- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát úgy fest, ha ennyi időbe telt elszánni magukat hogy olyan mapokat készítsenek amik mégcsak nem is újak, pedig biztos elég jó kis programjuk van rá nah meg sok emberük. Tényleges új mapokra akkor mennyit kell várni 2 évet? bár addigra lesz bf3 ez meg landol a kukába.
A vietnam az csont ugyanez lesz, nemhiszem hogy stabilabb lesz mint a nagyobbik tesó.Azt megkérdezhetném hogy 4 magossal mennyivel lett stabilabb a játék? mert én most így képzeletbe azon elmélkedek melyik is lenne jobb vga vagy 4 mag, a procit azért zárom ki mert azzal csak bukok, vga az egyetlen amihez nem kéne új alaplap.
Tesóm nemrég vett egy 955-ös black editiont és a cuccokat én vettem át, átjött hétvégén a winyómat átraktuk a másik gépbe és megnéztük jobb lett e 4 magossal, highon elég fosul ment, med-re rakva eléggé megugrott a teljesítmény, szépen futott, de én úgy érzem jobban járnék egy vga-val, mert a procim nem gyenge a játékhoz csak a 2 magost nem támogatja kellőképpen a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tidal
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest