Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Kigugliztam neked, az inverted takedown egy XP ponttal fejleszthető skill, először "meg kell venned" aztán használhatod.
Amúgy ehhez a részhez szerintem nem feltétlenül szükséges, megoldható nélküle is, sőt eleinte amíg sokan vannak veszélyes is használni mert lekapkodnak. Használd az aluljárókat, támadj a sarokból és a levegőből. Megoldható a játék egyik legjobb része, hogy hatféleképpen tudsz vadászni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Az külön képesség, már nem emlékszem, vagy a játék közben megkapod, vagy fejlesztési pontért megszerezheted. Amúgy ha képes vagy rá, akkor kiírja. Első lépés vízköpőről lelógsz fejjel lefelé, és amikor alád ér, akkor kell nyomni a gombot, amit kiír, és megcsinálja.
(Gamepaddal játszottam, szóval azért nem tudom, milyen billentyűt kell nyomni, és a kézikönyvben sincs benne, most megnéztem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest