Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Üdv a klubban!
3. PvE-ben könnyen lehet együtt lenni. Jobb klikk a barátod nevén a chat-ban és az "invite to group" menüpont választása után ha egy több játékos pályát választasz, akkor ő is meg lesz arra a pályára hívva. A PvP-nek két verziója van: a barátságos meccs (sparring) és a rangsort befolyásoló (duelling). Barátságos meccset lehet egymás ellen vívnotok, viszont az éles párbaj esetén a szerver sorsolja össze a játékosokat, tehát csak nagy szerencsével lesztek egymás ellenfelei.
4. Van trade funkció, bár én még sosem használtam. Ha jól tudom, akkor ezen a módon legfeljebb 3 lapot tudsz a másiknak átadni. Ezen kívül levélben is lehet egymásnak lapot küldeni, egy levélben 8 lap mellékelhető. Barátok között ez utóbbi is jó (sőt a 8 lapos kapacitás miatt ez a javasolt), viszont ha pl. lapot akarsz aranyért adni/venni ismeretlenekkel, akkor már kockázatos, mivel a másik fél nem kötelezhető arra, hogy ő is átküldje neked a csereüzlet rá eső részét.
5. Nem szükséges nagyon komoly angol tudás a játékhoz, a kártyák egy részéről pedig van magyarul is leírás (nézd meg a fórumtéma első hozzászólását, ott vannak hasznos linkek). Vagyunk jónéhányan magyarok, akik még mindig élvezik ezt a játékot, így ha kérdésed van, valószínűleg találsz valakit, aki tud is válaszolni.
X. Bár nem kérdezted, de adnék még egy tanácsot: ha úgy döntesz, hogy megvennéd a játékot, akkor ne a CD Galaxis/576 jellegű boltokban próbálkozz, mert ott még mindig 7.000 ft környékén lehet megvenni a játékot. Én az e-bay-en vettem több kódot is a zzfshopper nevű eladótól, így kb. 12 dollárért 64 alap kártyát (közöttük a nature frakció PvE-n használt egyik legfontosabb kártyáját a Shaman-t is) és 3000 BF pontot lehet kapni. Egy ilyen kód teljes értékű játékká alakítja át a Play4Free verziót.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
3. lehet
4. lehet, van direct trade
5. nem kell sok angol, de van pár pálya, ahol értened kell mit kell csinálnod
6. általában promo lapo(ka)t szoktak osztogatni, de azt sem ingyen, hanem valamiért. Jelenleg van 1 promo, melyet akkor kapsz, ha meghívsz 3 másik embert a játékba úgy, hogy téged jelöl meg referer-ként. Ezt persze ki lehet bulizni egy haverral is, de főleg kezdőként sok időt igényel.Ha a játékbeli nickedet megadod, küldök neked lapokat ingyen. Persze az olcsóbb fajtából.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az első 2 kérdés tárgytalan. Kipróbáltam a free-t, így már értem.

Mivel kb. 20 precet próbálgattam a tutoriált, ezért a 3-6-g lévő kérdések állnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Gran Turismo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest