- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Tegnap jött a PayPal-os e-mail, hogy a Banggood visszaadta az árát (100 USD) a meg nem jött Longdon-os cuccomnak, most a pénz is ideért a bankszámlámra. Akinek szintén tegnap jött a PayPal-tól visszaigazolás, nézzen rá, hátha megjött neki is.
-
dave0825
őstag
Most írt olyan választ a BG pár levelezés után, hogy 1 munkanapon belül a PayPal-ra visszaadják a Longdon-ban rekedt csomagom árát, megegyeztünk, ha esetleg mégis megjön, vagy újra kifizetem, vagy nem veszem át, így visszamegy hozzájuk. Nem kellett PayPal-hoz mennem.
-
dave0825
őstag
A legtöbbünknek 08.18-a van megadva szállítási határidőnek a híres 483-as követési számú csomagokhoz. Van, aki megkapta ma a "nyomkövetés"-i infó ellenére? Nekem 07.01. óta még mindig nem változott Longdon-ról semmire, tegnap írtam a BG-nak, persze azt kaptam, hogy várjam meg a 18-át. Erre írtam, hogy mivel péntek van, ma már valószínűleg nem jön, szombat-vasárnap meg amúgy sem, 18-a pedig most vasárnap.
Meg amúgy is, minek várjak, mi lesz 18-a után, átírják újra a határidőt? Mert ugye ezt csinálták már egyszer. Erre persze nem válaszoltak.Érdekes, hogy a most rendelt EU p.l.-os csomagok megjönnek (legalábbis solor fórumtársnak megjött), szóval már hozzák, akkor hol vannak a május-júniusi csomagok?!
-
dave0825
őstag
Ami 74 napnál tart, az május-június körüli rendelés, vagy azt is megkaptad már?
Érdekes, hogy a 07.31-i már megjött, akkor most már rendben vannak a csomagjaik, csak a 2-3 hónappal ezelőttiek tűntek el nyomtalanul?!
Most volt elég, és írtam a BG-nak, hogy marha jó lenne, ha föladnák újra, természetesen új követési számmal, mivel nekem MINDENKÉPP kell 09.07-08-09-én! Ha most adnák föl, megjönne addig ezek szerint. Ha nem, akkor megveszem a cuccot itthon, használtan, a pénzt meg visszakérem a PayPal-tól... Ha meg mégis megjönne utána, vagy én hajtom be a kártérítést, vagy nem veszem át, de ebbe én se szeretnék belemenni (mindkét oldal érthető)... -
dave0825
őstag
Ez igaz, viszont mivel szerződésben vannak velük (gondolom), illene valami elérhetőségről tudniuk, hogy 1-1 csomag után tudjanak érdeklődni adott esetben.
Nem hiszem, hogy úgy működik, mint amikor én föladok a postán egy csomagot idegennek, és egy másik idegen viszi tovább, aztán jár, ahol jár a csomag. Csak van valami szerződés, akkor meg illene lennie néhány elérhetőségnek köztük, ami nem arról szól, hogy napokat várnak, hogy válasz érkezzen. E-mail, telefon, pár óra, és utánanéztek. De nem.
-
dave0825
őstag
Üdv.
Én is csatlakoznék a 483-asok klubjába...
06.18-án rendeltem valamit, máig semmi hír, a csupaszámos követési számot megnéztem pár oldalon, parcelsapp.com-on írnak egyedül bármit, 01 Júl 201918:09In Transit (HUB UK - LONGDON) az utolsó.
Olvasgattam itt, látom, sokan vagyunk, csodálatos.
Most nézem, hogy nekem is átírták a rendelés dátumát 07.26-ra, a várható szállítást 08.18-ra...
Az a jó, hogy nekem 09.06-07-08-án kéne külföldön a cucc (már 07.01-re vártam, gondoltam, a Priority tényleg azt jelenti, amit kéne neki, és hamar ideér....), de hogy az 2,5 hónap alatt hogy nem ér ide...
A korábbi Expect delivery date egyébként 07.13 volt...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest