-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Fuser és Tsa #8756 üzenetére
fú bakker, ez valami förtelem... nincs egy stl-ed, hogy kipróbáljam, szívesen el kísérleteznék vele...
Van egy tippem, mivel lehetne minimális szupporttal kinyomtatni.
-
ptesza
senior tag
válasz
Fuser és Tsa #8759 üzenetére
Nyomtattam ilyen modelleket én is. Egy napot elcsesztem vele. Ha ki is lehet nyomtatni normálisan akkor funkcionálisan nem lesz jó. Nem bírja a nyomást vagy az O-ring horonynál eltörik. Nekem nem ment de ez ne vegye el a kedved.
-
Joshi
titán
válasz
Fuser és Tsa #8759 üzenetére
Pont az ilyen modelleket nehéz kinyomtatni főleg ABS/ASA-ból. Célszerű más anyagot használni supportnak, mert így könnyebben elválik tőle a modell. Ha a modell belseje is üreges, akkor majdnem a PVA lenne jó support anyagnak, hogy aztán utána vízzel kimosható legyen a belsejéből is. Ez nem kezdőknek való modell az egyszer biztos.
ui.: gondolom ez valamilyen gyors csatlakozó akar lenni. Ha oldalról nézed a profilt, akkor a képen látható módon célszerű tervezni a vonalvezetést, azaz ha megoldható akkor 45 fokos letörésekkel kell tervezni. A zöld színűt könnyebb kinyomtatni akár support nélkül is.
-
Joshi
titán
válasz
Ilyenkor mindenképpen linkeld a modellt is (persze ha publikus), mert sokszor eleve szeletelési probléma is lehet ahogy poli is próbált ebbe az irányba kutakodni. Egyébként te tisztában vagy a 3D nyomtatás alapelveivel? Ezt nem sértésként kérdezem, hanem hogy honnan induljunk ki ha segíteni akarunk.
-
poli27
Topikgazda
válasz
levegőbe még mindig nem fog tudni nyomtatni support sztem...
-
Emunem
őstag
válasz
Fuser és Tsa #8704 üzenetére
Szárítva volt? Gyártói max hőmérséklet mennyi?
-
Joshi
titán
válasz
Fuser és Tsa #8706 üzenetére
Nem kell túlgondolni a dolgokat főleg nem Bambu nyomtatókon. PLA Bed 60 C°/Nozzle 200 C°. ABS/ASA esetén pedig Bed 100 C°/Nozzle 260 C°.
Ezek az értékek szigorúan visszavett sebességgel (100-150mm/s). A gyári sebességet felejtsd el. Szerintem.
-
Joshi
titán
válasz
Fuser és Tsa #8704 üzenetére
Az asztal 100 C° legyen, illetve kell a tárgyhűtés ahogy a nyomtatás előtt célszerű felfűteni a nyomtatóteret ~50 C°-ra.
u.i.: a tárgyhűtést csak módjával, de mindenképpen szükséges.
-
Emunem
őstag
válasz
Fuser és Tsa #8684 üzenetére
Aha, télire gyors víztelenítés a locsoló csövekben?
ha működik, jöhet az stl. -
poli27
Topikgazda
válasz
Fuser és Tsa #8687 üzenetére
De erre gondoltál...! Leírta Ptesza az a megoldása...
-
ptesza
senior tag
válasz
Fuser és Tsa #8684 üzenetére
Szia! Gartulálok!
Amire neked van szükséged az a merge. Csak az előkészítés fülön tudod ezt beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest