Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Dtomka
üzenetére
én inkább danihtól venném meg 5-6k-ért a BF3 + B2K-ot (igaz ott csak kódot kapsz, úgyis a polcon végzi a DVD, felesleges végül is...)
olyan nincs hogy "melyik patch-et kell feltenni", itt NEM enged játszani ha nincs fent a patch, Originen belül ráklikkelsz jobb gombbal a játékra, és frissítések keresése
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki a holnapi nap lesz az (végre valahára) amikor megveszem a BF3 at.
Az ára 7990, a hely az 1ik hypermarket. A BF sorozat nem új számomra, mert BF2 -vel is játszottam és Bad company2 vel is az utóbbival mai napig)
Ezenkívül az open betat is volt szerencsém kipróbálni, igaz volt e1-2 zavaró dolog. (szikla mögött a sniper lelőtt..nagy laggok...)Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Első telepítés után, mi a teendő a játékkal? Melyik patchet kell feltenni?
Magyar szerverek közül szerintetek melyik a legjobb?(pl:lagmentes, buta szabályok -korlátozások nincsenek,)
Találkoztatok csalokkal? Én igen openbetán:BF3 cheater
A válaszokat előre is köszönöm -
mackosajt
addikt
Már látom, hogy egyre kevesebb lesz az InGame kommunkiáció, mert már a saját ping is látszik!

-
Stunts666
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Pedig a legjobb dolog az L96-al 8x-al zászlókat foglalni normálon...
Izgalmas dolog, mikor áll elötted gépfegyverrel és ő lő le elöbb vagy te vagy a gyorsabb/ügyesebb és kiosztod a fejest. 
-
cellpeti
nagyúr
haver most írta, hogy nem csinált semmit és kapott 20k pontot, ez lehetséges lehet?
-
csibe1
veterán
válasz
busman
üzenetére
Esetleg próbáld ki az itt javasolt dolgot,hátha segít.
-
Erdei88
veterán
Egész érdekes újításdok lettek. Látszik a dead zone is
-
creedszl
senior tag
orosz verziónál várni kell mert fekete képernyős hiba fenn áll patch után
-
TGaben
tag
De semmi "csík",h látnám hol tart, csak ez:
GAME MANAGER
Browser plugin
Plugin is up to date.
Game: Battlefield 3
Installing game
Waiting for you to finish the installation...
Cancel -
sith7
félisten
válasz
redingitell
üzenetére
Ha pb üzenettel kivág játék közben, akkor igen

busman
Hi, Földi ... low - on sem csúnya a game, nem kell félni, amikor az adrenalin az egekben van, nem a pixelek szélét fogod nézegetni
-
redingitell
senior tag
A patch telepítése után PB update-re szükség van?
-
creedszl
senior tag
kiváncsi vagyok az orosz verzió működni fog e vagy be kell várni míg valaki felpakolja az UPDATE mappát...
battlelog visszajött...
-
boogie84
veterán
válasz
Mukorka
üzenetére
Flares a hőkövető rakéták ellen hatásos, a valóságban is. Mi köze van a lézeresen megfestett ellenségre küldött rakétához???? OMFG

Így tankból sem lehet majd leszedni a heliket, szinte tényleg elpusztíthatatlanok lesznek, hisz igla hatástalan, ha közelről méri csak be....

Ezzel nagyon elcseszik a történetet.

-
mackosajt
addikt
A frissítés lejött, beléptem battlelogra, majd 1 perc múlva kidobott.
Lépek vissza, erre:
Battlelog login is currently disabled, please try again in a while -
Mukorka
addikt
válasz
janihunk
üzenetére
Legalábbis ps3 verzióban így kétlem hogy pc-n más lenne. Ami jobban tetszik hogy stinger/igla már csak nagyon közelről fog tudni bemérni és nem öli meg a drivert de egyből 28% életet hagy csak pl little birdnek így mindenképp le kell szállni vele. Meg persze a flare most már a lézerezett célpontra küldött raksikat is kivédi.
(#48763) boogie84: Hát én nem bánom, javelines majmokból épp elég volt eddig. Még rendesen hallani se lehetett ha kilőtték a cuccot csak die egyből.
Jön a peccs kemény 9 megával.... kb 3 perc alatt lentvan.

-
boogie84
veterán
válasz
ProciVettel
üzenetére
Nálam most állt meg.
1 perce még jól jött.(#48762) xavix13: Nem minden eseten volt az. Persze azzal tisztában vagyok h azzal erősebb a tank. Én Thermo-t használok.
(#48764) Mukorka:
Ami jobban tetszik hogy stinger/igla már csak nagyon közelről fog tudni bemérni
Helikopterek elpusztíthatatlanok lesznek!!!
Meg persze a flare most már a lézerezett célpontra küldött raksikat is kivédi.
Annak MI ÉRTELME VAN???
-
ProciVettel
tag
Nekem szedi.
Csodás ha a mav lift marad o.O
-
creedszl
senior tag
válasz
ForexGuru
üzenetére
meg lehet venni minden kiegésztőt minden kaszthoz,ez mit mond nektek?mindenki eddig megküzdött a kiegésztőkért és fegyverekért és nem is vette észre hogy közben mennyire beletanult a játékba.most jön egy kis gyík,játék megvesz,minden kieg és fegyó megvesz és nekiáll majd játszani...gondolja ő, de nekünk akik 100 órákat toltunk már a gémbe egy könnyed célpont lesz csak

-
janihunk
senior tag
Én hiába indítom újra az origint, nem szed le semmit.
(#48756) Mukorka: Na nemár, ezt is elb@szták? Mármint hogy a tankot 2 lövéssel meg lehet ölni?
-
Mukorka
addikt
Elvileg új patch sem javította a mav liftezést. A tankok már egy oldal rpg-től is disabledek lesznek. Ir flares meg minden új játékosnak alapból járni fog.
-
mackosajt
addikt
na most vágott le az EA mindenkit
Update in Progress -
creedszl
senior tag
apa kezdődik

-
Mukorka
addikt
válasz
busman
üzenetére
Hát ha nem szaggat akkor már jó az is ezen a gépen. Az a baj 4870 csak Dx10-et tud ami ha jól tudom lényegesen lassabban fut mint hasonló kártya Dx11-el. A lényeg hogy a Mesh quality-t tartsd ultrán és ilyen msaa mehet offra, texture quality is mehet lejjebb mint a többi.
-
cellpeti
nagyúr
most mindenki AS VAL-val futkozik, pedig sztem ritka szar fegyver. Gyors az igaz, de pontatlan is sztem

-
busman
veterán
Az adataimnál szereplő géphez tudna valaki egy elfogadható mediumos beállítást ajánlani.
Tudom,hogy már eléggé kevés hozzá,de nem szeretnék low-on játszani.
Mediumon 30-35 fps tudott hozni,de úgy tudom eléggé kevéske játék közben.. -
creedszl
senior tag
most olvasom hogy originen lesz 3 "shourtcut" amit meg lehet venni és ezek megvételével minden cucc a játékban azonnal elérhető.magyarán unlockol mindent,ez miiiiii?
Today, we are also offering 10 different shortcut items for sale for Battlefield 3 on PC. If you’re new to the game, this is the perfect way to gain some ground on the veterans online. Or if you’d love to get your hands on those AA missiles for jets instantly, this is for you.
The 10 shortcut items are available now from Origin and include:
Kit Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items unique to the four playable classes
Vehicle Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items for all vehicles
The Ultimate Bundle: Immediately unlocks all items from all other available shortcut packs -
TGaben
tag
És akkor tényleg újra le kell szedni a B2K-t??
Törli a patch vagy mi? Nincs is annyi helyem,h újra le tudjam szedni+patch. Eszem megáll, hihetetlen 
-
cellpeti
nagyúr
miért kijött már a patch?

-
Socket A
aktív tag
elvileg unlockoltam extended magot az AS-VAL hoz 200 killel de nem kaptam meg
ez vmi bug? -
daneeeeee
aktív tag
Urak !
Ezennel én is csatlakoznék a díszes társasághoz

Megvettem/még azorigines 50%-os akcióban/ a BF3-at és a B2K-ot is.Szívesen csatlakoznék a társasághoz, persze még újonc vagyok(BF3-ban ) de azért lelövök bárkit
A battlelog-on captaindaneeeeee vagyok. -
cellpeti
nagyúr
Azért egy téli pályát kidobhatnának hozzá...
-
TTomax
félisten
Egyébként ha akartok normális FXAA injektort,akkor ezt tegyétek fel... nekem nem volt vele gondom eddig sehonnan sem vágtak ki,a ggc-nek is tetszik..és hát gyönyörü lesz a játék töle!
(Felelösséget azért nem vállalok) -
TTomax
félisten
Jó lenne ha lenne a játékban unfavorit gomb is.... van néhány szerver ahová nem mennék szivesen többet.. a kedvencem amikor egy pályán megtiltják az rpg-t,de a mavos toronydaruba való utazást és onnan sniperkedést nem...Persze egyszerübb lenne ha a szerver cimébe beirnák mit nem lehet,és akkor véletlen sem lépnék fel... herotom van az olyan sniperostól aki elbujdokol egy ház tetejére fraget gyüjteni... persze hogy küldöm neki az rpg-t ahogy kiszurom... jöjjön csak le a "terepre" ha onnan kilö szavam nincs.Remélem kilövik végre a mavos utazást...Ezeket a szerveret szivesen gyüjteném egy 'unfavorit" mappába... még csak véletlen se lépjek be...
Ja és azt is imádom amikor éppen jól megyek eltalálok az ütemet és akkor kick... magyarázat nélkül persze... csak ugy... aki megnézi a statomat látja nem csitelek... akkor a K/D-m nem 0.8 lenne...
(#48723) maskimx
Ez az add-on legális?
(#48724) SVLaller
Általában ha rpg-t nem lehet mortart se... de.. próbáltál már 64 fös tdm-en mortal-al nyomulni???A birkák ugy se védenek meg, azonnal rámjönnek messziröl virit hol vagyok...
-
scope2007
addikt
válasz
ProciVettel
üzenetére
szerintem ez Xboxos bf3
-
gergo0328
senior tag
válasz
Mukorka
üzenetére
akikkel nem szoktam beszélni sajnos törlésre kerülnek. Általában MO klánjai közül 2-2 ember van az ismerőseim között +akikkel jóban vagyok és sokat játszom velük avagy régóta ismerek. Esetleg még azért veszek fel ismerősöket mert valamiben jók és próbálom beépíteni a csapatba. De folyamatosan 150 az ismerőseim száma így ha valaki bejelöl és nem tudom ki az de meg akarom tudni ki kell törölnöm valakit az ismerőseim közül... Nem tehetek arról, hogy 150 a max ismerős...én kb már 3-400-nál tartanék ha nem kellene kitörölnöm senkit se.

-
Winne
nagyúr
Na toltam egy kicsit, egyelőre kb fogalmam nincs semmiről, de brutális hatása van, találó a Battlefield elnevezés. Gyengék még a fegyverek és rushon bejöttek úgy a tankokkal, hogy semmim sem volt még ellenük, a többiek meg kb lesz@rták, de voltak mókás pillanatok így is. Holnap folytatom.

-
Wasp_HUN
tag
-
mackosajt
addikt
válasz
ProciVettel
üzenetére
2:25-nél úgy látom, magyar áldozat is van

-
TTomax
félisten
Ennyi csitert.... a saját quadtársam a szemem elött nyomta... bannolták is... az egyik Cokamano, a másik 007Subzero... állt fennt a vagonok mögött (Noshahr Canals ) és lövöldözött vaktában...5percig figyeltem...

-
janihunk
senior tag
válasz
ProciVettel
üzenetére
Grafika mod. Nem bannolnak miatta!! Legalábbis lassan 1 hónapja tolom vele.
-
ProciVettel
tag
válasz
janihunk
üzenetére
Nekem is bejön nagyon csak a B2K mapok kissé fakultak.
Bár ez most jól hangzik: "Jobban szaturált a grafika, kevesebb a kék. Wake Islanden tényleg mintha nyomokban zöldebb lenne a fű. PC játékosoknak ajánlom csináljanak 1-1 előtte-utána képet hogy kiderüljön igaz-e."Picit több szinnel még jobbak lennének meglátjuk változattnak-e ezen.

-
janihunk
senior tag
válasz
ProciVettel
üzenetére
Jaj dejó lehet ez a pálya, áj a fenébe meg kéne valahogy venni a B2K-t:S
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Windows Insider Program
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem sok eselyt latok low-nal nagyobb reszletessegre
Törli a patch vagy mi? Nincs is annyi helyem,h újra le tudjam szedni+patch. Eszem megáll, hihetetlen