- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Szia,
Esetleg próbáld ki a Battletech Extended modot (BEX). Ez a nagy hármas egyike a BTA 3062 és Rogue Tech mellett.
Többféle nehézségi fokozatot lehet állítani és többféle érát, így játhatsz úgy, hogy klános mechek még nincsenek, éppen megjelennek vagy már igenis vannak.
Fejlesztések után irányíthatsz akár 8 mechet is, viszont a drop költség miatt lehet, hogy mínuszban jössz ki a végére.https://discourse.modsinexile.com/t/battletech-extended-3025-3061-1-9-3-7/426/1
Működik a CAC moddal és van hozzá külön Flashpoint gyűjtemény is (TBD), plusz a Solaris 7 moddal is kompatibilis.Szimuláció vagy Szimuláció+ módban igencsak van benne kihívás és az elején elég sokáig fogsz light mecheket használni és még később is, mert kelleni fognak.
-
helgi
aktív tag
Igen, a Roguetech-et felraktam kb októberben, megnéztem de nekem is csak fagyogatott 8gb rammal és persze 1gb vga-val minimum beállításokkal. Most megnéztem egy rx570 8gb-vel a Heavy Metal-t, és max-on elég jól fut.
Inkább az Extended 3025-öt akarnám játszani, csak még nem sikerült elindítanom. Valszeg valamit nem jól másoltam... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest