- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuildP
csendes tag
válasz
vandor01 #5629 üzenetére
Az általam említett 2 cuccnál 2017.09.16-17.(Expected delivery date: 2017-10-23), sehol nem volt 60 nap megadva.... termék oldalán is 7-35 nap. Pontosan megnézve 43 nap után írtam rájuk....
Ha genyó akarok lenni, akkor a Support is hibás, mert nem írta hogy 60 napig várjak, 1 hetet írtak, azt kivártam, jeleztem, hogy semmi aztán refund meg újraküldés..... És mi van, ha "lesz...om"? Utólag baxtathatnak?Hogy tudom újra kifizetni? A refundos cuccot? Vagy épp az újra feladottat? Írjak nekik aztán adnak "külön" PP linket? Nem akarok szemét lenni velük, 8 éve rendelgetek tőlük (is) meg a VIP4 státuszom is néha jól jön.... bár, ha nem írjátok most ezeket akkor szerintem fel sem merül bennem, hogy kifizessem..... Betudtam volna egy adag BGPointnak kvázi, némi kedvezménynek....11.11-nek akármi....
De ha kihathat a későbbi PP vagy egyéb rendeléseknél akkor inkább megadom nekik azt a 8-12$.... vagy töröljék el a XXXX pontomat...... -
BuildP
csendes tag
Némi saját tapasztalat:
2017.09.16-ikán rendelt ágyak kuponnal (9.99$) RUxxxxxCN, (Célországba elküldve 2017.09.18.)
40 nap után reklamáltam, hogy nem nagyon ért ide, küldjék újra. Refundot nem akartam mert kuponnal vettem, most meg "drága" ugye. Kérték, hogy várjak egy hetet, hátha megjön. Nem jött, írtam nekik újra.
Feladták újra.
Erre fel, 2 nap múlva beérkezett az országba (még ül rajta a magyar fosta, de itt van) 55 naptári nap alatt jött meg.Szintén 2017.09.17-i rendelés, ugyan ez a szituáció. Ott refundot kértem. Megkaptam.
Megjött a refund PP-ra, aznap befutott a csomag is. (52 naptári nap).....Remélem utólag ezeket nem ellenőrzik BG-ék
Vagy igen?
Mert most gyakorlatilag lesz 2 ágyam amiből egyet fizettem ki, a másik meg azért mert újra küldettem.
Valamint a 17-ikei rendelést visszafizették, de közben megjött.....
Remélem nem fognak emiatt csesztetni...?!?Várni kell.
TR-es október elején rendelt csomagok (RHxxxxxTR) most kezdenek el megjönni 25-30 nap. -
BuildP
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a linken található kupon (2b44f2) működik valakinek?
Nekem nem ad semmi kedvezményt a linken található egyik termékre sem.....
Dátumhoz kötést, eleve kupon érvényességére utaló tól-ig dátumot sem látok.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest