- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neocskaa
tag
Valszeg bekapcsolta valamelyik a Trainert... régi trükk, csak egy baj van vele: a játék is észreveszi, így 1-2-3 héten belül bannt/ összes U3 törlést kap az illető.
jer1cho: Lost shade? Na ne már, hogy te is lost shade spammot akarsz! 2v2-re főleg nem jó szerintem, nagyon egyszerű őket legyőzni. (pl AoC + root és már meg is haltak)
A phoenix 2v2-re még mindig használható, de ügyeskedni kell vele, először ki kell tapasztalni, mikor küldheted be. Én nem használom, mert béna vagyok az irányítgatásához, meg türelmem sincs rá.
Lost reaver jobb lehet a lost shade helyett.
Lyrishoz ne phase towert, hanem Ice barriert használj! Végülis jó a phase tower, de odamászogatni egyesével... addigra megkerültek régen.
Skyelf templart én általában Church of Negationnel látok, baj, hogy nem tud lefelé lőni, így nem sokan használják. (meg ugye 100(?) power)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC (ELKELT)
- Pixel 7 eladva
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest