Hirdetés
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Szia,
Esetleg próbáld ki a Battletech Extended modot (BEX). Ez a nagy hármas egyike a BTA 3062 és Rogue Tech mellett.
Többféle nehézségi fokozatot lehet állítani és többféle érát, így játhatsz úgy, hogy klános mechek még nincsenek, éppen megjelennek vagy már igenis vannak.
Fejlesztések után irányíthatsz akár 8 mechet is, viszont a drop költség miatt lehet, hogy mínuszban jössz ki a végére.https://discourse.modsinexile.com/t/battletech-extended-3025-3061-1-9-3-7/426/1
Működik a CAC moddal és van hozzá külön Flashpoint gyűjtemény is (TBD), plusz a Solaris 7 moddal is kompatibilis.Szimuláció vagy Szimuláció+ módban igencsak van benne kihívás és az elején elég sokáig fogsz light mecheket használni és még később is, mert kelleni fognak.
-
helgi
aktív tag
Igen, a Roguetech-et felraktam kb októberben, megnéztem de nekem is csak fagyogatott 8gb rammal és persze 1gb vga-val minimum beállításokkal. Most megnéztem egy rx570 8gb-vel a Heavy Metal-t, és max-on elég jól fut.
Inkább az Extended 3025-öt akarnám játszani, csak még nem sikerült elindítanom. Valszeg valamit nem jól másoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Óvodások homokozója
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest