- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz
tomi_mod #294 üzenetére
Ha ez számít.Megnéztem de nem is INI fájl,hanem INT/setup.exe nem található.Csak valamiért INI maradt meg a fejembe,
Nincs valami olyan progi amivel ezt meg lehet oldani?Már azóta még töredezettségmentesítettem is a vinyóm, és registry defragot is alkalmaztam a tisztításhoz. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok!
Nagy problémám van.
Kb egy hónapja feltettem a Batman,de le is kellett szednem a Bugok miatt.Megtettem.
Most amikor fel szeretném újra telepíteni egy másik dobozosat,egyszerűen nem történik semmi.Bejön az install,rákattintok hogy telepítse, és kilép .Nem történik semmi.Próbáltam az összes lehetséges kompatibilitási lehetőséget, rendszergazda futtatással, de annyit értem el hogy valami INI fájl hiányzik amit ő nem talál.
Próbáltam a DLL fájl-os tippeteket, de ugyanaz a helyzet.
Win7-et használok ,32biteset.
Aki tud a problémára megoldást kérem segítsen. -
Ateszzero
őstag
Nekem 33%-nál van egy olyan bug ami miatt sehogy sem tudok tovább jutni.
Ha dedective módba kapcsolok látom az ellenfeleket is, de nem engedi hogy felhúzzam oda magam az F lenyomásával.A botanikus épületbe kéne megsemmisítenem valamit, de sztem megvárom a hivatalos verziót és ha elfogadja a mentésemet majd folytatom.Legalább 10-szer indítottam újra a játékot hátha csak ritka bug, de nem,sehogy sem akarja mutatni az F-et ott ahol kéne. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Nagyon tetszik a játék,szép a grafika,és nagyon jó a játékmenet és a harcok is ,viszont nem tudom milyen fizikát kellett hogy annyira várjunk, mert úgy nagyon a környezethez nem lehet nyúlni ,legyen az egy doboz, papírköteg, villanyok, vagy bármi.Ezt persze nem azért írtam hogy fikázzam a játékot ,de ha ennyire nagy dobra lett verve a fizikája akkor nem tudom miért lett ilyen mindennapi grafikás és fizikás a gamma.Vagy én nem tudom mit takar ez a "fizika" kifejezés játékok terén.Se baj , rég játszottam egyszerre több órán át egy játékkal , úgyhogy nem érdekel mit k.rtak el vagy mit nem.Jó és kész.A segítségetekre lenne szükségem.
Ott tartok hogy kiszabadítottam a Dr Young nevezetű orvos nőt aki meghal miközben a széfet akarta nekünk kinyitni hogy megmutathasson valamit.
Na most a földön elemeznem kellett valami DNS-t, be jártam az egész területet dedective módban de nem jövök rá mit kell csinálni mert nem veszek ki sok mindent a térképből, és azokat a kérdőjeleket sem tudom miért teszi oda mikor nincs ott semmi, ráadásul mozognak is.
itt a térkép.Ha valaki tud akkor légyszives segítsen.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest