- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gulupeti #1415 üzenetére
Mindenképpen ki kell nyitni megint a lávát, mert csak akkor lehet sebezni, ha túl van hevülve tőle. De én így nyírtam ki legnehezebb fokozaton. Lementem a Forge-ba (leengedtem a mélybe magát a platformot). Ez után kiteleportáltam a csapattal a legközelebbi teleporthoz. Visszamentem a forge-hoz, és a kinyúló szikéán maradtam mindenkivel, ahol ugye átugrálsz a platformra ami a mélybe megy, de persze a platform ott volt a mélyben. Ez után belelőttem a lávát kiengedő karba. A gólem kijött. Én meg csak egyszerűen lenyilaztam fentről. Nem tudott semmit sem csinálni, nem ért el, és akkorát nem tud ugrani, hogy elérjen, csak sokáig tartott a móka. Még a láva sem fogyott el, ez gondolom egy bug miatt volt, de bármikor meg lehet lőni a kart újra, ha javítják a bugot. Volt egyszer, hogy láva nélküli részre állt, akkor levarázsoltam egy summont, azzal bementem a lávába, a gólem követte, így újra tudtam sebezni. Amúgy láttam olyan gólem kivégzést is youtube-on, hogy valaki egy druiddal owlbearré változott, rávarázsolt Enlarge spell a varázslóval, majd így a fenti platformról ráugrott a gólemre, ami insta meghalt. Act 3 spoiler
Mindig van egy csomó robbanó hordó a táboromban. Lett is belőle achievement.Most Gortash-t úgy nyírtam ki közvetlen a koronázás után, hogy körbepakoltam robbanó hordókkal, aztán egy nyíl elvégezte a munkát. A robbanó hordó valszeg működne a golem ellen is act 1-ben. -
LK
addikt
válasz
gulupeti #1415 üzenetére
Elegánsabban is megteheted, egyszerűen adsz egy láthatatlanság italát egy csapattagnak aki ott marad. Én így csináltam. Annyit kell kibírni amíg átmelegszik újra a páncélja, akkorra kell időzíteni a 2. kalapács ütést. Egyébként ilyen állapotában nem csak az ütőfegyverek, hanem az erő alapú varázslatok is sebzik. -
donki
senior tag
válasz
gulupeti #1384 üzenetére
Már relatíve a játék elején szert tehetsz egy olyan segítőre, akinél 100 aranyért bármikor átképezheted a karaktered. A Csapattagokat is. Ezért a szimpatikus karaktereket használd a csapatban, és képezd őket olyan class kombinációra, ami neked tetszik.
Csapat összetételben nem szeretnék tanácsot adni. Vannak nagyon tápos buildek, azok közül is lehet válogatni. Illetve van pár meglepően hasznos varázslat, ami a csaták többségét triviálissá teszi.- darkness 2. szintű varázslat, 2. szintű warlock Devil's Sight képességével lehet benne látni (pár warlock szint sokmindenkinek a javára válik). Ezt a csapatra kell varázsolni, az ellenfelek meg csak állnak egy helyben, nem csinálnak semmit, mert nem látják a csapatot. Devil's sight-tal ki tudsz varázsolni a sötétből, nem warlock csapattagok viszont kör elején kisétálnak, támadnak, majd visszamennek középre. - Ha már warlock, hunger of hadar (3. szintű warlock spell) is nagyon jó, mert lassan tudnak átmenni ezen a felhőn az ellenfelek, nem látnak amíg a benne vannak, és még sebződnek is. (Ajtóba érdemes rakni) - minor illusion: ez ráadásul egy cantrip. Csata előtt varázsolod az ellenfelek közelébe, a környékről mindannyian odaszaladnak megnézni, már mehet is a tűzgolyó, vagy gránát, vagy akármi közéjük. -
válasz
gulupeti #1384 üzenetére
Egyrészt nyugodtan játszd a legkönnyebb fokozaton, nem szégyen az. Nagyon túlterhelő tud lenni a sok ismeretlen, DND szabály. Másodszor, mindig olvasd el a skilleknél, varázslatoknál, hogy pontosan hogy működnek.
A sneak attack csak a következő esetekben működik:
- rejtve van a karaktered az ellenségtől vagy
- egy csapattársad áll közvetlen a mellett az ellenség mellett, akit sneak attack-kal akarsz támadniÉs nyugodtan kérdezz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest