- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Lockstock #13 üzenetére
Az,hogy a vinyód egyszer megy egyszer nem és ez másodperces szinten van,arról az xp tehet,mert kábé ilyen sürün írogat valamit a vinyóra.
És hogy miért hangzik egy ilyen rövid ráírás,az meg szerintem azért van,mert az alaplapod nem tud már vele olyan pöpecül kommunikálni.
Az,hogy melyik a hibás,azt nemtom.
A nagybáttyámnak szinte egy egész élet,amíg bebútol a gépe,de nem azért,mert lassú,hanem a vinyó egyszerüen megvan kergülve. Ha csak egy wincommandert nyitok meg,az is percekig kerregö hang után tölti be.
Kölcsönbe cseréltem vinyót,alaplapot és mindkettö hibásnak minösült.
Bár kötve hiszem,hogy a tiéd hibás volna (max a vinyó mechanikája van készen).
A nagybáttyám gépe már réggebbi típusú P3-as és már az övé nagyon haldoklós. -
djyuri
őstag
válasz
Lockstock #12 üzenetére
Ezt arra küldtem,hogy de örülnék,ha nekem is ilyen nagy vinyóm lenne. Ezt a buta xp-ém csinálta. Nincs is otthini-winfos ekkora egybenlévö partícióra.
Be tudnék szerezni ekörüli vinyókat egy reptérröl,amikor ''selejteznek''. Csak nem olcsón
Viszont SCHI-sek,vagy hogyis írják. Szóval szkázis-kártya kell hozzá,az meg 68-75 ezerért már van hozzá. A vinyót is 100-on felül kapnám meg.
Szóval ez mág várat magára,addig el vagyok azzal a buta xp csinálta képemmel. -
VladimirR
nagyúr
az semmi, nekem egyszer elkezdett szirenazni, de ugy, hogy azt hittem jonnek ertem
bementem a mistralba es megkerdeztem a szervizest, hogy erre mit mond - azt mondta, hogy az ibm hdd-i ''beszelnek'' elsirjak, ha bajuk van --- mint kesobb kiderult, haldoklott alatta a rack -
BLiNk3r
senior tag
-
djyuri
őstag
Nekem ilyen nem volt a 80-assal. Igaz nekem tönkrement 3 hónap alatt.
Elkezdte elvesztegetni a dolgokat,meg kiakadt állandóan.
Azt mindenki tudja,hogy milyen gáz az,ha megy a buli és kiakad a zene és csak LOOP-ol egyfolytában a reset gombig.
Aztán megmutattam,hogy én vagyok az erösebb és tönkretettem végérvényesen.
De egy barátom a szervízben el tudta cserélni egy másikra és az nagyon sirályul megy. Most Sata-án megy egy átalakítóval és 54000-rel is tud másolni rajta a gépem. Igaz nem sokáig,mert a többi vinyóm csak ata100-on megy és ha betelik a memóriám,akkor ez a folyamat lelassul egészen 20000-re.
Szóval,ha eddig ment ezzel a hangjelenséggel a géped,akkor nemhinném,hogy a közeljövöben menne tönkre,de az értékesebb dolgokat mindenféleképpen levenném róla.
Szal ennyi,de még nem ismertem ki ezt a márkát,mert ez a második hitachi vinyóm. Azt tudom,hogy egy Hitachi Deck az nagyon király,de egy vinyónál nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest