- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
Igen!valóban ez volt.Sajnos kezdő létemre nem gondoltam hogy az 1.6os pecsnek van 1.6os saját crack-je!Jellemzően seholse találtam pecsek mellett oda való cracket!így amikor feltettem az 1.6ot a korábi pecsek vagy az alapjáték crack-jét használtam. pfff....oké...azóta persze leszedtem egy .6os cracket is és szépen mennek a fennt említett modok és a game!!!köszi szépen!csáo amigi
-
Srodney
senior tag
Hello!
Problémám lenne hogyan lehet kiküszöbölni azt a hibát amit az 1.6-os pecs telepitése után és a crackelés után a játék bead? ez egy szürke kezelhetetlen MAP váltás vmi berlini pályára szeretne váltani 01234 számokkal karöltve.Sehogysem tudtam eltávolitani,segítségeteket kérem.Feltettem az összes pecset 1.5 ig egyenként kiprobálgattam öket de csak az 1.6 és 1.61nél van ez a probléma.elöre is köszönöm!!!
Szinte az összes modhoz (forgotten hope,experience ww2,BG42) kell ez a pecs.kérem vki segítsen!köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged