- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
De rendes még mindig valaki, hogy frissíti helyettem a statot.
-
F_Zolee
nagyúr
Voltam fent a HUF szerveren. És egy német olyasmit pampogott, hogy csítelek.
Sajnos nem érdek dojcsul annyira. De többször is beírta.
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
Voltam fent az egyesen. Holland szerver nem hozott javulást ping tekintetében ahogy elnéztem.
-
F_Zolee
nagyúr
Gametracker szerint két egyes szerver is van. Angol+holland. Valóságban is így van vagy csak bénázik?
-
F_Zolee
nagyúr
Mekkora pangás van a PH-s szervereken. Mi történt?
Módosítok: tök üres mind.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
namenyicsavo #14690 üzenetére
Furcsálltam a beírást mikor sehol se kempeltem, még a domb tövébe is csak 1x mentem. Épületek környékén rohangáltam. Szóval értetlenül áll(ok)tam, hogy mi lehetett a gondod.
-
F_Zolee
nagyúr
Kérném kifejteni, hogy mi rosszat tettem.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #14638 üzenetére
Lehet benne valami. Délelőtti sziesztán értem egy rehab csoportot biztos.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
ADAM1337 #14455 üzenetére
Már szó volt róla, hogy lehet majd korlátozni. De amíg nem jön ki addig el kell viselni az ilyen skillt. Mondjuk tegnap Pufajkás kiakadt arra, hogy egyszer lelőttem rpgvel, mert nem volt már lőszerem. Arica Harbour-on, ott meg van tank. Szóval kinek mi az ingerküszöbe.
-
F_Zolee
nagyúr
Most nézem a statom. Valaki belém lehet szerelmes, hogy állandóan nézi helyettem.
Frissítik olyankor amikor gép előtt se vagyok.
-
F_Zolee
nagyúr
Komolyabb alkotást már nem tudok. Max Móricka rajz ha már egyedit akarsz.
-
F_Zolee
nagyúr
Már nem azért de egy 90x90-es vagy 32x32-es "logóra" mi értelme van bármit is beleírni mikor az olvashatatlan lesz a méretéből kifolyólag?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
r-chee #14297 üzenetére
Nekem nem volt úgy gondom. Árnyékot leszámítva High beállításokkal játszottam/játszok. Még nagy következtetést nem tudok levonni, mert 24-es szerveren voltam most fent. De tele láma társakkal.
Egyedül próbáltam foglalgatni a pontokat de annyi eszük se volt, hogy rám spawnoljakan a 20. haláluk után.
-
F_Zolee
nagyúr
r-chee: feltettem újra a gamét én is. Most már nem kell nekem se lemez hozzá. Öröm és bódottág.
Így legalább nem karcolódik jobban össze a lemez.
Még nem próbáltam ki, hogy esetleg javult-e valamit is a lag. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
kretenallat #14289 üzenetére
Ennél van egyszerűbb megoldás. Régebbi képeken is lehetett látni. Fel kell ülni quadra és valami dombos részre állna a brigád és akkor a kormány se lóg bele a képbe.
Ja amúgy nemrég beállt a kettes szerver, azt kifelejtettem. 20.45 körül.
Bavid: miután eltűntél a következő körökben már fullon volt a szerver. -
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
r-chee #14179 üzenetére
Akkor ha lemezen van meg nyugodtan választhatja az ember az online ellenőrzést a helyett?
(#14168) gabipaci: van azon a pályán pár domb. Olyan helyet kéne választani, mert akkor több minden belefér a képbe, nem takaródik ki. És akkor nyugodtan mehet a "háttérbe" pár csotrogány is.
Vagy több tank körül csoportosulni...
Majd 7 előtt újra jövök, van kis dolgom addig...
-
F_Zolee
nagyúr
Holnap én is jövök fényképezésre. Térképet illetően...most milyen módba megy a kettes szerver, mert akkor nem mind1 milyen térképre szavazok.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Rebirth II. #14036 üzenetére
Előtte nekem is A4Tech volt. Pont gari lejárta után nemsokkal megkergült a görgője.
És nem 1-2k-s volt azt hozzáteszem.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Rebirth II. #14027 üzenetére
Nekem is ilyen van. Tuti egér játékra is, kényelmes fogású.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
SlowhandHUN #13983 üzenetére
40 felett van arany.
-
F_Zolee
nagyúr
Állandóan "elvesztem" a kapcsolatot az egyes szerverrel. Kétszer mentem vissza és mindig ledobott.
Most újraindítottam a gépet hátha megjavul a dolog...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LifeSpirit #13908 üzenetére
Legközelebb az lesz a hátráltató ok, hogy medvetámadás érte a tesztelőcsapatot és így újabb késésre kell számítani.
-
F_Zolee
nagyúr
Amúgy az mi lehet, hogy sok embernél nincs kint a "rang" jelzés?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Zsozsooooo #13780 üzenetére
Azt gondoltam, hogy kicket kapott, mert 0-ás statja lett mikor újból ránéztem. De utána még írt ha jól emlékszem. Jó párszor volt alkalma leírni ahogy nézem. Mivel visszaeső nyugodtan mehetne ban neki, mert nem tesz semmi pozitívat a játékhoz. Ilyenek egyáltalán nem kellenek azt hiszem. Annyi ember van még, nekik is lehetőséget kell teremteni.
-
F_Zolee
nagyúr
Pont azt a képet linkelte be előbb creedszl. Én is meghaltam párszor érdekes módon. Mintha a Bradley ágyúja is érdekesen mozgott volna de nem volt elég időm kielemezni a killcamba, mert kevés ideig mutatta. Noobozást meg előbb írtam le.
Azért az is jó volt, hogy ment a spawncamp ezerrel. Volt aki már a leghátsó kerítésfal mögött szaladt, és nem is egy ember. Amikor az első lelőtt egyből előkaptam a cg-t és ki is szedtem gyorsan kettőt. Többit meg csak kezdtem volna de vége lett a körnek, persze vereséggel. -
F_Zolee
nagyúr
Egy [CZE]Tomyy(azt hiszem ez a pontos neve) nevű egyén olyan 16 óra körül irkált be. Port Valdez-es pályán. Egyszer nekem írta, hogy noob, majd Zack-nek is, aztán úgy általánosságban is. Lehetne jutalmazni valami banánnal, mert közünk se volt hozzá és ezeket írta, holott nem is lőttem le akkor tájt. Épp meghaltam, mert valaki más lelőtt...akkor kezdte.
Már ha lehetséges valamit tenni...ilyen emberek nem kellenek oda.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Balika23hun #13700 üzenetére
Tegnap felmentem egy külföldi szerverre. 24-es volt, Arica Harbour. Mindhárom pont az ellenhez tartozott már. A főbázis körül tömörültek az emberek és várták, hogy gyakorolhassanak rajtuk a csipák kb. Én a domb tetején átvágtam az utat de közben láttam egy ember a betontömböket robbantgatta szórakozásból, miközben a csapat meg kikapásra áll. Mihelyst lementem, a csapatból rám spawnoltak és az ellen mögötti 2 pont máris el lett foglalva. Ilyen esetben mit írna be az ember noobozás helyett?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Perillustris #13660 üzenetére
A preview-el kb 10-13mp a töltés. Nélküle olyan 20-30mp nálam.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13594 üzenetére
10.4es hotfixel is rövid volt a betöltési idő. De most ezzel is gyors újból. Lehet várni míg lejár az idő.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Fortissimus #13545 üzenetére
Elvileg el kell menteni a 2D-s és 3D-s órajeleket, majd ezeket beállítani. Külön programhoz is lehet rendelni ha úgy akarná az ember.
-
F_Zolee
nagyúr
-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Balika23hun #13521 üzenetére
Veteránoknak jár az csak ha jól tudom. De nekem nem sikerült még beregelni egy játékot sem. Igaz annyira nem is foglalkoztat az az egy fegyver. Egyszer már kipróbáltam, felvettem elhullott ellentől. Pontos és erős de azt hiszem csak 6 golyó fér bele.
-
F_Zolee
nagyúr
Na kipróbáltam a drivert. Betöltés nem lett jobb semmivel nálam. Lehet az egész wint kéne már újratenni. Pár napos kihagyás után felmentem egy német szerverre. Azt hiszem nem kellett volna.
Próbáltam egyszer késelni de nem jött össze aztán hagytam is. Meglepő mód elég sok "kezdő" szintű ember rohangált.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
kennyke #13505 üzenetére
Nekem 4850 van. Ha nem használom az Overdrive funkciót akkor nekem is visszavesz. De így kénytelen voltam feltenni az Ati tray tools-t, mert a ventit nem lehet manuálisan állítani csak ha engedélyezve van az Overdrive... Még nem volt alkalmam kipróbálni mit tud. Mindjárt fel is lépek. Utóbbi napokban nem értem rá.
-
F_Zolee
nagyúr
Valakinek jó lett a 10.5? Én le is töröltem telepítés után, mert nem vette vissza az órajeleket.
-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
namenyicsavo #13085 üzenetére
Annyira ütött, hogy még a ház oldala is kidőlt.
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
ForRedGlory #13044 üzenetére
És lehet, hogy csak egy áramszünet vetett véget a mókájának.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WhiteWalker #12865 üzenetére
Na jó de ilyenkor bele is kéne venni, hogy megspottoltak. UAV-vel is lehet.
-
F_Zolee
nagyúr
Az nem az én pénztárcámnak való. De most szemezgetek egy olcsóbb Chifivel(11k
). Mert még egy ilyen szutykot nem akarok harmadjára elhozni. Kicsit ráfizetek, hogy ne az legyen. Nekem 450W is bőven sok E8400+HD4850-re. Corsair-t akartam most helyette de megnéztem, az árát mindjárt letettem róla. Főleg, hogy 400-as nincs is a boltba csak 450-es ami 20k.
(#12837) HS 2142: nem egy kategória valóban. Amikor vettem a gépet, akkor voltam, hülye, hogy nem vettem meg még "olcsón" a Bluestormot.
14k körül volt.
-
F_Zolee
nagyúr
Na visszatértem. Tegnap meghalt a tápom.(SuperB 460
) Ez volt a második, igaz az elsőnél csak a venti volt bajos de azt hiszem a harmadik már nem lesz ugyanez. Most kölcsönbe van egy Chieftech amíg intéződik a gari...
Sok víz folyt le addig a Dunán. Lemaradtam esetleg valamiről? Később olvasgatok majd csak vissza.
-
F_Zolee
nagyúr
Kipróbáltam a gamét DX9be. Érezhetően simábban fut a játék, mint DX10be. Csak sajnos néha érdekesen villódzik a földi textúra.
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
Ezek szerint csak egyedül vagyok ezzel a problémával...
-
F_Zolee
nagyúr
Még mindig aktuális.[link]
-
F_Zolee
nagyúr
Amúgy mi lett a szerverekkel? Belenyúltatok? Mert már nem adja ki a keresőben csak a négyest nekem. Csak a history-ból tudtam belépni az egyesre.
-
F_Zolee
nagyúr
Tegnap kifagyott a játék hosszú idő után ma meg áramszünet törte derékba a karrierem.
Mondanom se kell, hogy milyen jól álltam.
De előtte viszont a keresőbe egyedül csak a 4es szervert írta ki. Nem ment a többi?
18 óra körül...
(#12535) Sz.Miki: a vírusirtóban hozzá kell adni a kivételekhez a BC mappát ami dokumentumok között van. Elvileg ez megoldja a gondot.
-
F_Zolee
nagyúr
Jah meglett. A késeléssel meg nehéz téma lesz, mert ellenem mindig fog valahogy de ha már én akarok késelni akkor problémás az ügy. Tegnap is harmadjára sikerült valakit leszedni nagy kés fightba.
Akkor is csak úgy sikerült, hogy mellésuhintottam és hozzá ért a vége.
Amúgy tegnap nekem is volt olyan köröm a kettes szerveren, hogy már kevesebb volt a ticket és a végén megfordult a kocka, miután beléptem.Fegyverőrület: nem csak azt kéne nézni, hogy majd ki hányszor használja a cg-t. Hanem adott mapon ahol összvissz csak quad van ott tiltva lenne alapból. Tegnap én is elszenvedtem jó pár cg killt az egyesen. Talán ebből indult a felháborodás is. Volt egy kedves PiS(afejű)
klán akik csak úgy szórták a cg-t Nelson Bay-en(esti havas pálya). Emellett a gl egy szelíd bárány. Csak telitalálattal öl, sűrűn besül, gyengítettek rajta...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
gabipaci #12461 üzenetére
Ok. Majd élek vele. Sokszor elkelne ilyen "ajándék".
(#12460) ciry: nem voltam TS-en, mert, mint mindig én a másik oldalon vagyok így kihagytam. Aki PH-s volt az meg nem használja... Talán egy ember volt még rajtam kívül még de az se az én squadomban..
Megint megöltelek jó párszor, volt, hogy C4-el. Elképzeltem mit mondhattál abból következtetve amit ma hallottam tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OTP Bank topic
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest