- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarkusBeni
lelkes újonc
válasz
Kiskokó #77237 üzenetére
Szia! Ez határozottan VGA- hiba. Volt egy AMD Radeon HD 6750-esem, ugyan ezt csinálta. Lecseréltem, nem jött többet elő a hiba. Szerintem még visszaküldheted gariba, ha van még rá. Én nem küdtem vissza, mert az a kártya nem ér semmit. De a 2070- et inkább küld vissza ha lehetséges.
-
MarkusBeni
lelkes újonc
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés: az mennyire egészséges, hogy a videókártyám alap órajelére(902MHz) ráboostolok 108- at? (Amúgy egy ASUS GeForce GT730- ról beszélünk.)
-
MarkusBeni
lelkes újonc
AMD Radeon HD 6450
1GB DDR3
De holnap jön egy ASUS GeForce GT730 2GB DDR5 videokártya. -
MarkusBeni
lelkes újonc
Sziasztok! Egy gyors kérdés. A VGA- m dobálhatja néha el azért a képet mert nincs neki elég táp?
-
MarkusBeni
lelkes újonc
Sziasztok! Az VGA- m eldobálja pillanatokra a képet. DVI- I Dual Link- en van csatlakoztatva egy átalakítóval a HDMI-s monitorhoz. Valaki tud segíteni? Előre is köszönöm. (AMD Radeon HD 6450)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest