- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
junior11 #577 üzenetére
Hangsúlyozom, hogy én nem sok értelmét látom. Sosem hittem abban, hogy ha valamivel nyúzom, akkor az jót tesz neki. Ez olyan, mint mikor trim mellett még töredezettség mentesíteni akarja valaki az ssd-ét. A hdd regenerator fejlesztője itt található. De van kismillió ingyenes verzió is. (Bár legtöbbjével csínján kell báni. Még a virustotálra is érdemes feltölteni, mielőtt használatba veszed.) Akár a virágboltokban is ráakadhatsz
-
MrDerekas
addikt
válasz
junior11 #575 üzenetére
A bad sectoron semmi nem segít. (Szerintem) Bár a hdd regenerator elvileg "tudja" javítani, de a smart adatokat bajos átírni és ezért a jövőben is a hds ezt a számot fogja látni. Lehet csinálni még adatterület frissítést, de én nem ajánlom. Felesleges túráztatni azért, hogy hátha jobb lesz. Ami meg a bad sectorra kerülne, azt a hdd algoritmusa szerint a biztonsági tartalék területre pakolja, azaz nem is akar a sérült részre írni. A rizikó tudatával használni az ilyen adathordozót, amíg csak megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest