Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Újabb kérdéssel fordulok hozzátok ugyanis én már nagyon belebonyolódtam a programomba és fogalmam sincs most már hogy mi a baja teljesen bele zavarodtam egyrészt azért mert pontosan 110 változó van benne ! De le írom nagyba hogy mit kéne megcsinálni szeretném ha segítenétek ebben!
Szóval van 110db szám amik ( például ) autó márkák szerint vannak csoportosítva
Aztán a számokat egyesítem csoportba például szín szerint! ( és vannak olyan autók amikben 2 vagy esetleg 3 szín is van )
aztán megkérdezi a program hogy melyik autót választom és az mellé választ egy olyan színű autót amiben nincs meg az a szín mint amelyiket választottam aztán ezek közül az autók közül megint választok egyet és ezek közül megint kiválogatja azokat amelyik az előző 2 választott autó színeiben nincsenek benne! tehát ha pl van 10 színemFehér
Kék
Sárga
Zöld
Piros
Lila
Rózsaszín
Fekete
Szürke
Neon( A fehér és a fekete tudom hogy nem szín de nem jutott több eszembe )
nah szóval ha ezek közül a színek közül az első autóm színe fehér/sárga ( tehát két szín van benne ) akkor a következő autóban ezek nem lehetnek aztán választok még egy autót mondjuk kéket akkor a maradék autóknak NEM szabad Fehérnek, Sárgának, vagy Kéknek lennie!
Nagyon szépen megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Svájci jellegű bicska eladó
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs