Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIROD5
tag
válasz
NielsX #34637 üzenetére
Nem akarom visszavinni csak az új masinára már a patches verziót töltötte le . Ezért kúltam be .
Amúgy nagy köszönet annak aki ajánlotta az igp letiltását mert fagyott az option menünél ,ez megszűnt.
A régi gép alapból nem támogatta .
Amúgy kitartok a bf-nél . Szerencsére már nem vagyok nagy hardgamer. Csak kocázgatok. -
-
Neoteric
addikt
válasz
NielsX #23447 üzenetére
Mint ahogy írták előttem is, nincs Magyarországon Bf4 szerver, csak vagyunk páran akik bérelnek, ezért "magyar", de ezek is ugyanúgy Frankfurtban vannak. Nem tudsz igazából sok minden tenni, max annyit h igyekszel vmi normális stabil internet előfizetést kötni, de ez se garancia semmire, a földrajzi elhelyezkedést nem tudod becsapni.
Az lenne részben a megoldás, h ha lenne magyar hosting, vagy legalább a külföldinél lenne olyan opció h "magyar", de azért az összvissz 20 szerverért (és akkor lehet még sokat is mondtam), vszeg nem éri meg nekik. -
Gippo
senior tag
válasz
NielsX #23447 üzenetére
A civis nem itthoni szerver... csak magyarok üzemeltetik
Itthoni szerver nincs jelenleg... bf3-ban a EA üzemeltetett párat tán, de nem is sokat jártam fel, mert csak magyarok voltak... ergo chatben mindenki szidta a másik zsidó anyját, meg cigány apját....
(#23448) fogirobi: Rajta kell tartani... olvasd el a leírását loadout screenen
-
Neoteric
addikt
válasz
NielsX #23432 üzenetére
Tudtommal azért, mert nem a szerver számol mindent, hanem kiküldi a te gépednek, kiszámolja, az visszaküldi a szervernek, az meg tovább küldi a másik játékosnak. Ha megnézed az ilyen lvlcapes vagy jackfrages videókat, ahol zárt EA rendezvényen próbálhatták ki a játékot, ott nem volt ilyen gond, mivel a gépek egymás mellett voltak a szerverrel együtt és nyilván mindegyik fasza gémer pécé volt.
Amúgy magyarhonban pl egy német játékossal szemben alapból handicappel indul mindenki a pingek végett. (német szerver esetén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Apple MacBook
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest