- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Formaster #559 üzenetére
Nem hiszem, hogy segít neked ez, de tény, hogy a sérült szektort minden szoftver "átugorja". Mivel itt fizikális sérülésről beszélhetünk a lemez felületén, ezért egyetlen kereskedelmi forgalomban lévő szoftver sem fogja tudni kiolvasni az ilyen szektorok adatait. Ugyanakkor a legutolsó olvasható bitig én a Paragon Hard Disk Manager™ 14 Premium Edition szoftverrel tudtam a merevlemez "teljes" képét, majd ezt sikeresen visszaállítottam egy másik lemezre. (Nagyon sok óra kell hozzá és az első megakadásnál ignorálni kell az összes figyelmeztetést, így döcögve ugyan de lefut.) Egy HDD Regenatort előtte futtathatsz az adott sérült lemezre, hátha javít valamit. De ilyen számú sérülés mellett garantálható, hogy fizikális hiba van a lemezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest