- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2433 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2414 üzenetére
Ha az occsósított filamenthez tevrezett időszakokat nézem, akkor igen, későbbre tartozom, februárban vettem a nyomtatót és utána még pár dolgot... de a vicc, hogy egy napon vette velem dzsekicsen kolléga is és neki már megjött a kód (szóval lehet van valamilyen shifting a kiküldések során, de nem a filamentes tervek alapján ütemezik az AMS kódokat)
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2411 üzenetére
Ezt mindig is értettem, cicus!
...a baj csak az, hogy kupont nem kaptam, ...pedig elég sokat vásároltam már náluk -
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2404 üzenetére
7/26-ig tart, nem?
... dzsekicsen kolléga már meg is kapta, be is vásárolt (nézd csak a hozzászólását egy órával ezelőttről).Szóval, azt akartam leírni, - csak úgy látom, eddig nem hangsúlyoztam, - hogy nekem nem jött kupon mailban...
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2388 üzenetére
... ezt nem értem, ebből, hogy lesz 309€?
((arról nem is beszélve, hogy ez "igazi" magyar webshop már felvitte volna előtte, - nem 421,55€ -ra, hanem - még magasabbra az "eredeti" árát...)).
De tényleg nem vágom. Nekem 333,13€-ra jön ki a matek (sőt, magyar áfa különbözet is rájön, szóval még kicsit több is...) -
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2392 üzenetére
hm, az AMS voucherekre is ezek a dátumot vonatkoznak vajon? (e-mailt nem kaptam mindenesetre...)
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2398 üzenetére
Nézzük a jó oldalát, marad egy százasom.
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2396 üzenetére
Esetleg ha valakinek nem kell a kupon....
(Bár lehet, hogy vásárlóhoz kötött?)
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2390 üzenetére
Akkor azért nem kaptam, mert X1CC-t vettem. Egyébként a kedvezmény vagy ~10% vagy $50 kupon vagy mindkettő? A ~10% kedvezmény csak ma jár?
-
válasz
Nagyon király!
-
brumi1024
veterán
válasz
-
brumi1024
veterán
válasz
A blog alapján minden korábbi vásárlójuk (kivéve X1CC vevők) kap 50 EUR/USD-s kupont az AMS-re. A kickstarter backerek 4 CF filamentet is kapnak.
-
Dalee
aktív tag
válasz
Már úgy érted ma vett valamit? Mert én mem kaptam semmi levelet, pedig tegnap vásároltam utoljára?
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2277 üzenetére
Jogos az észrevétel
.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #2211 üzenetére
Csendes úrnak irtam pmben mikor megtaláltam, ő 5kg ot vett de már nincs belőle, amőgy a 3dee webshopba találtam 70% os akcióban.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2143 üzenetére
pocok, axli, LOL
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2143 üzenetére
Tényleg, visszanéztem, bocsi Poli, tied az érdem!
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2138 üzenetére
Köszi,
Azért ebből az Alzás fekete-fehér PLA-ból is vettem egy párost.
Azt elfelejtettem leírni, hogy a szintén általad ajánlott Kingroon 10-es PETG pakk végül is egy kis morgásra megérkezett a Kingroon oldalon lévő színekkel, annyi különbséggel, hogy a képen látható rózsaszín helyett is szürkét kaptam, azaz két szürke volt a csomagban.
Most még a Kingroon-tól nem érkező alapszíneket szeretném olcsón megvenni, de nem akarok 10-et rendelni, csak kb 2-4 db-ot.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2138 üzenetére
Hja, nem olvastam vissza, elnézést. Viszont PLA-nak is nagyon jó ár volt - utólag is köszi a tippet!
("sajnos megint vásárolnom kellett filamentet..."
)
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1733 üzenetére
Igen.
Annyi van, hogy nemet afaval szamol, es a legutolso lepesnel (fizetesi opciok valasztasa) rakja ra a magyar afa miatti kulonbozetet.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1730 üzenetére
Nekem is, most kicsit olcsobb, vagy mire gondolsz?
-
Ezekiell
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1730 üzenetére
8 napja rendeltem, nekem is annyi volt.
De ennél a nyomtatónál nem a nyomtató ára a húzós, hanem azon mennyiségű filamenté, amit felzabál
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1703 üzenetére
2-3 hónapot irtak...
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1627 üzenetére
Akkor akár alaplaphiba is lehet, nem csak led... De igen működik egyből... ha kipróbálod külső tápról akkor megy a led?
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1618 üzenetére
Forintosítani nem akarom, mert a stabil forintunk most 370, de Vikibácsi nyilatkozik egyet és 450 lesz....
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1548 üzenetére
Nem tudom. Ott láttam pont ma a szíjfeszítést is.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1532 üzenetére
Gondoltam is írni nekik, mert ez így nem OK!
Ezt, hogy érted, hogy egyik oldalán PETG a másikon PLA? Milyen indíttatásból, mi volt az elképzelés? Mindkét oldala gondolom ugyanolyan és nyilván teljesen nyomtalanul lekerül róla az előzőleg nyomtatott tárgy és annak esetleges nyomai.
-
válasz
Mr.Csizmás #1469 üzenetére
1-2 nap szokott lenni.
Nálam csütörtök este már Szolnokon volt. -
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1459 üzenetére
De ha sima felület kell nem jó, plusz az x1 a lidar miatt nem kompatibilus vele...
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #1375 üzenetére
Textured lapra nyomom 65 fokon, úgy nem kell semmi ragacs a lapra. A cold lapon 35 fokon megy a bambu folyékony ragaccsal, bár drága, de nagyon jó és alig fogy.
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1375 üzenetére
Spórol az árammal
! Ilyen inflációs árak mellett meg is lehet érteni
.
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #1370 üzenetére
PLA-t kétszer próbáltam 55 fokos ágyon, mindkétszzer feljött. 65-ön nem
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1361 üzenetére
3DJake-en 8330 most. A Bambus árak nettók, arra érdemes figyelni, 29.2 eurra jön ki a refill.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1358 üzenetére
Pár tekerccsel próbáltam csak (amit adtak az AMS-hez, plusz mattfehér, metal, illetve bézs), szerintem teljesen jó, de nem mondanám jobbnak mint a PolyTerrakat, olcsóbban.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1354 üzenetére
... én szerintem már mindent megvettem a shopjukból, kivéve az AMS vagy X1C-t
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1354 üzenetére
1db 0,6mm nozit hozhatnál azt lehagytam a kamera rendeléskor
meg egy Control Board Fant.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1284 üzenetére
Tuningolt, klipperesített Ender 3 után meglepő volt a legtöbb esetben csak elindítani a cuccot.
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1262 üzenetére
Ok, köszi a tippet, de már csak holnap fogok vele foglalkozni, most megyek aludni
.
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1246 üzenetére
Arra nem kell kamrahűtő.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1243 üzenetére
Alaplaphuto attol fugg mennyire marad meg a meleg. Mivel a tetejen szellozhet, en ugy gondolnam, hogy nem szukseges.
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1243 üzenetére
Akkor szerintem neked nem kell a kamrahűtő ventillátor, de ha nem lesz teljesen zárt, akkor magasabb hőmérsékletű és stabil hőre meg huzatra érzékeny anygokat hogy nyomtatsz majd?
Persze ha ilynekkel nem akarsz dolgozni, akkor mindegy.
Én azért teszem ezt bele, mert zárt dobozzal akarok nyomtatni mindent (nincs kedvem mindig leszdegetni a tetőt meg az oldalakat), PLA-hoz meg PETG-hez pedig így lejebb tudom venni a belső hőmérsékletet. ABS-hez, ASA-hoz meg Nylon-hoz pedig be tudom állítani pl. stabil 40 C-re. Legalább is remélem. Redditen láttam, hogy így csinálták meg, onnan van az ötlet.
-
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1241 üzenetére
Igen, jól értetted, lesz benne kamrahűtő ventilátor, a típusa, amit én vettem Sunon Maglev MF92252V3 DC24V, ha nem az X1C gyári ventilátorát használod. Azt is meg lehet venni és rá lehet dugni az MCU-ra, de akkor gcode-ból vezérelhető.
Én viszont azt szeretném, ha az adtt anyaghoz beállíthatnám a zárt kamra hőfokát, ezért vettem ezt a ventilátort a gyári helyett és rendeltem hozzá egy ilyen 24V-os hőfokszabályzót [link] .
A hűtőventilátor rögzítő eleme innen letölthető: [link] .
A hátlapot sajnos ki kell fúrni, ehhez itt van a sablon: [link] . -
válasz
Mr.Csizmás #1225 üzenetére
Nincs most semmi kupon. Sima PEI-t még akarok venni, várok kuponra.
PET-et nem próbáltam tegnap, lusta voltam cserélni.A PET itt jó áron van, jobb mint mikor én vettem kuponnal. [link]
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1218 üzenetére
...itt vagyok pár külföldi csopiban; rárepültek, mint megyek a szarra! tudtam, h ez lesz! konkrétan ddosolták kb az oldalt a hirtelen nagy látogatás/fizetéssel.
nem kellett volna egy időben küldeni mindenkinek a kupont (imho) -
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1215 üzenetére
Egy 6os hardened nozi j( csak nozi)ohet azt lehagytam
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1215 üzenetére
...ha megírnám őszintén, hogy az elmúlt kevesebb mint fél évben mit költöttem csak nyomtatás témában, asszony rámküldene egy asszaszínt (mit egy; kettőt!) és a jövő hetet se élném meg
...de azért köszi a lehetőségetEgyébként nem biztos ám, h engedi kombinálni, hogy egy kosárban mással úgy, h még értékhatár feletti, ingyen posta is járjon.
Szerintem ne szar@zz vele sokáig, kb minden regisztrált felhasználó kapott kupont, ez most elfogy perceken belül (hacsak nem, nem létező készletet árulnak, mint Creabarátunk néha a filamentekkel) -
dugesz77
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1197 üzenetére
Ha megnyugtat én is vettem 3 fehéret és 2 rgb-t. Meglesz máshol is a helye , az árát megéri.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1156 üzenetére
Persze, azert kerdeztem, hogy ugyanarra gondolunk-e. Sajat bergyartott PLA-juk nem teljesen standard, igy az jobban birja ezeket a tempokat.
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #1141 üzenetére
@Mr.Csizmás: Igen azt nem írtam, hogy azért 12 órát szárítottam nyomtatás előtt, hiába új.
@Poli27: Igen, nem is a rácsot szoktam (mert ott a fej keresztbe megy a rétegeken), hanem a rectilineart, ahol egy rétegben egy írányban, a következő rétegben merőlegesen húzza a szálakat, így egy réttegen belül nincs keresztezés.
-
válasz
Mr.Csizmás #1133 üzenetére
Holnap megnézem, telefonon nincs FB.
Amúgy én is arra creality-n.
Helyes, egészségedre. -
válasz
Mr.Csizmás #1128 üzenetére
Tudtam én, hogy gond van.
axlfsi: Nálam is ad ki ilyen hangot.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1120 üzenetére
mágnessel is tök faszán meglehet oldani
-
axlfsi
veterán
válasz
Miért nem Szájlent kolléga által is linkelt, mágneses variációt csináltad?
Az elég fasza azokkal a mágnesekkel. -
válasz
s€ggdobozt.
Nem tudtam elképzelni mi lehet, vagy ennyire részeg lennél? -
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1111 üzenetére
A kicsik 6 ora volt,a nagy 11 asszem
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1084 üzenetére
Azt hittem ezt csak nálam csinálja, mert két nyomtató van a fiókboz társítva, de ezekszerint nem.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1081 üzenetére
...de ha majd nem PLA-t és PETG-t nyomtatsz, akkor zárt térre lesz szükséged és gondolom lekerül a szellőzős magasító,... akkor meg jól jönne az a PTFE vezető...
Vagy? -
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1084 üzenetére
Rájön a studio, hogy nem X1C-d van és kikapcsolja, mert a P1P-n nincs lidar ehhez a funkcióhoz valós időben, közvetlenül a nyomtatás előtt.
A P1P-n manuálisan tudsz tesztet nyomtatni és ez alapján beállítani a K értéket az egyes filament típusokhoz. -
válasz
Mr.Csizmás #1078 üzenetére
Elég egy ha ráteszed a PTFE tartót is.
Tartó nélkül nem tudtam volna rátenni a tetőt, hozzáért.Megnéztem, én rendeltem rosszat. Transparent blue.
-
válasz
Mr.Csizmás #1075 üzenetére
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1068 üzenetére
sok lesz a 3db ptfe bilincs rá stem, nagyon töri a csövet igy
-
válasz
Mr.Csizmás #1073 üzenetére
Vettem én is, de még nem használtam. Tényleg szép.
Nálam kék, de ilyen csillámos.Pedig én sima kéket vettem...Majd elfogy.
-
válasz
Mr.Csizmás #1068 üzenetére
Én is levágtam, utána láttam képeken, hogy elég csak hátra húzni.
De szép színe van kendnek. Olyan szép sárga.JulianSinulf: én az ilyen ragasztottat simán kézzel szoktam eltávolítani. Kicsit makacskodik, de lejön.
Nem öröm, hogy még a csere sem teljesen sík.Inkább várattam volna a vásárlót, és olyat küldök amit biztos, hogy jó. Minden meglehet oldani, csak akarni kell.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1047 üzenetére
A posta ingyé van 45€ felett
Áfát meg 1x se fizettem
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1044 üzenetére
X: 384
Y: 354 -
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1044 üzenetére
miért nem írod le a bajodat?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #1024 üzenetére
up, valaki X1-es tulaj kérem segítsen
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1019 üzenetére
X1-en világít, P1P-n nem. Igazán meghagyhatták volna P1P-n is.
-
válasz
Mr.Csizmás #1016 üzenetére
Kedvencek között van, lehet majd kinyomatom én is.
Fabula: Nekem is van itthon, de sajnáltam bele.
Gondoltam teszek vele egy próbát, meglátjuk meddig bírja, eddig okés.
-
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #1010 üzenetére
mi az a chain?
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #914 üzenetére
3 de ez még csak az első volt
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #901 üzenetére
Nem, az alapbeállítással nagyon sz@nr volt a felület, a outer/inner/infill beállítással tökéletes lett, így nem próbálkoztam tovább. Ezt a beállítást a Prusa Slicertől vettem át, ott a outer/inner/infill az alap. Szerencsére ez volt a baj az ABS-nél.
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #898 üzenetére
Mire gondolsz?
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #883 üzenetére
Fax kivan, most itt ülök mellette és hibátlan... és semmit nem csináltam vele, csak újraindítottam!...
-
válasz
Mr.Csizmás #857 üzenetére
Szép, nekem nagyon tetszik. Sima a felület, azt hittem kell ragasztó, vagy bármi, de szépen tapad. Nincs vele probléma. PLA-val tesztelve eddig.
A PET tegnap 7533 volt szintén revoluttal.Bambu féle lábakról még sok jót nem olvastam. Szinte mindenki kivette, annyira rázkódott.
brumi1024 Most már venned kell.
Még tart az akció, most kell megvenni, forint is javult.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #853 üzenetére
Az tuti.
