- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
ChromeX #13284 üzenetére
nem vágom én most értem haza kb 20 perce eddig epret szedtem a folia sátorban a holnapi piacra, de Zotya is online van és a chat is pörög
amúgy ez a promo lap ára most feljebb mint 500 fölé megint, én meg eladtam délelőtt olcsóbban, na mind1 azért így is kaptam kb 2000 pontot értük a semmiért, szóval nem lehet ok a panaszra így se
-
-
-
kovsol
titán
válasz
ChromeX #13185 üzenetére
told végig a tutorialt, majd hogy legyen elég vasad gyárts sok bányát a vasérc mellé, utána a barackot kell feljebb upgradelni, hogy több egységet tudj csinálni, érdemes a város házát level 5 re feltolni mert akkor egy küldetés ad 1500 vasat, és az itemeknél van a reward amit ha usols akkor kapod meg, és az elején amit választottál fejsze is rewardnak az is ott lesz az ad 5000 fát, és sok bányát kell építeni, hogy hamarabb legyen nyersanyagod
a világtárképnél a szőrőknél úgy tedd be a pipákat, hogy csak az Epic Creaturs látszódjon meg a saját városod és a legközelebbi molochot keresd meg, ha nincs a saját szigeteden akkor várni kell és idővel oda is születik egy
-
kovsol
titán
válasz
ChromeX #13133 üzenetére
nálam van megint szerver és 36MB -t töltött le
UPDATE NOTES, 3rd of May 2011
General
Play Lord of Ultima (www.lordofultima.com) with your EA account and solve the BattleForge quest to get a special card in BattleForge.
Cards
Stormsinger: Active Special costs was reduced (65->40 on upgrade level 0 and 1, 60->30 on upgrade level 2 and 3)
Disenchant (Nature Affinity): Debuff immunity reduced from 10sec/12sec/15sec to 5sec/7sec/10sec
Lifestream: Units in target area only receive 20% damage (used to be 30%); transfer to Lifestream has been reduced significant (80% -> 20% on upgrade level 3)
Shrine of Memory: Now only affects the player who owns the shrine.
Girlpower (Frost) female entity gets bonus unconditionally, not only against male units. Now requires 1 fire and 1 neutral orb. Power costs reduced (80 -> 50) -
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #13081 üzenetére
spirit ship nerf tényleg jöhetne, mert most csak a lámulás megy vele.
2frost 2shadow-ra változtatott kiosztás elég lenne neki.batariel akkor kemény ha enlivel hívja le vki akkor mehet rá shadow buff + heal.
sztem sokkal szebb megoldás batariellel letisztítani egy mapot mint spirit spammel.Sousuke90 volt/van neki bugja?
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #12730 üzenetére
úgy 2 után elképesztően unalmas tud lenni.
semmi vltozatosság nincs a 4p-sekbe de a többi randomba se.max ha lost soul mapon vigilek és manabeastek vannak a második orbnál ugye néha előfordul ilyenfajta negatív bug.
amúgy a legeszerűbb ha lost ship spma.
és köré annyi spell amennyi lehet kb ennyiből áll a random meg minden pve map.Én lsot ship,warlord kettősből hozok jópárat.
maelstrom,ward spellsupport és greedel visszalőni a voidot.amúgyis igazából csak az elején van egy pici kis élvezetes harc benne de amióta alakítottak a randomokon már védekezni se kell.
msotmár harvestert se használom, pár íjász meg főnix ha társam betámadja a 3. bázist akkor akár 1 főnix is elég.
a 4. bázist meg megint phőnix+soulshatter kombóval kisemmizhető.
meg is van a 4. orbunk. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
ChromeX #12666 üzenetére
Részemről OK. Összeszedjük, megszerkesztjük szépen, aztán mehet az első hsz-be. Mint már tegnap írtam, az első hsz-re ráférne egy frissítés.
Talán tartalmilag is, illetve frissíteni az aktív/inaktív/ritkán aktív tagokat.
Mondjuk pont ma estétől én nem leszek 1 hétig, csak nagyon ritkán. Mert játszom, csak veszek ilyen tokenkonvertert, és farmolok egy kicsit, mert már kezd teher lenni.Tegnap is majdnem besz*ptam csúnyán, nem a fejlesztés hiányzott, hanem a charge. Úgyhogy most 1 hét tokenfarm, aztán újult erővel jövök szerdától.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ChromeX #12605 üzenetére
Pont azért írtam, hogy nem leszek 1 hétig. Most még nyomom egy pár napig, aztán szerintem veszek mind2ből egyet, aztán megyek expert Enocunter vagy Crusade vagy Soultree, és tokenfarm ezerrel 1 hétig. Kicsit fel kell rántanom a deck-em. Mostmár összeszedtem egy pár fejlesztést, de a "legnagyobb" deckem is 12-es.
Este valószínűleg megint leszek olyan 23:30 körül, megpróbálok egy 12P-s map-ot elindítani standard-en. Hátha...tegnap lett volna éjszaka egy, már csak 3 hely volt, de negyed 3 volt, és nem akartam nekiállni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ChromeX #12525 üzenetére
Mint tegnap is mondtam a Blight az én mumusom. Kedvenc 4P-s Map-om Experten a Bad Harvest. 1 (solo) vagy 2 játékossal feszes, de 4 játékossal simán meg lehet csinálni...A héten még befejezem a 2 db 1P-s mapot (Oracle, Ocean), aztán egy kis tokenfarm 1 hétig, kicsit felhúzom a deck-et, aztán mehetünk tovább. Remélem 1 hét kihagyás még bele fér a brigádnak...
Ja, igen, még a 2 db 12P-s map is kell Standard-en.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ChromeX #12493 üzenetére
Bocs, hogy én válaszolok, csak én vagyok a 3...
Most PvE, mivel elölről kezdtem a játékot, Kovsol meg még csak most kezdte, egyelőre Standard. Van még 3 db 4P-s map, meg a 2 db 12P-s, utána váltunk andvancad-re.
MÁS: valakinek sikerült már 2 vagy 3 vagy 4 játékossal a Blight Expert? Úgy gondolom, hogy 1 oldalon voltak (tehát nem 2x solo, hanem vagy lent mind2 játékos vagy fent). A solo-s taktikát ismerem, de ez 2 vagy 4P-ben nem működik. Annó - még az újrakezdés előtt - nagyon sokat próbáltuk ketten, de mindig belebuktunk. Ha valakiknek sikerült megcsinálnia, szívesen fogadnám a tanácsot.
Tudom, hogy le lehet solozni, de pont ezt nem akarom. Bizonyára valamilyen taktikával meg lehet csinálni 4-en is, hiszen ez egy 4-es pálya. Advanced nem volt gond, de az expert az istenért nem sikerült.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #10998 üzenetére
nekem első nap mikor újrakezdtem pvp-t 3x volt net szakadásom, de szerencsére egyik sem ranked meccs alatt. előtte meg hónapokig semmi gondom nem volt vele.
lost horror ami sneak peck deckhez jár jelenleg
abomination, 4x ranagade tomeból.ill. az amii monument de az már jó drága.
teljes amii lista itt
-
phanzetomox
őstag
válasz
ChromeX #7664 üzenetére
hát mert nem igen vannak
egy-két apróság semmi több.Az a hír járja hogy a mostani editionnal jönnek új pve mapok. Majd meglátjuk.
Illetve a legnagyobb ( ami nem újdonság de lényeges) hogy kijött egy amii monument nevű lap ami a tome-hoz jár ajándékként. 150 powerért lehívhatsz egy orbot amit + 160 powerért aktiválhatsz, és bármikor változtathatod az orb színét újjabb + 160 powerért (azt nem tudom hogy 3-as upon is ilyen power költségű-e )illetve hogy 150 bfp-ért lehet venni amii element vagy nem tudom milyen nevű izét ami azt tudja hogy 2 hétig dupla annyi tokent kapsz minden pálya után mint normál esetben.
Mivel több hely is van, ezért gondolom az új kiadással jönnek még új ilyen megvehető extrák -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #6013 üzenetére
Gyuri kérdezte h a retreaving circle-vel lehet e ellenséget teleportálni de már válaszoltunk neki.
Az új kártyám megint kiváltott egy kis érdeklődést
most épp arról beszélünk h ez egy totálisan idegesítő lap lenne de hát a shadow sok ilyen lappal rendelkezik ami veszélyes a szövetségesekre -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #5610 üzenetére
Ez korábban én is felvetettem
Én benne lennékRankerz:
Hát úgy viszont picit op lenne mert u3-on 1000 életpontja lenne és akkor már 2000 heal 100 powerért.affinitásokat nem írtam tehát lenne zöld,kék aff és azok közt el lehetne osztani ezt.
a zöld aff 1500-at healelne
a kék meg pl adna sebzésellenállást a healelt egységeknek.ez csak 1000-et healelne.Ezt a lapot a nature support jellegébe alakítottam ki.
Látszik is.
Amit még magamba sem tisztázta az a támadása.Ugyanis felmerült 1 oylan h egyzserre tudna több egységet is támadni mert ugye a támadási módszere a thunderstormból jött.Ja és a upokkla a regeneration aura képessége növekedne százalékokkal.
Am a pure shadow lapjaimat nézzétek meg
Azok sztem jobbak lettek mint a druida, meg van 1 érdekes frost spellem is -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #5607 üzenetére
mellette ott az mozgó healing garden képessége.
Tehát minden körülötte lévő baráti egység életpontja növekszik 2% és upokkal ez még magasabb.
az úgy már túl op lenne.
Azé kerül 100-ba mert úgy már emmellé alap mellé nem lenne értelme használni a suge-ot
így ott a lap 1 vészmegoldásnak a képessége maitt de a passzív képessége és a sebzése a lényeg.
Legalábbis én arra építettem.Am az a lol h ez az egyetlen nem shadow egység lapom amit kreáltam
Talán a Bone Rider-nek jobban örültem volna ha az kerül be
Na az tényleg pofás egység lett
Nekem a kreált lapjaim közül az a kedvencem
Bone Rider -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #5580 üzenetére
...De hát úgyis mindenki tudja mi swift és mi nem tehát nagyon nem fognak a swift lapokon meglepődni
De én úgy tanknak jó volt pve-ben én kipróbáltam abba sztem jó bár a frost tele van tankokkal
a másik affos offering(nem a zöld) az mibe különbözik a zöldtől?
ollie:elküldöm neked a 3000+900 goldot.ha van zöld affos offeringed akkor megvenném(ha nincs annyi amennyit kérek a 900 goldból a maradékot nem kell visszaküldened.) -
Simid
senior tag
válasz
ChromeX #5560 üzenetére
Én a shadow-nature deckkemmel szintén az offeringet szoktam használni. 15 attack wheelt persze még én sem láttam, a legtöbb amit csináltam 7 attack, bár azt egyedül. Ha belevesszük, hogy semmi charge UPom nincs hozzá és ezt mindössze 5-6perc alatt kell összehozni (4 személyes pályán több időd nem nagyon van rá) akkor egész jó szerintem.
Murder: A lap lényege, hogy feláldozol egy t3as egységet és cserébe nő az összes T3as egységed charge-ja 1-gyel (nature aff). Szóval leraksz egy wheelt meg mondjuk egy ashbone pyrot (én azzal szoktam) és rányomod az asbonera, így egyből rakhatod a kövi wheelt.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #5491 üzenetére
Akkor a pure shadow még kiszolgáltatottabb lesz.
egyáltalán nem várom és épp azért mert előre látom h milyen iszonyat erős lapok jönnek majd az amúgy se gyenge nature felhozatalhoz.meg a shadowba nem kellene több incubítor és voidstorm szerencsétlenségek.
ami miatt várom a kö9v kiadást az csak a shadownak majd 2 orbra az l egység és 4 orbra hátha kap majd egy használható pure lapot.
-
Rankerz
senior tag
válasz
ChromeX #5449 üzenetére
Balance nélküla PvP baromi unalmas tud lenni,azt hiszem smokegyuri írta hogy 5 egymást követő meccsen fire/nature lammert kapott(talán még ugyanaz a személy is volt). A realitás talaján állva kell gondolkozni, van olyan fire játékos aki egyetért azzal hogy a mortar OP. nem mindig csak a saját lapjainkat kéne védeni akkor könnyebb lenne kicsit a dolog (meg persze ha a Phenomic játszana kicsit a saját játékával). Nem mókás a pvp hosszútávon ha úgy ver meg(akár egy nálad tapasztalatlanabb emberke) hogy van egy OP kártyája,nem fair.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #5379 üzenetére
én motk+ stranglehold kombóval csináltam legutóbb, és így csináltam t2-öt.
igaz ez power és időigényesebb, de nature kezdéssel más lehetőség nem igen van.
ha meg más van olyan pozícióban akkor meg bedobok neki egy-két cc-t és volt bázis nincs bázis.(#5378) phanzetomox unrankedbe is lehet menni, bár ott ritkán látni hogy vki tome meccset indít. viszont ha megvan már a tome-od, mehetünk majd azzal is 2v2-re, tegnap írták páran chaten hogy ellenfelet keresnek.
azzal elég egy meccs és már bent is vagyunk a top21-ben. még ha vesztünk akkor is -
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #5311 üzenetére
Igen én is gyorsan akarom elérni a t2-t. Csak nem mindig sikerül. Ezért kell t1-re néhány jó egység. A night meg deep, aggressor és egyebek átvételére kell.
Pure nature t2-n hát meleg. Ott az energy parasite ami breeding melett még olcsóbb. Az csúnyán cumiztat. Meg ott a swarm. Hát az kész. Leszedsz belőle 5-t. A 6-k biztos átveszi az irányitást az aggressor felett. Ráadásul ha knockolod még rosszabb. Mert nem egy csomóban lesznek.Van egy gyakorló fire nature paklim is. Nem túl combos, de arra jó lesz, hogy lásd mit tudsz kezdeni egy fire pakli ellen.
Ha a kölköt megkeresed ő meg szivesen gyakorol veled pure frost felállásban. Így nagyjából mindent lefedtünk.Murder3: persze a nerfet ne bizzák másra, mikor ők is hülyék hozzá.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #5309 üzenetére
Nox nincs? Pedig alap. A forsa ok csak nem szereti a hurricánt. Nightguard és kellene bele. Megmondom mi a baj. Úgy fogsz járni mint én. Nagy mapon, meg gyenge rusher ellen győzni fogsz. Viszont rush ellen kevés ami t1-n van szerintem. T2-n meg a pure nature keseriti meg az életed. Frost ellen meg kimondottan védtelen vagy t1-n.
Velem gyakorolhatod a nature-frost-stone elleni taktikádat.
Murder3: tök mindegy a dolog mikéntje és hogyanja. Ha az ea-nek nincs kapacitása bizza az userekre. Azok meg csináljanak sok pve mapot és pvp mapokat is.
-
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #5260 üzenetére
Az az a pálya ami experten tutira megy
Egyszer amikor mentem rajta a pálya végén a 2 kempet shadow t1-t2-es egységek spammolásával ledaráltam
Igaz volt jó nagy wheel támogatás isegy baj van a pályával h upgradeket nem igen tudsz szerezni mert csak gold run megy
A titan mapra 4-es pozícióból expertre pure shadowwal(shadow kezdés) mi a taktika?
Amikor lenyomtam Jorne beragadt és így volt időm de amúgy nem tudtam volna időre letisztítani.
Várni kell az elejétől és egy iszonyatosan nagy sereggel bevenni a 2. orbot majd a 3.-at?
mást nem igen látok esélynek.Ollie:Hát grimvine vagy colossushoz képest az, De amúgy ahhoz kellene már minimum 2-up ami gyorsabban gyűjti az életpontokat.
De az az egyetlen malee egysége t4-re a shadownak -
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #5254 üzenetére
ezért nem értettem miért olyan nagy szám az hogy enli nélkül letoltad
(#5256) Gyuri27
zöld nyitással lehessen használni? felölem ok, én ugyis csak akkor használom, vagy maximum csinálok egy orb cserét.
a lost nagyon kemény , pvp-re nagyon jó apure shadowal együtt, ezért keztem el most egy olyan decket építeni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #5241 üzenetére
Meg akik hozzá szólnak. R meg ur lapokat hasonlitanak c és uc lapokhoz.
Vártam a csodát, hogy majd a lostal jön valmi nature t2 ami a szárnyasokkal tud mit kezdeni. Hát nem jött. Egyedül a drága aggressoral (bár az nem zöld hanem stone) lehet valamit kezdeni a wareagle+pajzs, skyfire+ravege, fönix trióval.
Na ilyenekkel kellene foglalkozni szerintem.
Murder3: ami nem shadow az pont jó ahogy van. Teljesen kész vagy szerintem.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #5175 üzenetére
ááá nem volt semmi érdekes, pár nerfet, bugot és szerver összeomlást leszámítva
(#5182) krómX elvileg csak egy aff/map
de mióta bevezették nem pve-ztem, szal ez ne biztos hogy minden esetben így van.én inkább megveszem tokenből ami kell, mert ált. eddig se azt az upot dobta a gém ami kelett, most meg még kisebb az esély egy-egy kiszemelt lapra.
Viszont R és UR 3.upért még valszeg megyek majd pve-n, az drága lenne tokenből.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #4974 üzenetére
az a nagyon sok az össz-vissz 1:S
ráadásul a többi frakcióhoz pl ironclad abyssal mégjobb lapok.
betariel meg hát aláz 1 pure fire játékos nagyon oclsón össze dobhatja a deckét....
nekik ez most nagyon jó jöttSatanel nagyon olcsó,a evocator az kb csak pvp-re jó és az sem drága annyira.
a lost-hoz is csak a warlord ami nagyon drága a többi olcsón beszerezhető -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #4944 üzenetére
ennél már csak a törött replayek idegesítőbbek nem h a patchelőttiekt nem lehet lejátszani még a rendes repek is behalnak.....
am hivatalos fórumon most a lost launcherre vannak kiakadva.
komoylan nemértem az embereket.azért mert erősebb és esetleg jobb mint a régi lap már nerfeljék
mondjuk a battleshipes thread se semmi amit azé akartak buffoltatni mert a lost spirit ship erősebb nála.....no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest