Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz
Tav-Csoves #100306 üzenetére
Ezt hol látod?
-
Enigma1945
őstag
válasz
pupehap #100286 üzenetére
Még egy jómadár, így reggelre.
Láthatatlan, repül, egy lövés akármivel, és ő már akkor foglalta a zászlókat, mikor még le sem éledtünk!
Videót nem volt hozzá türelmem csinálni róla, de képet ellőttem, amin látszik, hogy csak "killed"-et ír a játék.
Ha gondoljátok, reportoljátok, hátha lesz valami -
Enigma1945
őstag
Az érzés, mikor háromszor eltalálsz tankkal 2 helit, és elporlad..Na, az felbecsülhetetlen!
-
Enigma1945
őstag
válasz
vtomi2 #100258 üzenetére
Tudom, és igazad is van, nagyobb felbonásban a gpu dominál.
Ez egy örök téma lesz
De tény, hogy tervezek FHD-ra váltani, gtx1050-nel együtt.Így nézne ki:
i3 4330 haswell
8gb ddr3 1600mhz ram
gtx 1050 ( még nem tudom milyen csak azt hogy ez a kártya lenne )
240GB SSD+120GB
1920x1080Kb. egy hónap még monitor+kártyáig, a cpu kedden jön.
-
Enigma1945
őstag
válasz
vtomi2 #100250 üzenetére
Nem rég hoztam be a UPC netet, és láttam neked ez a gondod!
Mivel én még nem próbáltam ezzel a nettel, gondoltam megnézem én is, hogy nekem is ilyet csinál-e?
Megmondom őszintén, ki akarom maxolni a BF4-et, ezért veszek i3-at. De ha nekem is ilyet csinált volna, nem vettem volna meg. -
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
Üdv! Adott egy proci:
i3 4330 haswell
8gb ram
gtx 750
mit várhatok el tőle 1280x1024-ben?
érdemes az i3-at megvenni?
Köszi -
Enigma1945
őstag
tolják még sokan a játékot? Lehet fel kéne tennem.
-
Enigma1945
őstag
válasz
@rglaaf #99992 üzenetére
Megvan a baj! Fogalmam sincs miért, a BIOS 2 magot aktivált belőle! Ahaha! Ilyennel még nem találkoztam. Az volt, hogy behelyezés előtt kitakarítottam a gépem, kicsit poros volt már. Kapott új pasztát, 2 új hűtőt stb..
Szóval az elem is ki volt véve belőle, resetálódott a bios. De hogy csak két magot lásson belőle magától? Miután adtam neki +2 magot, helyreállt.
Köszönöm a tippeket azért! -
Enigma1945
őstag
sziasztok. a napokban vettem egy i5 4570 prockót, és a játék akadozik. nem tudom miért van.
a rendszer újraraktam mikor megvettem a procit.
gépem:i5 4570
8gb ram
hd 7770 1gb
1366x768
köszi a választ! -
Enigma1945
őstag
Sziasztok! mostanában sok időm van játszani, és gondoltam előveszem a BF3-at.
( Tudom, ez nem az a topik, de ki van halva, és remélem itt gyorsabban választ kapok, szóval bocsi adminok, remélem maradhat? :/ )
A gondom a képen látható! Felraktam a dxwebsetup programot, de ugyanez. HDD-n van a játék, igazából már le volt töltve, csak az Origin programnak előre beállított helyet adtam meg, így egy esetleges rendszer újratelepítés után sem kell töltögetni. Mi lehet a baja?
Köszi a választ -
Enigma1945
őstag
Ezen a szerveren az admin csal. Először nem akartam elhinni, pedig írták 4-en 5-en, de aztán a második körben beigazolódott.
A Nudgy gyerek az -
Enigma1945
őstag
válasz
Astroboy #99688 üzenetére
Hát nézd, emberek vagyunk, nem vagyunk egyformák.. Nem érthetünk mindenben egyet, én sem vagyok tökéletes. De nem akarok itt senkivel sem vitázni, főleg ha nincs is értelme. Egyszerűbb úgy, ha béke van. Részemről ennyi.
vtomi2: Akkor most leszedtem ami a tied is. Csak másoljam be és ennyi is? Másabb lesz a játék kinézete?
-
Enigma1945
őstag
válasz
kisselandras #99602 üzenetére
nem minden a játék hibája hidd el!
sok furcsaságot láttam már! De hát mint tudjuk: Only in Battlefield ! -
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
válasz
kisselandras #99568 üzenetére
Hát nézd én nem tudom akkor nekem ez jutott eszembe, első pálya sok idő, a többi már kb 10 másodperccel rövidebb, csak erre tudok gondolni, mi másért lenne a rövidebb töltés?
Passzolom akkor.
-
Enigma1945
őstag
válasz
kisselandras #99565 üzenetére
Szia! Nem megbántani akarlak, de körülbelül 3x olvastam el, mire rájöttem mit akarsz mondani. Kérlek, használd az írásjeleket, mert ez így borzalmas.
Mellesleg nekem úgy van, hogy HDD-n van a játék ( bf1, b3-is ) az első betöltés hosszú. de a többi már nem annyira. Gondolom a RAM-ba beírja magát. -
Enigma1945
őstag
Iszonyatosan nagy csaló!
Repült a pályán, nem heli, nem jet stb! Hanem ő maga repült, és olyan fegyverrel ölt, amivel nem lehet, mivel az utolsó dlc-ben lehet felvenni a földről.. Hihetetlen -
Enigma1945
őstag
Kicsit nagyom OFF!
De Nagyon korlátozott ideig elérhető a Homefront PC-re INGYEN -
Enigma1945
őstag
sziasztok! miért van az hogy HD7770VAPORX 1GB egyszerűen nem hajlandó 99% kihasználtságon menni i5 4590 mellett? 1366x768-ban játszom, mediumon, és mégis 70-82%-on szoktam látni..Más játékokban 99-en megy..
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
Szevasztok. Tolja itt valaki HD7770-nel? Mire lehet szamitani 1366x768-ban vele?
-
Enigma1945
őstag
válasz
kisselandras #99205 üzenetére
na es eddig mid volt?
-
Enigma1945
őstag
válasz
kisselandras #99203 üzenetére
Na es mire ujitol be?
-
Enigma1945
őstag
Hello mindenkinek.
A mai napon beujitok egy i5 4590 processzorra,erdeklodnek a HD 4600 IGP-vel mire szamithatok 1024x768-ban? Valakinek van nemi tapasztalata? -
Enigma1945
őstag
válasz
Norbi887 #99154 üzenetére
Mivel hutod azt a q6600-at? Nekem anno a legalapabb intel hutovel vitte a 3.2 ghz-et alapfeszen ugy, hogy alig volt rajta paszta es nem erte el a 80c fokot sem ibt alatt. Azt probaltad esetleg hogy a grafikat mediumra veszed? Hatha a kartyat jobban terhelne a proci helyett. Nekem i3 procival mediumon jobb a minimum fps mint lowon.
-
Enigma1945
őstag
azért durva hogy twitchen is élőben nyomják a csalást. a gyereknek 0 recoilja volt, de természetesen a tudtomra adták hogy nem csaló.
készítek egy videót nemsokára..elegem van..legyen meglepi mindenkinek! -
Enigma1945
őstag
sziasztok! nektek sem adja mostanság?! nekem baromira nem.
próbáltam minden fegyverrel, de valahogy mintha nem találnák el senkit.
pihentetem egy kicsit, lehet ez a baj. -
Enigma1945
őstag
válasz
Norbi887 #98551 üzenetére
abszolút felejtős hidd el. nem éri meg kockáztatni. amit kiírtak minimumot azzal nem szabad foglalkozni! i3 alatt meg sem próbálnám. most van i3 4160 és még ez is kevés néhol. nekem anno még 2014-ben 2 magos haswell pentiumom volt, 3.4 ghz-en radeon hd 7770-nel, háát..érted remélem
-
Enigma1945
őstag
de ilyen?! ez mi már? gyakorlatilag azt csinálnak benne az emberek amit akarnak! no recoil még oké azt mondom a playerek 70%-a tuti tolja! de ez? foglalja a zászlót,mikor még el sem kezdődött a játék?!
teleportol, láthatatlan, késel? auto rpg? gondolj bele, ezt a hacket még google-ban is megtalálodmég sincs ellenszere!!!!!!
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
válasz
Norbi887 #98499 üzenetére
quad 6600-zal ennyi fps? próbáld akkor kicsit meghúzni a procit, mondjuk 3.0Ghz környékére.
igazából a cfg sem tud annyi fps-t adni, nekem i3 4160 procim van, és hiába rakom mediumra ugyanolyan, mintha lowra raknám..ennyit tud a proci..
ajánlom neked tehát a proci tuningot ( ésszel ) és próbáld a grafikát manuálisan állítani. mondjuk medium-low-high közt. próbáld ki a BF4SE-1.1 programot, ez is gyakorlatilag cfg-t csinál, csak te állítod be, hogy mit és hogyan. -
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Este game valaki?
-
Enigma1945
őstag
válasz
CJ4567 #98469 üzenetére
Igen, csaló. ez csak egy rövid részlet, amit felvettem még anno. Csaló volt, van róla egy bővebb videóm is, amin lő is már, és írják is sokan hogy nem tiszta, de hát fél megával feltölteni.. Ez is kb 1.5 óra volt..
Töltök én majd fel többet is, rászánom magam egy este alatt csak fel megy talán..
Egyébként ez nem bug, hanem ő variált a játékkal és azért van.
Makró volt szerintem, de aimbot is gyanús volt, egy golyótól haltunk..Egy tárból kb 6-7 ember halt meg. -
Enigma1945
őstag
Újabb csaló.
Érdemes megnézni hogy mozog a fegyvere, és hogy a tiszta játékosoknak.
csaló -
Enigma1945
őstag
Sziasztok! jönne este valaki játszani Dragons Teeth DLC pályán? Az a Chainlink nagyon mókás.
-
Enigma1945
őstag
Egészen felháborítónak tartom, hogy egy Aimbotos csaló csak stat resetet kap.
Az ilyet hogy nem kapja el a PB vagy a Fairfight?
Örök kérdés.
Mindenesetre ő lenne a csaló srác, van róla videóm is, de hát fél mega feltöltéssel.. -
Enigma1945
őstag
sziasztok! Náci emblémáért lehet-e reportolni valakit?
Csak kérdem, mert az imént nagy vita volt egy szerveren ezért.
Aztán ha igen, akkor reportoljátok Őt ez miatt. Én nem vagyok biztos benne, de szerintem illik nem?Szerk: " VIGYÁZZATOK az obszcén, durva jeleket tartalmazó emblémákkal, mert a battlelog-on ezek tiltva vannak és BAN-t vonhatnak maguk után!"
Akkor szerintem jogos a srác felháborodása.
-
Enigma1945
őstag
válasz
FollowTheORI #98430 üzenetére
Szia! Letöltöttem. Pearl Market pályát próbáltam eddig, és azt kell mondjam, hogy ez király DLC.
Nagyon bejön eddig, remélem nem csalódok!
A Locker féle pályák tetszenek, ez is ilyen, csak nem börtön.
Aki akar az jó lenne ha csatlakozna.
2 normális szervert találtam, de ez bőven elég szerintem.
A Final Stand DLC egy nagy nulla ehhez képest. -
Enigma1945
őstag
sziasztok. elvileg mától ingynenes kis ideig a Dragon's Teeth DLC, de sehol nem látom. Én rontok el valamit?
-
Enigma1945
őstag
válasz
kissadam22 #98367 üzenetére
Biztosan nagy a Packet Loss-od.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Túra és kirándulás topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest