Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Én mostanában toltam BTA 3062 moddal a játékot. Maga a mod elég sok változáson eset át, így a játék is sokszor változott.
Számomra mindig izgalmas, ha gagyi technikával megyek neki a Story és Flashpoint küldetéseknek, de én is azt tapasztalom, hogy 3-4 csata és már nem Urbanmechem van, hanem Cataphract vagy Orion...Nekem ez túl gyors.
Gyakorlatilag felállítottam magamnak egy házi szabályt, hogy csak úgy rakok össze mechet, hogy mindig a lehető legrégebbi/leggyengébb verziót. Ezzal sok esetben fejlett verziók komponenseit áldozom fel, de így legalább egy mech-el 20-30 küldetést csinálok, mielőtt váltok, fejlettebb verzióra vagy teljesen új mechre.
Félelmetes, hogy light és medium mechekkel mekkora pusztítást lehet végezni heavy és assault mechekhez képest, ha folyamatosan mozgásban tartod őket. Ha megállsz, mert véletlen nem léptél a Locust-tal, akkor kakukk. Emiatt nem is élvezem a játékot nehezebb mechekkel, mert az AI könnyebb mechjei szétszednek. Nem tudom, hogy ez alap játék AI vagy a BTA 3062 saját AI-ja, de elég okos.
Az 1 és 2 személyes Duel küldetésekben van az a pálya ami olyan mint a Colosseum. Na ott fel kell ugrani a mechekkel a lelátó lépcsőire és onnan kell osztani az áldást. Sok lehetetlen csatát nyertem így.
Ti 3062 ben próbáltátok a légi csapás rádió beacon modult? Úgy kell irányba tenni a támadást, hogy az ellenséges mechek háta irányából jöjjön a légi csapás. 2 vadászgép jön és jó esetben elpusztít minden ellenséget egy vonalban úgy, hogy a mech összes modulját megkapod a fejet nem számítva. Tehát ha 4 kell az összeszereléshez, akkor 3 partial salvage. Főleg ha az ellenségnek XL motorja van.
Vannak 4 lábon járó mechek. Azok is jópofák és van gyalogság vagyis Battle armor, amikkel fel tudsz kapaszkodni a gyors mechedre, hogy ledobd őket az ellenfél hátában.
Most egy darabig én is pihentetem a játékot és arra fókuszálok, hogy építsek egy nagy Lego mech hangárt (Leopárd dobóhajó egyik fele, vagyis 2 mech beálló)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kontaktlencse
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest