- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
Ezzel a BUKSAGe nicken játszó "úriemberrel" találkozott már valaki? Eszméletlen trágár egyed...
-
sutyi^
senior tag
Kenjem a hajamra a DICE-t a sok crashel együtt...
-
sutyi^
senior tag
válasz
jozefgucci1 #6503 üzenetére
BF2-ben még 7 class volt.
Assault
Anti-Tank
Engineer
Medic
Support
Spec-Ops
SniperEzek lettek nagyon helyesen összevonva 4 classba.
Assault (Maradt nagyjából ugyanaz gépkarabélyokkal, ide került a support lőszeres ládikája)
Engineer (AT feladatok átkerültek hozzá, régen csak tányér aknásítani lehetett javítgatás mellett.)
Medic (Ide került a support LMG-je, ettől eltekintve gyakorlatilag változatlan.)
Recon (alias chubaka; Sniper feladatok, meg a SpecOps C4-e át került ide.)Squad pedig saját kis csoport rajtad kívül még 3 másik emberrel. Rájuk lehet spawnolni ha akarsz és feltéve ha van értelme persze, valamint így közelebb spawnolhat az ember a ratatához így nem kell battyogni a csatatér felé.
-
sutyi^
senior tag
válasz
drachos #6427 üzenetére
M60 imba a többi LMG-hez képest. Kb. olyan a viszonya mint a többi pisztolynak az M1911-hez. Gyakorlatilag értelmetlen a többit használni.
Engem már néha az agyérgörcs kerülget mikor meglátok 2-3 M60 Rambót egy rakáson, azt jön a da-da-da-da.
Noobtube meg olyan, hogy jobb adni mint kapni.
Barrett... hát... felemás érzelmek. Ugyan ez sem 1 lövés testre csak olyan középtávig tán a magnum upgraddel. Szerintem húsvér célpontokra jobb az M24/GOL. Közelre a VSS vagy SVU. Az M95-nek egyetlen nagy előnye hogy sebzi a light armor járműveket; Humvee, Vodnik, stb. valamint a helikoptereket. De azért valljuk be, tudat alatt bigger the better.
-
sutyi^
senior tag
válasz
belaazallat #4066 üzenetére
A betaban nekem is 59Hz volt az összes 16:10-es felbontáshoz. Nincs jelentősége igazából, ha zavar írd át settings.ini-ben 60-ra.
-
sutyi^
senior tag
válasz
antikomcsi #3787 üzenetére
Hát a tank erre van, ezért van rajta az ágyú a tetőgépuskán pedig a zoom. Tisztes távolságot kell azzal is tartani. Hamar szét esik ha nem figyel az ember. Két raksi a rögzített AT-ből, azt viszlát. Gyalogsági support nélkül az se ér kalapszamócát se, kell hozzá hogy haladjanak előre a tank fedező tüze alatt a csapattársak.
-
sutyi^
senior tag
válasz
antikomcsi #3762 üzenetére
Kpd nem mutat semmit, mert lehet az embernek 14-1-es statja, azzal nincs kisegítve a team ha közben az összes pontot lehúzzák conquestben, vagy felrobbantják a ládákat rushon ha ül a recon a bozótosban.
-
sutyi^
senior tag
Aki akar majd vegyen fel - sutyomatic - néven vagyok.
Bár nem tudom inviteok megjönnek-e ha nem vagy beloggolva mikor küldik.
-
-
sutyi^
senior tag
válasz
boogie84 #2681 üzenetére
Én olyan du. egy körül voltam a Mammutban felbozdulva a honlapon kírtak alapján. Mondanom se kell természetesen nem volt, lévén hogy nem érkezett egy árva darab se. Azt mondta a helyi erő hogy kora délután szokott jönni a beszállító, hát mondom kora délután most van. Azt mondták hogy olyan két-három óra körül szokott megjönni a manusz, mondom mindegy mert mennem kell tovább a dolgomra. Most hogy haza értem és átöltöztem rá 2 perccel természtesen jön az SMS hogy átvehetem.
Na ugyan én ma már vissza nem buszozom az sicher, úgyhogy majd holnap betámojgok érte.
-
sutyi^
senior tag
Valami info arról hogy 576-ba LE példányok mikor érkeznek? Mert halálra unom magam esténként már.
-
sutyi^
senior tag
Ha minden igaz kb. egy óra múlva lesz megint EA account backend, na meg egy szerver és kliens oldali beta frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest