kicsit bajban voltam, mit rakok vissza.
A lényeg, a tengely, ami mozog, és megtisztult, 2 kis teflonkarika közé szorított gumigyűrűvel van tömítve.
Azoknak semmi baja. Találtam egy bigyót, ami pont szépen megfogta a helyén a cuccokat, jobban mint a kis fém bigyó.
szilikonzsírral mindent átkentem, összeraktam, és most láss csodát, meg se cseppen, és működik is.53e Ft maradt a zsebben. Ezt is a kocsira lehet költeni.
szerk: @szusssssszzzzz, lásd fentebb. Csupán ennyi történt.
szerk2: amúgy közben felhívtam a boltot, hogy szét van kapva, mint a lábtörlő foxi által. Létezhet, hogy ennyi a baja?
Simán mondták, hogy igen, általában annyi, de nincs hozzá javító készlet, és inkább cserélik kompletten az egész szelepet. Ha a másik oldali csöpög, akkor meg a 20e Ft-os javítót dobják be.Hát b+, hogy ennyire alkatrész cserélő kisiparos lett mindenki... felháborító.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
Sokkoló, vagy most közelben?
-
mackosajt
addikt
No gyerekek, eddig úgy néz ki, hogy spóroltam megint 53e Ft-ot...
-
törölt tag
na gyerekek , ma szorítsatok nekem
ha 7 óra felé nem jövök, akkor gáz van -
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt mindenkinek !
Most ebredtem.....ma megyek a belgakhoz....este pedig indulok Amsterdamba.
@macska: az a kartya szep.....csak te nem latod a zold szemuveg miatt.
Kellemes napot mindenkinek !!!
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt Mindenkinek!!
asd
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #20925 üzenetére
Persze,hogy az.
Viszont en azert szeretem ha nem minden mas szinu a gepben,esetleg ha lehet akkor esztetikus is legyen.Ugysem lesz annyi penzem hogy egy olyan kartyat vegyek.Viszont kinezetre nekem akkor sem tetszik a radeon...Ha a 690et letudott huteni egy darab venti es az 590 et szinten ugyanugy letudott huteni egy venti,akkor siman lehuti az a single radi+venti....[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Peaceliker #20931 üzenetére
Majd kiveszi az egyik ülést a BMW-ből...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
törölt tag
-
-
Yeffy
veterán
-
törölt tag
JÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!44négy
felhíttak ma hogy holnap próbakör debrecen felé kiskamiLyonnal aztán kedden start nemzetközibe. egyedül (kezdőket 4kézbe szokás küldeni első körre)
jáááájj . az a csávó aki nem hívott vissza most vissza hívott. végülis nem rossz. ez így ebben a formában lol de .
szeretem a kihívásokat. ez az lesz,itt egy veki bré
brafó! paszmetk.
-
mackosajt
addikt
Ekszkjúznííí, de aki only kinézet alapján vásárol, az hülye.
Nem megharagudni.vizes topikban is írják, hogy de sz@r, a kis radi nem fogja bírni... b+, nem látja a ventit a kártyán?
Nekem soha nem a kinézet számított. ár/érték/teljesítmény/pénztárcahttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
otto14
őstag
Tud Valak i letölteni scribd.com -ról? Ez kéne konkrétan.
asd
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #20922 üzenetére
Ezek amugyis presztizskartyak.Nem foldi halando embernek valoak,csak nagyon gazdagoknak.Az meg szarni fog ra hogy milyen hofokokon megy a kartya,vagy ugyis levizezi..
A 290x2 az a piros venti nagyon olcsonak nez ki, es a dizajn sem jon be nekem.Viszont a 690 es dizajn az nekem nagyon bejon..Viszont ha aztmondanak,hogy add a 780at adom vagy a radeont vagy a titan Z-t akkor m2 ert odaadnam.
Szivesen letesztelnek egyet mindkettobolAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Malibutomi
nagyúr
Pedig ez már igazán igényesen néz ki. Ha kinagyitod a képet látszik.
Röhögtem is mikor ph-n lejött a hír róla, egyből lefikázták egy csomóan. AMD hallgatott a 290X kritikákra, és erre nagy hibrid hűtést tett, erre leszarozták, hogy ez sosem hűti le, micsoda fos. Bezzeg a Titan Z, az majd megoldja egy ventivel, mert kevesebbet fogyaszt 10W-al.Amúgy rakhattam volna ezt is
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #20920 üzenetére
AAAAA ez mekkora volt..Amugy oszinten nekem nem igazan tetszik ez a 290x2 radeon..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #20917 üzenetére
Az ut az faxa.....40 percel hamarabb ertunk a komphoz...most meg varni kell
...~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Yeffy
veterán
válasz #81556480 #20900 üzenetére
lyalllly, de szééép
igen, ez e46, még a pre-facelift, álíltólag egész jó 4 hengeres dizivel. és ahogy látom, picsa áron. döbbenetes, mennyire mennek le az áraik bakker, ennyiért fél éve Stiftet néztem újabbatszerintem, ahogy Sokker írja, ha nem füstöl, dadog, nem láttok rajta semmi szokatlant, vagy "kitaposottságra" utaló nyomot ( független vagy ismerős szerelőhöz való elvitele ajánlott minden használtnál szerintem), és tetszik, van rá lóvé, akkor vágjatok bele.
közben rácsekkoltam egyik kedvencemre, bakker, már ez se valami drága. ahhoz képest, mi áruk volt ezeknek 10+ éve, mikor újak voltak.
csak hát ugye tankolni kéne, szervizelni, biztosítani, esstébé...[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt mindenkinek...aludtam en is 3 orat kb...... ...az biztos hogy egy ideig az asszony fog vezetni !
Na .....majd irok !
-
otto14
őstag
Jóó Reggelt Mindenkinek!!
asd
-
törölt tag
Találtam a helyi unixnál álláshirdetést, most meg motivációs levelet írok. Van aki írt már ilyet hasonló témába ( nemhiszem ) ?vagy van rálátása hogyan kell kinézni egy ilyennek? Mint mondtam a beszélőkém nem a legjobb minden második szónak valami faszom szóvicc jut eszembe meg szívem szerint egy zsidó viccel nyitnék de nemhiszem hogy én lennék az új sales menáger picsacuppogtató munkatárs
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre hazaertem en is....kicsit meg kikapcsolodok aztan alvas. Holnap megyek a mocskos csigazabalokhoz.....aztan Belgium....szombat es vasarnap pedig Berlin helyett Amsterdam
Ki jaccik egy kis Crysis-t ?
-
törölt tag
válasz Shokkolo #20903 üzenetére
Ez úgy se lesz meg mire én oda érek.. majd ősszel tervezem a cserét.
ha nagyon be jön az élet akkro ilyet ne De ezt kizártnak tartom
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest