- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
válasz
DNS_65 #27013 üzenetére
Hi,
4 magos procival jobban muzsikál, korábban én is naplóztam a dolgokat más okból, ha jól emlékszem nálam 65-85 % között volt a GPU kihasználtság, átlag 70-80 FPS-el megy.
Más:
Nekem is tetszett a vasárnapi game, köszönet a szervezőknek.
Arica-t, Heavy Metalt én is szívesen látnék legközelebb.Üdv.
-
r-chee
őstag
válasz
DNS_65 #23174 üzenetére
Én E8400-ról váltottam Q9650-re, és - miután pár nap alatt leépült a cserétől a Win7, s újra kellett telepítenem mindent - friss OS mellett csak úgy hasított a BC2, s ami a legfontosabb, sokkal stabilabban fut 4 maggal. E8400-t 90-100% közöttire terhelte állandóan a játék, 4 magvassal 70-85% között van a magok terheltsége játék közben.
Persze lehet 84 magos procid is, ha vmi gáz van a szerverszolgáltatónál, vagy neteddel, esetleg egy v. több játékosnál (pl. ping az égben van), az sem segít.
Összességében tehát megéri 4 magra váltani, de ésszerűen. -
onereborn
tag
válasz
DNS_65 #20427 üzenetére
Igaz, mondjuk 4850nel lowon futtattam mindent hogy jobban tudjak játszani (HBAO és AA ki ment minden Highon is), de amióta van egy MATRIX nvidia GTX285 nincs akadás! Múltkor kipróbáltam mindent maxon (16QAA HIGH + HBAO) minimum fps 25-30fps, de itt már nem lehet olyan pörgössen célozni. Xp alatt csak DX9 van és nem átlátszó a géppuska nézőkéje. DX10 sztem bőven elég!
Nekem átlag 60-70fps 4xAA HBAO off
-
Madn!ght
addikt
válasz
DNS_65 #20427 üzenetére
Nálam nincsenek sebesség gondok, tökéletesen fut a játék. 1-2 olyan hiba van ami zavar, viszont ettől még játszható a játék.
Xp-re pedig már nincs az az isten hogy visszatérjek.
Több, mint egy éve win7-et használok, nekem nagyon megfelel. Az xp-t szinte hetente kellett ujratenni a rendszeres kékhalálozások miatt.
-
r-chee
őstag
válasz
DNS_65 #13895 üzenetére
Nekem a 4890-nel is előfordul gyakran, hogy csak úgy leesik az fps meg beakadozik a játék. Tegnap este az I-esen elég darabosan tudtam csak játszani. Hiába lőttem rakétavetővel emberekre, nem talált egy sem célba. Majdnem el is engedtem egy szép kövér káromkodást
. Ma egy külföldi i3D-s szerón játszva nem tapasztaltam semmi akadozást.
-
Templ@r
tag
válasz
DNS_65 #13895 üzenetére
Szia!
Létezik és érezhető. Egy körön belül általában többször is előfordul, hogy az FPS visszaesik olyan 5 körülire, ilyenkor mintha képregényt néznél.
Beszéltem egy ismerősömmel is, ő azt tapasztalta, hogy ez a jelenség elsősorban a Multiplay-es szervereknél fordul elő.@gabipaci:
Az autobalance-al nem tudtok valamit csinálni a 1-es szerveren?
Tegnap kicsit idegesítő volt, hogy a két csapat között 1 fő eltérés volt és egy körön belül engem többször is átrakott a szerver védőből támadó oldalra és vissza.Másik idegesítő dolog, hogy az autokick szvsz nagyon rövid időre van beállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Delta Force (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest