Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

LOGOUT blog (1)

válasz creedszl #11 üzenetére

Hát akkor én vagyok nagyon lassú mert 10x sebességen ha nem figyelek elég hamar beüt a katasztrófa.
    Az elején legalábbis amikor sokat kell mikrózni. De a játék "közepénél" is, például mivel az évszakok elég gyorsan változnak és egyik bevált taktikám hogy tavasztól ősz elejéig kaját termelek farmokon, télen pihenésképpen a banda egyik fele megy bányákba dolgozni a másik meg leírtja csupaszra a szomszédos erdőt. Nincs lazsálás, igaz mindenki depressziós és nincs idejük ba***ni sem. Tökéletes diktatúra, vagy lehet sokat tropico-ztam. :DDD
    Volt hogy emiatt a boldogságuk az egy csillagot érte csak el. Szegényeknek csak kukorica volt a kajájuk a többiféle kaját vittem eladni. Most is úgy állok egyik mentésemnél hogy van 20e kukorica és semmi más, a többit leadózzák a kereskedős raktárba és megy hajón exportra. :DDD
    Ez ilyen Banished North Korea edition.
    Hiányolom a részletes beállításokat mint amilyen a settlersbe, masters of the world, tropicoba volt, kellene valami olyan hogy hány évesen dolgozhat vagy milyen és mennyi kaját ehet....mennyi tűzifát használhat fel, minimum munkaórák száma...rengeteg ötletem van.

Új hozzászólás Aktív témák