Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz CJ4567 #132929 üzenetére
Én úgy tudom, magasabb órajelet, és gyorsabb L2-t kapott a 800-as az erősebb GPU mellé. 30-40%-al lehet gyorsabb reálisan nézve a 801. A Geekbench eredmények is ezt mondják: [link], ez pl. +37%.
De tény, kicsit kevesebb difire emlékeztem, az L2-es dolog kimaradt.Abban nem vagyok biztos, hogy a Kirin 955-nél gyorsabb-e a Snapdragon 820, az a Kirin bizonyos szempontból érdekes SOC, nyers erőben elvileg jóval több van benne, csak nem látni azt mindig előjönni. Pl.: [link] A 820 mindenképpen kiegyensúlyozottabb.
(#132930) MiklosSaS: Nagyon tud pedig netnél számítani. Nekem pl. egy FB messengert mire a Chrome betölt vagy 5 másodperc. Mire betölti a webmailom, még 2-3. Ezt egy nap többször is megnézem telefonról. Ez még úgy pont oké, de a duplájával már nem lennék boldog, nagyon nem. A korábbi telefonomon oké, 6-8X ennyi volt, legszívesebben vágtam is volna ki az ablakon....
(#132931) norbert1998: Nézd, linkeltem neked videót. Meg lehet nézni. Ki lehet számolni. Elméletileg a 37%-al gyorsabb 801-el akkor nem átlag 10s lenne az oldalbetöltés, hanem csak bő 7. Az még mindig nagyon messze van a szintidőtől, de tény, hogy nem is olyan rossz, főleg nem ennyi pénzért. (Feltéve, ha nem melegszi túl magát és throttlingol le, mert pl. a 820-ast nincs az a netezés, ami túlmelegítené.)
"Az kb egy átnevezett egy s4 pro, ha jól emlékszem, és az jóval régebbi, xperia z idei."
Erre konkrétan rosszul emlékszel, ugyanaz a 4db Krait mag, mint a 801-ben, csak lassabb L2-vel, kisebb órajelen.Viszont ha a 600-as vs 801-es snapdragon témát ilyen szigorúan nézed, akkor azt is számold ide kérlek, hogy az általad felhozott S7 Edge nyolcmagos Exynos CPU-ja jóval combosabb, mint a 820-as Snapdragon. Szval megint ott tartunk, hogy dupla olyan gyors durván az s7. [link]
A 64bitet kár idekeverni. Megnézheted a böngészési részpontokat a Geekbench-ben, ott is látszik, hogy nema 64bitről van itt szó. [link]
Én amúgy egy szóval nem mondtam, hogy hazudsz, csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy a tények ellened szólnak.
(#132932) MiklosSaS:
(#132937) Habugi: Vigyázz, k800 nekem is akad itthon a szekrény mélyén egy pár. Régi szép idők...
(#132938) #Morcosmedve: Röviden összefoglalva: elfogadnám.
Vegyük úgy, hogy az automata váltót nem vettem észre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest