Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon 010101
csendes tag
válasz
^^|CC|^^
üzenetére
VP valor point ha ölsz vagy elfoglalsz zászlót stb kapsz durván 7dbot lehet kapni egy körben
HP hero point minden második szintlépéskor kapsz ez egyfajta talent ha lehet így nevezni ezzel fejlesztheted a képességeidet.BF battlefound pénzért veheted nagy ritkán küldenek levélben kb 200-at...
Régóta játszok már vele van 3 karim 2 17 es és kicsi 9es .. már bétán bejött mert sok normális ember játszott..
Persze az idők változnak, nem sok időm van játszani azért ilyen kicsik a karaktereim (nem is sietem el minek?
) szóval amennyire jó volt a bétán a játék a környezet olyan rossz lett mostanság.. Akkor felsorolom mi nem tetszik benne..VP & BF: régen még bétán ingyé' volt szinte minden.. kaptál sok sok BF-t meg VP-t .. mindenki olcsón be tudta szerezni örökre a fegyvereket igaz durván 15-17 VP-t kaptunk körönként, de nem volt probléma.. aztán utolsó kari törlés után, azt mondták ez lesz a legutolsó és sok minden megváltozott.. Én megértem a fejlesztőket, hogy kell a pénz, csak eddig nem látszott még ennyire.. (kedvencem a combat arms.. 30-40 ezret rá lehet költeni a karidra havonta... ahhoz képest a wow nagyon olcsó) lehetett egy hónapra venni fegyvert viszonylag korrekt áron (175 VP).. a legutolsó frissítés nagyon betett.. borzasztó drágák lettek a fegyverek, és max 3 napra veheted csak meg.. 100%-os lehúzás.. érdekes, hogy BF-ból elég olcsón lehet megvenni a fegyvereket..

Cheaterek régen bétán is lehetett velük találkozni, volt 1-2 de mostanra eléggé megszaporodtak.. én 1 hónapja nem játszottam, most vettem elő, és lám lám első pályán kibe botlottam.. egy messze látó stealth detektoros sniperrel... ez a tipikus cheater.. a kedvencem amikor rászóltam hogy ne cheateljen aztán kiderült, hogy Magyar.. mondta nekem, hogy ok ok kikapcsolja mert MAGYAR vagyok..
persze baromira nem kapcsolta ki... felveszem videóra, írok fórumba, player listába megjelölöm, hogy cheater.. de semmit nem ér.. senki sem foglalkozik vele, mindenki lekakálja... durván 10 szerverből 1 ahol találok cheatert (a tipikus toronyból lelövő aimos sniper aki kilométerről kiszúrja, hogy stealthbe hol vagyok).. mit vársz egy olyan játéktól ahol a pb-t is évente 2-szer frissítik.. :
(lsd -> http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-heroes.php )Ballance: tudom tudom, most jöhet a sírás mit kéne nerfelni.. valamelyik kaszt úgy is erősebb lesz..
Beta - kb szeptember, október -- commandó uralom volt.. minden topik arról szólt, hogy commandó így a commandó úgy kb soldier 3 lövés volt (4-5 ha magára healelt) sajnos egy tár kellet egy full hps gunner megöléséhez.. (ez alap sniper fegyverrel)
Mostanság le lett nerfelve, annyira, hogy jókat szoktam röhögni hogy csak úgy testre 15 öt lövök, ha meg Jézuska is akarja talán 20-40 ig crittelek ha fejre talál (headshot nem igazán élethű).. testközelből régen 15-17 ig lőttem most 7-9-ig .. jól el lett cseszve..nem voltam soha nagy gunner rajongó, egyszerűen nem volt "értelmes" képessége, nagydarab volt, meg nagy darálóval, vicces is volt, de nem volt nagy kihívás régen.. mostanra az update után eléggé megerősödtek szegény gunnerek.. mondhatni elég sok gunner lett.. távolról közelről is kiválóak...
Soldier a kedvencem, nagyon szerettem vele menni ( a gyógyítás volt a kedvencem
)
régebben nagy nehezen el lehett intézni egy gunnert, a commandókkat aprította testközelből
Mostanra, már eléggé leizzadok egy gunner 1 v 1 ben.. mert eléggé brutál lett...szó ami szó.. vissza a régi rendszert nem kellenek a tizenéves
"ownedpowned sucksorhaxor klikker -makker" cyber gyerekek.. legyen minden olyan mint régen, és legyen világbéke...tudom soha nem jön el

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) szóval amennyire jó volt a bétán a játék a környezet olyan rossz lett mostanság.. Akkor felsorolom mi nem tetszik benne..
persze baromira nem kapcsolta ki... felveszem videóra, írok fórumba, player listába megjelölöm, hogy cheater.. de semmit nem ér.. senki sem foglalkozik vele, mindenki lekakálja... durván 10 szerverből 1 ahol találok cheatert (a tipikus toronyból lelövő aimos sniper aki kilométerről kiszúrja, hogy stealthbe hol vagyok)
)