Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

Új vs régi Battlefieldhez:

Azért azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy nem mindenki kezdett az első Battlefieldekkel. Sokaknak a 3 az első, amivel komolyabban játszottak. Nekik az a Battlefield, valamint a 4 és nincs is ezzel probléma.

Én 4 éven át játszottam a Battlefield 1942-vel, azon belül a Desert Combat moddal. Rajtam kívül voltunk még 5-en és ezalatt a 4 év alatt gyakorlatilag nem volt nap, hogy ne játszottunk volna. Aztán mindenki dolgozni kezdett és ma már alig játszunk. Állítom, ha ugyanez a 4 év a Battlefield 4 alatt kezdődött volna, akkor azt szeretnénk ennyire. Nem is a játék volt itt a lényeg, hanem amit a társaságnak adott. Egyedül szerintem mindegyik rossz. Én egyedül kezdtem el a 4-et és rossz, de nem a játék, hanem az ismerősök hiánya.

Másik pedig a változtatások. Eleinte hőzöngtem, hogy miért nem fogy ki a lőszer, miért nem kell visszamenni a főbázisra, hogy újratöltsek, mint a régiben. Aztán rájöttem, hogy itt ezt lehetetlen lett volna megoldani, mert úgyis kilőnének. Muszáj volt változtatniuk. Összességében nekem annyi nem tetszik, hogy az unlockokhoz nagyon sok időt kell beleölni. Heti pár óra játékkal egy év múlva sem lesz meg minden fegyver, kit.

Új hozzászólás Aktív témák