Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gulupeti
üzenetére
Mindenképpen ki kell nyitni megint a lávát, mert csak akkor lehet sebezni, ha túl van hevülve tőle. De én így nyírtam ki legnehezebb fokozaton. Lementem a Forge-ba (leengedtem a mélybe magát a platformot). Ez után kiteleportáltam a csapattal a legközelebbi teleporthoz. Visszamentem a forge-hoz, és a kinyúló szikéán maradtam mindenkivel, ahol ugye átugrálsz a platformra ami a mélybe megy, de persze a platform ott volt a mélyben. Ez után belelőttem a lávát kiengedő karba. A gólem kijött. Én meg csak egyszerűen lenyilaztam fentről. Nem tudott semmit sem csinálni, nem ért el, és akkorát nem tud ugrani, hogy elérjen, csak sokáig tartott a móka. Még a láva sem fogyott el, ez gondolom egy bug miatt volt, de bármikor meg lehet lőni a kart újra, ha javítják a bugot. Volt egyszer, hogy láva nélküli részre állt, akkor levarázsoltam egy summont, azzal bementem a lávába, a gólem követte, így újra tudtam sebezni. Amúgy láttam olyan gólem kivégzést is youtube-on, hogy valaki egy druiddal owlbearré változott, rávarázsolt Enlarge spell a varázslóval, majd így a fenti platformról ráugrott a gólemre, ami insta meghalt. Act 3 spoiler
Mindig van egy csomó robbanó hordó a táboromban. Lett is belőle achievement.Most Gortash-t úgy nyírtam ki közvetlen a koronázás után, hogy körbepakoltam robbanó hordókkal, aztán egy nyíl elvégezte a munkát. A robbanó hordó valszeg működne a golem ellen is act 1-ben. -
LK
addikt
válasz
gulupeti
üzenetére
Elegánsabban is megteheted, egyszerűen adsz egy láthatatlanság italát egy csapattagnak aki ott marad. Én így csináltam. Annyit kell kibírni amíg átmelegszik újra a páncélja, akkorra kell időzíteni a 2. kalapács ütést. Egyébként ilyen állapotában nem csak az ütőfegyverek, hanem az erő alapú varázslatok is sebzik. -
donki
senior tag
válasz
gulupeti
üzenetére
Már relatíve a játék elején szert tehetsz egy olyan segítőre, akinél 100 aranyért bármikor átképezheted a karaktered. A Csapattagokat is. Ezért a szimpatikus karaktereket használd a csapatban, és képezd őket olyan class kombinációra, ami neked tetszik.
Csapat összetételben nem szeretnék tanácsot adni. Vannak nagyon tápos buildek, azok közül is lehet válogatni. Illetve van pár meglepően hasznos varázslat, ami a csaták többségét triviálissá teszi.- darkness 2. szintű varázslat, 2. szintű warlock Devil's Sight képességével lehet benne látni (pár warlock szint sokmindenkinek a javára válik). Ezt a csapatra kell varázsolni, az ellenfelek meg csak állnak egy helyben, nem csinálnak semmit, mert nem látják a csapatot. Devil's sight-tal ki tudsz varázsolni a sötétből, nem warlock csapattagok viszont kör elején kisétálnak, támadnak, majd visszamennek középre. - Ha már warlock, hunger of hadar (3. szintű warlock spell) is nagyon jó, mert lassan tudnak átmenni ezen a felhőn az ellenfelek, nem látnak amíg a benne vannak, és még sebződnek is. (Ajtóba érdemes rakni) - minor illusion: ez ráadásul egy cantrip. Csata előtt varázsolod az ellenfelek közelébe, a környékről mindannyian odaszaladnak megnézni, már mehet is a tűzgolyó, vagy gránát, vagy akármi közéjük. -
válasz
gulupeti
üzenetére
Egyrészt nyugodtan játszd a legkönnyebb fokozaton, nem szégyen az. Nagyon túlterhelő tud lenni a sok ismeretlen, DND szabály. Másodszor, mindig olvasd el a skilleknél, varázslatoknál, hogy pontosan hogy működnek.
A sneak attack csak a következő esetekben működik:
- rejtve van a karaktered az ellenségtől vagy
- egy csapattársad áll közvetlen a mellett az ellenség mellett, akit sneak attack-kal akarsz támadniÉs nyugodtan kérdezz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest