- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
Ma kaptam meg az emailt a paypaltól, miszerint pénz vissza fizetéssel zárták az ügyet.
"This claim has been closed because your seller has issued you a refund of 28 419 HUF. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note that it can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement."
Érdekes módon a csomag állapota amit állítólag feladtak, ezidáig nem változott. Kíváncsi leszek meddig él majd a hermes rendszerében...
-
albinolynx
senior tag
Ez a resze engem annyira nem erdekel. Szamomra most ket dolog fontos:
- mielobb vissza kapni a penzemet (az osztott megrendelesnek megfelelo osszeget)
- tudni biztosan, hogy nem fogom megkapni a csomagot - szuksegem lenne azon az aron arra a ket marofejre, amit arulnak(Bar lehet jobban jarnek 1-1 rendelest leadni aliexpress-en, meg ha dragabb is par ezressel.)
Megcsinaltam amit irt es ahogy, viszont igy is paypal ele kerult az ugy es 30 napig is elhuzodhat a dontesuk. ...vagy, ez innen teljesen egyertelmu nekik es egybol kotelezik a refund-ra?
-
albinolynx
senior tag
V/, zeon.hu
Kaptam egy értelmesebb ügyintézőt, aki az alábbiakat írta:
Thanks for shopping with us.
We wonder that whether you have checked the parcel in your local post office or not?It may sometimes be held by the post. If still no result,we will arrange a refund to you.
As we are not allowed by PayPal to do partial refund directly in non-receipt cases.
To help you get Ft28,419 (order 26530783)back within 3 days and resolve your case quickly, please change your claim reason to not as described (missing quantity) on your PayPal case message page. And you can refer to below simple steps:
1.Find “change your reason for this dispute” and click
2.Choose correct claim reason “I received item, but it is significantly not as described”
3.Choose detailed reason for your case” the order was incomplete /missing quantities ”
4.Under this correct claim reason, you can propose a partial refund amount we agreed before via PayPal case.We will response your partial refund proposal via PayPal case and automatically give your partial refund within 3 days.
You are guaranteed to get your money back quicker than the original PayPal case flow.Thank you for your cooperation and support!
Best regards,
Módosíthatom nyugodtan a "megkaptam, de nem leírásnak megfelelő"-re az ügyet?
(Egyébként ennek is látható mi az első reakciója...) -
albinolynx
senior tag
Igazabol semmi sem tortent meg most sem. Irtam nekik kerdezzek meg hermes-nel, vagy a francia csomagkuldonel mi a problema, hol a csomag.
Par oran belul a valasz megint a Macy-tol: erdeklodjem a postanal es ha nincs ott a csomag, kerjek igazolast toluk...Nyitottam egyet paypalon belul. Egyelore meg csak leirtam a problemamat es a hozzaallasukrol alkotott velemenyemet. Ez a banggood-nak megy. Remelem hamar lesz erdemi elorelepes. Nem akarok mar varni.
"France express(Colissimo) 3-7 business days Ft2,555"
Nem ertem miert hermes (ANGOL). Azt sem ertem, ha nem tudjak kezbesiteni, 1 honap 13 nap utan miert nem kapta vissza a felado (banggood).
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
válasz
zeon.hu #3517 üzenetére
Ezt irta a banggood:
"For your order 26530783, we chekced the package was not back to sender yet so we can not make a refund to you right now. Would you mind waiting for more a few days until is showes " returned to shipper" from this link?"
Komolyan addig kellene varnom? Mi tortenik ezzel a csomaggal?
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #3513 üzenetére
La Poste segitseget elfogadok. Regisztracio hianyaban meg email kuldes lehetoseget sem talaltam meg.
-
albinolynx
senior tag
válasz
zeon.hu #3509 üzenetére
Postat megjartam mar. Mivel nem hagyomanyos ragszam, igy nem tudnak postan segiteni.
Semmilyen mas csomagellenorzo rendszerben nem ad talalatot, csak a hermes-ben. Ott is csak annyi, amit bemasoltam.
Nem tudom mennyire jo megosztani ilyet, de ha nem problemas szivesen bemasolom a csomagszamot, vagy mi is ez pontosan. Hatha valaki tobb eredmenyre jut vele.
Tobbek kozott az is duhito, amit szinten irtam, hogy legombolnak egy csomo penzt "szallitas" cimszoval es f.ngod sincs, hogy mi tortenik. -
albinolynx
senior tag
válasz
zeon.hu #3506 üzenetére
Lehet en vagyok naiv, de Franciaorszagbol express nem par munkanap alatt kellene erkeznie?
Meg ugy is 5-7 munkanap alatt megerkezne szerintem, ha Kinabol erkezne express. Vagy valamit nagyon nem ertek...Az elfelejtettem irni, hogy egy nagyobb rendelesem resze volt. Automatikusan kette bontottak: csak a fejek es a tobbi. A tobbi Kinabol mar megerkezett.
-
albinolynx
senior tag
Rendeltem 2db egyforma valtolapkas marofejet. EU raktarbol kertem, eleg draga volt a szallitasi koltseg ($20).
04.03-an elkuldtek, egy nappal a rendelest kovetoen. A "rendeleseim" menupontban nyomkovetes nelkulinek irja. Reszleteket megtekintve van egy kovetesi szam, EU - France Express (Colissimo) - ami kizarolag a "hermes tracking" rendszerben ad eredmenyt. A csomag a mai napig nem erkezett meg (~30k fizettem erte).A hermes eredmenye:
Date Time Status
14/04/2017 08:57 B2CE - Out For Delivery
12/04/2017 14:24 B2CE - In Transit
11/04/2017 18:09 B2CE - Out For Delivery
07/04/2017 18:15 B2CE - In Transit
04/04/2017 04:49 At the national sorting hub
03/04/2017 12:21 Order placedPostan voltam tobbszor is. Nem tudnak informaciot adni, mivel ez a rag szam nem elerheto az o rendszerukbol.
A gyoker ugyintezo (Macy) banggood-nal allandoan csak azt hajtogatja, hogy nezzem a hermes-t, vagy erdeklodjem a postan. Sokkal frissebb rendeleseim mar megerkeztek toluk.
Furcsa nekem az egesz meg ugy is, ha valojaban kinabol kuldik. Akkor legalabb mar vamon lenne az erteke miatt.Nyissak paypal-on belul visszafizetesi kerelmet?
Ertheto okok miatt nem szeretnem bukni a penzem. -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1688 üzenetére
Tárgytalan, "egyszer csak megjelentek" rendeltetés szerűen. Nem értem.
-
albinolynx
senior tag
Vásároltam nyolc tételt, különböző időpontokban. Ezekből kettő már meg is érkezett. Viszont nem találom a "rendelések" menüben a már teljesült és a folyamatban lévőket sem.
Paypal-, kapott emailek alapján viszont nem tudom beazonosítani, hogy mi az amit rendeltem. Közben persze el is felejtettem néhányat (még van ideje ide érni).
Hogyan tudnám társítani az adott tranzakcióimat adott termékekhez?
InvoiceID szerepel minden paypal tranzakciónál, de ezzel egyelőre nem sokra mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest