Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz bandi0000 #107499 üzenetére
Ha jól tudom,bár sasunk biztosan jártasabb a témában egy virtuális billentyűzetet vetít ki a monitorra és a szeme mozgása alapján "ír" szavakat amiket feldolgoz a számítógép és mondatokba verbuválja azokat.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
DR|FTK|NG
veterán
Reggelt.
Malac beteg(már megint a nagyobbik ), de már jobban van.
-
bandi0000
nagyúr
Pont tegnap néztem valami tudományos sorozatot, benne volt Steven Hawking, a cucc amivel ugye tud kommunikàllni, annak van egy monitorja, hátulján világít az Intel felírat...
Persze állítólag télen átszerelik neki AMD-re mert akkor az táplálja az ülés fűtést
Amd-s szép reggeltXbox One: bandymnc
-
otto14
őstag
Ilyen hosszú éjszakám még nem volt, 1 órától nem tudok aludni s a nyelvem is felsértette valami
@J Reggelt topik!
[ Szerkesztve ]
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
na de elég az enyelgésből haggyatok békén, má megbántam hogy írtam. nem iszok 3. hete. kicsit ingerlékeny vagyok d emár kibírom karácsonyig
-
törölt tag
válasz MiklosSaS #107483 üzenetére
de ezt olyan degradálónak élem meg mikor már megjegyzik hogy megint máshol dolgozok, meg felmondtam meg mittomén..
egyedül vagyok, megtehetem, nem akarok senki kutyája lenni. apám meg anyám sose mondott fel sehol, vagy 20 évig dolgoztak ugyan azon a helyen. csakhogy 20 éve az a hely jó volt és jól fizetett. aztán meg élni nem volt pénzük. meg stresszelte őket a faszfej főnök. szerencsére létszámleépítés miatt elküldték őket és most jobb helyen vannak. de maguktól sosem jöttek volna el. én meg megfogadtam hogy sose leszek ilyen. majd én megcsinálom magam. addig megyek míg nem lesz fasza jó hely. de egy cég is változik. ha eleinte jó majd elszaródik, szintén lépek. olyan szakmám van amiben munkaerőhiány van, ezért én diktálok. ha szarnak néznek tiplizek.
tehát simén lehet hogy 3 hónap múlva lelépek egy jobb helyre.
Először egy 1millio km-es kocsival meg egy telefonnal indultam ki németbe, szét szivattak,beázott a kocsi, kicsi volt a fülke, trükköztek a vezetési idővel meg minde. Most nagyfülke, hűtő, tv, laptop, kényelem, dupla annyi pénz. Annál a cégnál dolgozott egy öreg kolléga, azóta is ott van. jó neki a 180 ezer, meg a büdös mocskos kocsi. Nekem nem volt jó. most ha akarom 400 megvan. Ha nem váltok nem lépek előre.
MOst eljött kicsit az az idő hoyg kevesebbel is beérem, de otthon akarok lenni, más jellegű dolgokat is "építgetni"
-
Popes
őstag
válasz #81556480 #107480 üzenetére
Miskolc-Munchen sem egy álom egy seggel, de az még talán vállalható.
Majd ez idő eldönti hogy mikor olvashatunk az új munkalehetőségedről. (nehogy magadra vedd, látom most érzékenyebb a lelkivilágod @FF )
"Nincs rakodás" viszont majd hallgathatod hogy tesó állj meg egy csehónál, má' meg brunyálnom kell, stb,stb...[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
-
törölt tag
válasz Popes #107478 üzenetére
Miután elolvastam mégöccör, már átjött a vicc
Egyébként vágom mirő beszélsz, sose furgonoznék, az kegyetlen meló. de itt nem erről van szó. ez személyszállítás, miskolc vagy bp-ről kimenni münchenbe kb olyan mint egy kamionnal 10 órás vezetés amit még a kártyással is meg lehet csinálni. Viszont itt nincs rakodás, nem kell activitizni hogy mit mondd a buzi targoncás, szopni a papírokkal, fülkébe aludni, stb.. másnap beszáll 5-6-8 magyar külföldön dolgozó ember, itthon meg kirakom őket, és már otthon is alszok.
münchenből rendszeresen jártam haza céges kocsival 8-10 órába megvolt mezőkövesd. Délnémetbe fogunk járni.
(#107479) MiklosSaS mé tsinálod eszt velem pls ?
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz #81556480 #107477 üzenetére
Smiley nem ment át?
Amúgy konkrétan az embercsempészésre gondoltam, de lehet sz@r poén volt. (látom közbe leesett )
Azért sok sikert a melóhoz, de azt ne hidd hogy jobb kártya és kötöttségek nélkül tolni.(bár két kártyával sem jobb) Remélem neked korrekt főnököd lesz és nem használja ki hogy nincs kötelező vezetési és pihenő idő.
Mondjuk német nincs messze, csak van jó barátom aki Sprinterel tolta Spanyol-Románt és csak idő kérdése volt hogy mikor lesz rossz vége.[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
törölt tag
válasz MiklosSaS #107474 üzenetére
A franciaországi Valenciennes mellett vagyok. péntek reggel óta állok. Nemtudom holnap lesz e munka de simán lehet hogy nem. így csak szerdán valamikor fogok elindulni, azaz 5 napig egy helyben. Az a rossz hogy van wifi de olyan csíra, hogy csak gyökkettővel megy a fészbuk is. Mondjuk jobb mint a semmi, használtauto.hu-n csorgatom a nyálamat , alig várom a decembert hogy megvegyem a verdát. dec 9.én megyek haza , szombati napra alvin koncertre, aztán még vissza két hét. így majdnem 8 hetet melózok mostantól számítva, de ha minden igaz baromi sok pénzt tudok keresni, meg van már félre téve, szóval jó kis verda lesz, meg úgy számolok hogy pár száz e félre lesz téve váratlan kiadásra, ha valami lesz a kocsival. Nameg ugye karácsony is jön baccameg. karácsonytól már nem dolgozok itt, német-magyar oda vissza fuvarokat fogok csinálni 9 személyes kisbuccal heti 2 estét kell kint aludni , de azt is hotelben. jó lesz, hétvégék otthon, plusz egyik nap felkelek, kimegyek, másik nap este már megint otthon vagyok.
kb ennyi te #FF
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagy a csönd...
-
bandi0000
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #107469 üzenetére
-
DR|FTK|NG
veterán
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Agyalok rajta, hogy gépházat vegyek, de most azon gondolkodtam hogy mi lenne ha magába az asztalba építeném bele?
Mégpedig csinálni neki egy dobozt ami az asztallap alatt lenne de a tetején egy üveg, hogy be lehessen látni, eléggé zárt lenne, nem ártana neki 2 venti bele nem? Szív/fúj
Szerintetek hülyeség?
Xbox One: bandymnc
-
Habugi
addikt
DA,
Egy hete logoltam be utoljára, valaki összefoglalná OFF-ügyileg?!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gyuri27
félisten
válasz MiklosSaS #107461 üzenetére
A ref az az ref. Egy prem gyártó vga-ja prem áron nem hasonlítható össze a low cost ref kártyákkal. Azért érezzük a különbséget.
Én nem lovagoltam semmin. Az evga akkora korrekt prem cég lenne. Nem osztogatna hütést, hanem vissza hívná a kártyákat. Lévén arra rárakhatsz bármit. A vrm, nyák egyéb ami szarul lett tervezve nem változik. De ha ez nem akkor legalább ráraknák ők a hűtést. Nem vagyok sík hülye. Ezt azt megcsinálok. De vga-t még nem barkácsoltam. Nem biztos, hogy egy ilyen árú vga-nál szeretném elkezdeni. Azt gondolom, hogy a népek 90%-a így van ezzel. Ha valami elbaszódik akkor buktam a vga-t. Persze vihetem bótba, szervízbe. Akkor meg minden költség az enyém.
Ez az álláspontom a a témában.Amd - Radeon - Ryzen
-
DR|FTK|NG
veterán
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
reggeltet
-
bandi0000
nagyúr
felkelni hétalvók
hogyan készült a gugli pixel....de beteg
-
MrM94
addikt
Megismertem ma egy régi új lányt.Hátolyanjólnézki.Megkéne fűzni egy menetre
-
Methionyl
senior tag
-
Beretvás
veterán
válasz #Morcosmedve #107443 üzenetére
-
Beretvás
veterán
válasz #Morcosmedve #107441 üzenetére
ne dicsérd me má igyis több füle mint foga.. de az is fájjon neki..
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #107438 üzenetére
Hú de hüle vagyol. Mindenhol, akárhol, bárhol, sehol, üzbegisztán, hátasztán, naésaztán meg még egy csomó.
Tehát mindenhol IS!Éne? Há te hívatod magad cumisüvegnek.
Ezt meg se hallottam el se olvasom. Engem te ne dicsérj. Hova fajul így a világ? Nézzenek oda.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #107433 üzenetére
Mindenhol IS te gempőc!
Lányokat? A boci és a kecske is számít ezek szerint.Kihozzák a mit és hova? De akár kihozzák akár nem értelme nincs. A célközönség számára kb 0 infó halmaz az egész. Pont az lenne a lényeg, hogy mi az a konfig ami még kihajtcsa és mi az ami már sok neki.
Ráadásul ez és az ilyen vga-k a free és/vagy moba playerek kategóriája. Tehát ebben a kategóriában wot, lol, dota, hots alapból benne kellene legyen. De hát mit értek én ehhez? Na ugye.MrM94: vártuk, hogy megjöjjön a fő csillámpónifaszláma. Megjött. Kappa 4head
Kicsitroll: mernék én ha olyan volna az angolom. De így csak te maradtál nekem. Mint egy jó pattanás az ülepemen.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
MrM94
addikt
Namivan F##zfejek?
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #107430 üzenetére
Máshol se az. Ne ragozzuk túl.
Nem írtam, hogy itt. No várjál. Szerinted megyek a techpowerre trollkodni? Szopatol?Eleve az ilyen kaliberű kártyákat minek i7 80 giga ram megy 1920-s felbontáson tesztelni (meg felette). Értelmetlen. Ablakon kidobott idő és áram. Gondolom világos miért.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #107428 üzenetére
Innye, hogy kigyelmed is abba fejezte az iskolát második után. Mikor is az értő olvasást tanulták mások.
Sima 1050 itt a ph-n. Tetszik érteni vagy bazseváljam el? Hogy egyem a zsákodat. De tényleg.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
bandi0000
nagyúr
tán mindenki dolgozik?
hogy tudtok beszúrni gifeket? nekem sehogy se megy
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
ez egy rövid részlet, a narancs szüretről, mindenesetre jó látni, hogy a fiatalok is dolgoznak, kemény fizikai munkát
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #107416 üzenetére
Szubjektív az biztos, viszont kevés autó az aminek a facelift még jól állt. Anno a 146/166 os alfákat is elbaccták mikor facelift lett rajtuk. A régiek sokkal vagányabb kinézetűek, az újak meg macifejűek lettek. Mondhatnék más kategóriát is, de általában csúnyúlnak, és nem szépülnek facelift után a kocsik.
Törpehörcsög vs nyúl...
A nyulunkról annyi kell tudni (azon kívül, hogy egy velejéig romlott, köcsög facc), hogy nagyon jól bírja a különböző állatokat, a tengerimalackákkal kifejezetten szeretett együtt élni, egymást nyaldosták, egymáshoz bújtak, egyszóval tünemények voltak. Gondoltam egyet, meg már a gyerek is nyúzott, hogy mi lenne, ha összeengednénk a törpehörcsöggel. Ok... Beraktam a höriket. A nyúl odaugrabugrált, majd megszagizta őket. Erre a két törpehöri összegömbölyödve hanyatt feküdt, és torka szakadtából recsegett mind a kettő, ahogy csak bírt, majd úgy tettek mint akik megdöglöttek. Ha a nyúl elment, ujra feléledtek és haladtak dolgukra, ha közeledett, újra szörnyű nyöszögések között "meghaltak". Jó van mondom akkor ennyi elég is volt, nem sokkoljuk tovább őket. Ezen eset óta ahányszor nyúlok értük, akár takarításkor, akár mert csak megszeretgetni akarom őket, eljátsszák a döglődést.... nagy betyárok... bezzeg ha kaja csörög a kezembe, vagy kukacot viszek nekik, egyik sem akar megdögleni... az anyuk mindenit.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
stratova
veterán
Minden szubjektív de szerintem kár egy ilyen faceliftért.
Előtte:
Utána:
Túl jól megy a Skodának ezért a VW elcsúfítja? Remélem legalább a Superb olyan szép marad.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #107413 üzenetére
a megoldás gyerekágy alakú ketrec
Plan B: nyúlpörkölt!
A nejem vár hasonló sztorikat, még mindig ezen nevet Bár őt sem kell a poénért a szomszédba küldeni, a prücsök most hordozóban aludt rajta vagy egy órát. Prücsök felébred, erre ő, szia itt az Anyucici.
Úgy látom ma megint vigyornapja van a kölöknek, tegnap végre áttörte a 6. fogacska is az ínyét.
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Jakuskacsa #107413 üzenetére
De Lacinak a GTA szent és sérthetetlen. Még bugot sem látott benne
HATER
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #107411 üzenetére
Reggeltet.
Macska úrfi: A mafia III nem játék, csak egy halom 0 és 1 -es!!
Golfos Norbi: Ha már ennyire rühelled, add el tényleg, shemmi örömöd nem lesz benne, mert ez már csak ilyen. Én viszont szétszedném, és darabonként kiárulnám. Többet kapnál érte mint 60 e, a maradékát meg betolnám a méhre.Barna szellem szülőtársam: Ezek ilyenek, nálunk a nyúl rendszeresen a köcsög. Ha nincs kiengedve, akkor este olyan tíz körül sunyi módon elkezdi rázni a ketrec ajtaját, jelezvén, hogy ő még aznap nem volt kiengedve. Miután ráversz a seggére egyet abbahagyja, de ezután jön a megtorlás. A gyereket már alapból felkeltette, de hogy ne tudjon visszaaludni, a vizes palackjával kezd el játszani. Ha egész éjjel huggyozni fog ő akkor is megissza a benne lévő cirka 2dl vizet, mert az úgy szerinte vicces, mert zörög a kis golyó az alján. Miután ezt is elveszem tőle, jöhet a dobbantós müvelet. Páros lábbal többször is dobbant, jelezvén, ő az úr, én meg a köcsög. Újra kap egyet e seggére. 5 perc csend, majd a hadművelet 2 fokozatát is beindítja, akkor kaparjuk ki a ketrecem alját, és addig kapar, mígnem már olyan dühös leszel, hogy kiengeded. Reggelig a gyerek ágya alatt ül és néz ki a fejéből, és kusban van. Szép is ez az állattartás.
Sass: Pihenni kell, az egészség kicsit fontosabb. Megrokkansz senki nem fogja megköszönni az éjszakázásokat.
LaciCRM - azért pont Te mondod, aki emelt órajelű/moddolt fűnyíróval rohangál otthon
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
stratova
veterán
Ma reggeli gondolatok kis házi kedvencemről:
Miután 30-40 perc után sikerült visszaaltatnom a kis legényt ez meg rázendített a reggeli füttykoncertre, s persze felébresztette a lurkót.
De lehet, hogy a peruiakhoz hasonlóan tisztelgek ezért előtte.
-
MiklosSaS
nagyúr
Megint hajnalban fejezem be a melót....
-
törölt tag
válasz Malibutomi #107378 üzenetére
Csak semmi moddolás !
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #107406 üzenetére
Szerintem ne add fel. Annyit bekeoltelm már. Nem hiszem hogy abba kellene hagyni. Hogy megérné.
Csak kitartásVandi: kisebb grafikus programok is mennek mar, gombok meg hasonlók. Egyszer írtam egy 940 soros programot, ami tulajdonkeppen egy bazi nagy feltétel volt, egy 5-6 szintű switch case kapcsolat.
Ja, a metodusoknal akkor még hiányoztam -
Beretvás
veterán
válasz inspiroyhome #107406 üzenetére
hát használt kocsi az ilyen.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Beretvás #107405 üzenetére
Se pénzem se idegrendszerem nincs rá.
Gyakorlatilag annyira felbaszott ez az állandó pénz öntés az autóba hogy elment a kedvem nem csak a golftól, de úgy relative a vezetéstől.
apámmal is megromlott a kapcsolatom, ő nem engedte eladni, de mivel már nincs a képben, megspórolok magamnak 100e forintot arra hogy utána megint beszarjon rajta valami.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz inspiroyhome #107404 üzenetére
há milett má? én tava nyáron költöttem 100k hufot kb lakatolásra az enyémen... mondjuk abba be is volt festve telibe..
-
inspiroyhome
senior tag
Fostos 86-os 1.3-as golf II hamarosan eladó lesz. műszaki nincs rajta, és 60e forint lakatos munka van hátra rajta. valakit így látatlanban érdekel?
-
MrM94
addikt
Játszottam egy keveset a Mafia 3al...
Meglepően alacsony FPS ek, azthittem a kártyámmal van baj,de amikor az 1080 benchmarkba is 55fpst produkál fullhdbe talán nem a kártyával van a baj..Semmi köze a névnek az előző két játék szinvonalához.
Részemről tituláltam egy kalap szarnak,én nem ezt vártam.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #107401 üzenetére
magamtól akarok megtanulni osztálytársamnak ment... én is tanultam régen de csak az alapokat, mindenesetre keresek valami könyvet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest