Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Új vs régi Battlefieldhez:
Azért azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy nem mindenki kezdett az első Battlefieldekkel. Sokaknak a 3 az első, amivel komolyabban játszottak. Nekik az a Battlefield, valamint a 4 és nincs is ezzel probléma.
Én 4 éven át játszottam a Battlefield 1942-vel, azon belül a Desert Combat moddal. Rajtam kívül voltunk még 5-en és ezalatt a 4 év alatt gyakorlatilag nem volt nap, hogy ne játszottunk volna. Aztán mindenki dolgozni kezdett és ma már alig játszunk. Állítom, ha ugyanez a 4 év a Battlefield 4 alatt kezdődött volna, akkor azt szeretnénk ennyire. Nem is a játék volt itt a lényeg, hanem amit a társaságnak adott. Egyedül szerintem mindegyik rossz. Én egyedül kezdtem el a 4-et és rossz, de nem a játék, hanem az ismerősök hiánya.
Másik pedig a változtatások. Eleinte hőzöngtem, hogy miért nem fogy ki a lőszer, miért nem kell visszamenni a főbázisra, hogy újratöltsek, mint a régiben. Aztán rájöttem, hogy itt ezt lehetetlen lett volna megoldani, mert úgyis kilőnének. Muszáj volt változtatniuk. Összességében nekem annyi nem tetszik, hogy az unlockokhoz nagyon sok időt kell beleölni. Heti pár óra játékkal egy év múlva sem lesz meg minden fegyver, kit.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest