- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Dehogynem, én vagyok a legnépszerűbb, hiszen az elmúlt időszakban mindenki csak rólam beszél!

Az már más kérdés, hogy azért, mert a "leglámább noob" vagyok, legalábbis NaTuReMaNiAc és discpled szerint... Nah csak arra nem tudnak magyarázatot adni, hogy miért veri el őket egy ilyen szar noob!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Verseny
Egyelőre 2 pár jön biztosan:
- LostKinght és Darkzbane
- Gergomester és TBPetiVolt egy páros, akik azt mondták, csak akkor indulnak, ha a 3. hely is kap vissza a nyereményalapból, de ehhez 6 párosnak kéne összegyűlni velük együtt:
- Lightkex és LolHUNCsirkeegy pár még jelezte indulási szándékát, de nem mondták biztosra:
- Merdarogh és GyuribaTovábbi jelentkezőket holnap estig, illetve a nevezési díjakat is legkésőbb holnapután estig kérem. Viszont ha nem gyűlünk össze 8-an (4 pár) akik indulnak, akkor nem veszem a fáradságot arra, hogy megrendezzem a csekély érdeklődés miatt, max. majd letolunk pár unrankedet egymás ellen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)