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #782 üzenetére
Nem rossz ár,... de lehetnének sűrűbben is a kések, hogy ne legyen ilyen "pontokban" az erős fény... jól néz ez így ki a nyomtató belsejében?
...vagy egy enyhén opálos búrát kellene rá applikálni -
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #724 üzenetére
A taknyolás azt értettem, hogy ilyen-olyan ideigelens megoldásokkal javítani, amit egyébként egyértelműen gariba cserélniük/javítaniuk kell (és akkor még örülhetnek, ha a felhasználó kicseréli magának, ... azért kíváncsi lennék, hogy a kényelmes és antitalentum németek mit szólnak majd ehhez? ... vissszaküldik a picsába a feladónak, mint a huzat és pénz vissza!).
Na, de a lényeg, hogy ha ez most sok hét, mire jön egy új bed (ez is azért vicc), és addig átmenetileg megoldottad poli, hogy nyomtasson, akkor végülis az jó!
(főleg, ha nincs mellette másik nyomtatója...) -
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #700 üzenetére
...szeretem ha fáj 😬🫣🥹😂
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #665 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy ha esetleg bekövetkezik a spagetti mennyire egyszerű eltávolítani a fejjel lefele kialakítás miatt. Erősen Bambu inspirált a weboldaluk amúgy, nem a legjobb piaci taktika egy konkurensre ilyen mértékben próbálni rálicitálni és egyben építeni.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #624 üzenetére
Ha leírod, hogy lehet csak az ali-s sütiket törölni, akkor törlöm.
A chrome-ban eddig csak olyat találtam, ami mindent töröl, mindenhonnan kiléptet.
Ilyet meg nem szeretnék. -
válasz
Mr.Csizmás #624 üzenetére
este megmostam, de hogy jön ez ide?
Én is azt próbálnám meg első körben. -
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #618 üzenetére
A chamber az az aktív carbon szűrő ventije
a tárgyhűtő az blower fan
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #605 üzenetére
Egy tulipánnál próbáltam, de szebb lett a klasszikus móddal. Próbálkozom majd még vele.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #597 üzenetére
Én regéltem sebességről, meg tapadásról. Rázkódásról nem. Mástól nem olvastam ilyet, de lehet, hogy tévedek.
A nyomtatásnál 75-re vettem vissza az első réteg kitöltési sebességet, az összes többi nyomtatási sebességet meg 180-ra állítottam.
A túlnyúlásos részt nem piszkáltam. Ahogy az utazás is 500-on maradt.
Az asztalrendező nyomtatási ideje volt valami 6:52. Normál beállítással 6:44 körül lett volna. -
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #597 üzenetére
Na, erre én is kíváncsi vagyok!
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #531 üzenetére
Én abszolút értem az IPA demonizálását. Szerintem abból ered a probléma, amikor panaszkodnak rá, hogy azzal azért óvatosabban bánsz, nem folyatod literszámra és nem mehet rá úgy, mint a folyó csapvíz, amivel könnyedén le lehet mosni mindent, amit felold a szappan (vagy akármilyen tisztítószer).
Magyarán, az IPA-val sok esetben csak taknyolás megy, elkenik a koszt, de nem kap eleget a felület az IPA-ból ahhoz, hogy le is legyen mosva rendesen, alaposan.
... ez kb, amikor E3V2-n, ahol egy ideje előszeretettel használok hajlakkot, már lusta voltam nyomtatások után lemosni és addig hagytam, míg már rendesen egyenletlen lett a bed felületeés elbaszkurálta az első réteget. Na akkor nagy dirrel és durral levettem az üveglapot és lemostam, de kb. mint egy 100 éves ház belső falai, ahol 26 réteg meszelés egymáson, tartott vagy negyed órát legalább
A PEI (és minden, ami hasonló felületü) anyag legnagyobb ellensége a zsírosság. Akár egy icipici is elég, amikor hozzáérsz az újjaiddal és nem is látod szabad szemmel, már elég, hogy ne tapadjon jól az első réteg. Erre kell és tökéletes az IPA, ... csak alaposan, odafigyeléssel kell használni.
Szerintem!(de nem akarok ebből flémet, tudom, hogy fabula elvtárs DM fan - én is szeretem a DM-et!
)
-
Dalee
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #499 üzenetére
Igen, küldés esetén SD kártyát hiányol, belső memóriába nem akar menni.
#497: igen, ott én is látom a nyomtatás után, de nyomtatás előtt szeretném feltölteni a nyomtatóba, mint az octoprintben. A PC jelenleg messze van a nyomtatótól, ezért akarnám csak feltölteni, és nyomtatóról indítani a nyomtatást, de SD kártya nélkül. Szerintem az első nyomtatást sikerült feltölteni és a nyomtatóról indítottam, csak nem tudom hogyan és nem találok semmit az orca-ban.
@poli27: van belső memóriája (van is benne előre szeletel pár tárgy), eddig még nem volt benne SD kártya, nem is kaptam hozzá, legalábbis eddig nem láttam, de feldúrom még a kapott tool dobozt. -
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #433 üzenetére
Az update még az elején volt, 1 hétig faszán ment, tegnap óta van meghülyülve... csinálok egy manuális asztalszintezést szerintem vele ... de az extruderbe tömörödést akkor se értem... nyomtat, egyszercsak nem nyomtat, szétszedem és nem tud a fejbe menni az anyag, mert az extruder ősszetoömörítette az extruderbe és így nem megy tovább..
-
válasz
Mr.Csizmás #285 üzenetére
vállal 0-24-et?
-
válasz
Mr.Csizmás #263 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
válasz
Mr.Csizmás #261 üzenetére
Köszi, igen láttam, hogy nálad úgy volt, de nem érettem.
Azt hittem minél több, annál több átmenet lesz.
Beállítottam objectre. -
fabula
őstag
válasz
Mr.Csizmás #239 üzenetére
Húha, te ilyen mélyre mentél a rezgéstanban
?
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #231 üzenetére
... jaja, nagyon jó ez a cloud koncepció és ezért IS kár, hogy nem elég fasza a gyári kamera, aminek a képe integráltan elérhető az appból (legalábbis gondolom itt is úgy van, mert ugye X1-nél igen) és láthatod bárhonnan, hogy miként halad a hosszú idejű nyomtatás, ha esetleg gond van vele, távolról leállítod, stb.
szerk.: erről a Plasta szekrénybe rakott P1P-ről majd néznék fotót, ha kész... én nagyon szexinek találom úgy, ahogy van, a váz, a konstrukció,... egy átlátszó plexi körbe még nem bántja nagyon az összképet, de egy fakalitkába zárni.... haaaat, mint a szép, kerek popsit apáca ruha alá rejteni
-
fabula
őstag
válasz
Hát ez így egy kicsit fogós kérdés, mert sem a bitumenlemez, sem az EPDM keménységét, tulajdonségait nem ismerem, de tippre én a bitumenlemezt tenném alulra, arra az EPDM-et, arra a beton járólapot, arra pedig a tömör gumit és legfelülre a nyomtatót. Persze az egész alá megy a Plasta
.
-
Dalee
aktív tag
válasz
Erről jut eszembe: Home Assistant párosítást próbálta már valaki?
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #228 üzenetére
Tippre a kamera és/vagy a LED szalag vezérlése lesz (aztán lehet tévedek).
-
axlfsi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #200 üzenetére
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #164 üzenetére
Jha szerintem is az volt
lehet túl alacsony hőfokot 205 fok volt, de most olvasgatva 220 kellett volna minimum a silknek
Plusz lassabb nyomtatás... , bár nem értem ez miért okozott dugulást
A babu studioban hol lehet beállítani a sebességet egy adott modellhez, pert amik vannak az 50-100% a normál és a silent, a többi csak gyorsabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Windows 11
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Mobil flották
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest