Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretném a hdd-ről lementeni az adatokat, de úgy, hogy közbe ne tegyek kárt az adatokban.Az történt, hogy virtuális windows-al használtam a lemezt és észrevettem, hogy a Windows nem akar betölteni rajta. Leválasztottam róla a lemezt (ez nem boot, hanem adattár) és hirtelen elindult a windows. Ekkor már tudtam, hogy baj van, szóval a host gépen megpróbáltam offline-ból online-ra tenni a lemezt és gyorsan lementeni amit lehet, de azt írja, hogy idegen. Így nem tudom elérni az adatokat.
A crystaldisk szerint 1 függőben levő szektorja van.
Visszatérve az eredeti kérdéshez, hogy/mivel csatlakoztassam vagy rakjam helyre legalább arra az időre, amíg lementek róla mindent egy új vinyóra? És természetesen mindezt úgy, hogy ne okozzak nagyobb kárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest