Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Csak azért használok a highlandereket mert azokra fél fel a legtöbb cucc meg van belőle már 5 darab. A stalkeren kívül más LRM support meg nincs ami rendelkezik annyi missle hardpointal. Awesomeom Battlemesterem pont van (van belőle kettő is) meg Zeus és Viktor is akad 1-1. Battlemaster használtam rendesen de az inkább közelharcra volt buildelve így arra volt ítélve hogy álljon és tankoljon. Atlast egy dekát nem láttam még csakúgy mint urbanmechet. Én a Bansee 3S verzióját hiányolom hogy az miért nem tették bele bár nem igazán vagyunk Steiner terület közelében.
#101)
Erről jut eszembe: Locustot használt bárki is? Valahogy nem látom létjogosultságát annak a mechnek.A nemkívánatos pilóták eltüntetésére jó csak bele kell ültetned.

Bár ha minden kötél szakad akkor kiegyezek egy Centurionnal is visszatöltés után. Abból is csak egy darab kell.
A cent nagyon jó. Mind SRM/LRM boatként vagy AC10-es buildel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest