Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Aktív témák
-
feka007
veterán
Sztem már nem sokakat érdekelt ez a game. Bár azért kíváncsi vagyok, hogy miért nem tudták kiadni. Lehet tényleg csak nem akartak szart kiadni pc-re

"it’s time to look ahead to the next giant leap for DICE – the release of Battlefield 3, powered by the mighty Frostbite 2 engine"
Itt a lényeg
-
Rizzo
aktív tag
Hivatalosan törölték az 1943-as megjelenést PC-re.

-
Sonja
nagyúr
-
HS 2142
őstag
Igazad van, de gondolj csak bele, hogy a nem egy nagy cég a Dice, jelenleg megfeszítve dolgoznak (meg is látszik rajta...) az új Medal of Honor multi módján, a Bad Company 2 (pl vietnam-os kieg) és a Heroes közössége várja az új tartalmakat. Ezek mellé még bejön a BF3,(esetleg más titkos projektek) illetve a beígért BF 1943, ami ugye elhalványul ezek mellett, tehát már én is csak túlbuzgó optimizmussal tudnám azt mondani, hogy még idén megjelenik.
-
-
HS 2142
őstag
Ha azért nem fog megjelenni a játék, mert az erőforrásokat a Battlefield 3-ra csoportosították át, akkor áldásom rá. Ha nem akkor szomorú leszek, mert a Dice-tól nem ezt várná az ember. (na jó a Mirrors Edge folytatásával is kiegyeznék, ha úgy alakul)
-
-
HS 2142
őstag
Ha vigasztal konzolokra már megjelent

Ja, hogy a PC-s változat. Nemrég hír volt, hogy akik előrendelték visszakapják a pénzüket. Ez se egy jó ómen, de ez a sok halasztás, konkrétumok nélkül is pár szöget verhet még szegény játék koporsójába.
Itt a 3 kérdésbe azért még hitegetnek, próbálják életben tartani a reményt. -
Audifan
tag
valaki neem tudja mikor fog megjelenni?
-
Blaise
veterán
Előjegyezhető 3590 Ft-os áron:
-
Blaise
veterán
Új hír:
"Előrébb hozzák az eredetileg tervezett PC-s megjelenést és már április 23-án pénteken a boltokba juttatják az amúgy készen lévő játékot. A game ára a PS3-ashoz hasonlóan 15-20 dollár között fog mozogni és természetesen a Steam hálózatán is beszerezhető lesz!"
-
keIdor
titán
Játék pontos árát tudni már? Tetszik, első BF, amire azt mondom tetszik és megveszem.
Viszont ha tényleg 3 pálya lesz, akkor olyan 3.000Ft a felső határ, amit kiadok érte. -
mate0217
aktív tag
A gameplaye nagyon állat

-
Allien
veterán
Yuhéj! Ismét benne lesz (már eleve) a Wake Island!

-
mate0217
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Vagyis hát remélem nemcsak Csendes-Óceáni plyák lesznek!!
-
Black Dragon
addikt
Gondolom mindegyik pályának köze lesz az óceánhoz, mint az előző részekben is volt sok pályánál.De lehet hogy szakítanak a hagyománnyal, mellesleg a játék állat lesz, alig várom

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
huuhuu,ez a topic sem ügy pörög mint egy chevrolet corvette motor!

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tiszta Medal of Honor!
-
FRIZ 22
senior tag
DICE designer a 24-es limitről:
Idézet:64 players are of course awesome but will all good there is some hurting also. I can assure you that the 24 player limit is not about us being lazy but the experience of a massive battlefield is not bound to the amount of players! And as many of you remember most clan wars where player with 8vs8 or 12vs12 and what we have seen many of the 64-player servers are mostly half-full or having lack of performance.
We have made it sure that Battlefield 1943 will feel big and have a fast pacing, bf1942 actually had very low pacing! If you place 100 people in one room it feels very small, but if you put 100 people on the streets it seems like nothing! 24 players will give us the benefit of having full servers almost all the time and the whole map area is being used!
Beside these design decisions there are technical limitations. There are very restricted bandwidth limits on the consoles and we are networking a lot more then 24 players:
- 24 players are networked
- Almost as many physics driven vehicles with movable and destroyable parts
- All destruction, if a wall is being destroyed on one client we need to update it on all the others, otherwise we could end up with players hiding behind non-existent walls.If we did remove all destruction and all our vehicles we could have more players. But no other game gives you the wide gaming experience we have!
-
konas
senior tag
Nagggyon vaaaarjuk
Hozza regi feelingemet remelem... -
feka007
veterán
Na igen, befigyel a CoD hatás... Sztem is teljesen jók voltak a medkitek BF-be, ezen kár lenne változtatni. De sztem ha sokan írják rájuk, hogy mi nem tetszik (playerszám, medkit), akkor biztos változtatnak addig. (ha tudod a fórumot ahova lehet írni a véleményeket, szólj plz)
-
kovsol
titán
nekem nagyon nem jön be ez a végtelen töltény és magától töltődő élet... nekem tetszettek az unlockolható fegyok BF2 ben és a medik meg a support cast is hasznos volt így
a 24-es limit meg egy vicc szerintem 32 legalább ajánlott lett volna
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert azért PC-n nagyobb az igény a BF-nél, mint konzolon. Azért a Bad Company-k se hasonlíthatóak a BF2-höz, ahogy a cikkben is írja

Amúgy ha sikeres lesz, akkor szerintem fognak hozzá csinálni mapeket, meg gondolom nem hivatalosok is jönnek majd.