Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát akkor én vagyok nagyon lassú mert 10x sebességen ha nem figyelek elég hamar beüt a katasztrófa.
Az elején legalábbis amikor sokat kell mikrózni. De a játék "közepénél" is, például mivel az évszakok elég gyorsan változnak és egyik bevált taktikám hogy tavasztól ősz elejéig kaját termelek farmokon, télen pihenésképpen a banda egyik fele megy bányákba dolgozni a másik meg leírtja csupaszra a szomszédos erdőt. Nincs lazsálás, igaz mindenki depressziós és nincs idejük ba***ni sem. Tökéletes diktatúra, vagy lehet sokat tropico-ztam.
Volt hogy emiatt a boldogságuk az egy csillagot érte csak el. Szegényeknek csak kukorica volt a kajájuk a többiféle kaját vittem eladni. Most is úgy állok egyik mentésemnél hogy van 20e kukorica és semmi más, a többit leadózzák a kereskedős raktárba és megy hajón exportra.
Ez ilyen Banished North Korea edition.
Hiányolom a részletes beállításokat mint amilyen a settlersbe, masters of the world, tropicoba volt, kellene valami olyan hogy hány évesen dolgozhat vagy milyen és mennyi kaját ehet....mennyi tűzifát használhat fel, minimum munkaórák száma...rengeteg ötletem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest