Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Szia,
Esetleg próbáld ki a Battletech Extended modot (BEX). Ez a nagy hármas egyike a BTA 3062 és Rogue Tech mellett.
Többféle nehézségi fokozatot lehet állítani és többféle érát, így játhatsz úgy, hogy klános mechek még nincsenek, éppen megjelennek vagy már igenis vannak.
Fejlesztések után irányíthatsz akár 8 mechet is, viszont a drop költség miatt lehet, hogy mínuszban jössz ki a végére.https://discourse.modsinexile.com/t/battletech-extended-3025-3061-1-9-3-7/426/1
Működik a CAC moddal és van hozzá külön Flashpoint gyűjtemény is (TBD), plusz a Solaris 7 moddal is kompatibilis.Szimuláció vagy Szimuláció+ módban igencsak van benne kihívás és az elején elég sokáig fogsz light mecheket használni és még később is, mert kelleni fognak.
-
helgi
aktív tag
Igen, a Roguetech-et felraktam kb októberben, megnéztem de nekem is csak fagyogatott 8gb rammal és persze 1gb vga-val minimum beállításokkal. Most megnéztem egy rx570 8gb-vel a Heavy Metal-t, és max-on elég jól fut.
Inkább az Extended 3025-öt akarnám játszani, csak még nem sikerült elindítanom. Valszeg valamit nem jól másoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest