- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddy1996
csendes tag
válasz
Aprósólyom #86492 üzenetére
Azt még nem néztem meg viszont most úgy néz mi megoldódott valószínű valami VGA druver bug volt. Lekopogom eddig oké most
-
Eddy1996
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni tőletek adott egy GTX680 4GB os kártya nos a hiba jelenség annyi lenne hogy nem rendszeresen de bizonyos termelésre egy pillanatra elmegy a kép néha weboldalakon ahol mozgó képek vannak megakad a görgetés egy kis játék teszt ezt a képen látható hibával jelzi
Valakinek van ötlete ezt hogy lehet orvosolni? Driverek frissek a kártya hűvös jó értékekkel dolgozik.
Más játéknál van hogy csak fekete kép van vagy épp eljut a menüig és ott annyi volt
-
-
Eddy1996
csendes tag
válasz
Pikari #85093 üzenetére
Ennyire allergiás lenne az X58-as platformra a kártya? Lehetséges hogy egy NV chippes lapba menni fog? Kicsit magas nekem hogy néztem videókat mondom már csak azért hogy kiderítsem ki milyen driverrel használta a kártyát Win 10 és 7 alatt is. plusz hogy milyen hőmérsékleten mennek a videókba. Viszont ott 1155-ös géppel mentek LGA2011-essel.
-
Eddy1996
csendes tag
válasz
Pikari #85087 üzenetére
Egy X58-as gépbe van a kártya Win7 64-bites OP-el. Driverek is fent vannak. az alaplap egy Gigabyte GA-X57A-UD7 a táp pedig egy EVGA 850GQ tápegység. sajnos más konfigom nincs úgy itthon amibe bele tudnám tenni és megnézni. Retrózás célból építettem a gépet és jó lenne ha valahogy meg lehetne oldani.
-
-
Eddy1996
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémával fordulok hozzátok hogy van egy GTX295-ös kártyám és nem tudok rájönni mi lehet a probléma. A gépet egy 850W-os EVGA táp hajtja és úgy gondolom annak bőven elégnek kell lennie így az áramellátást kizárnám bár aztán ki tudja.
A pontos hiba hogy a kártya kidobál kifagy játékok közben itt értem a vele egykorú címeket és Benchmark programokat is. Egyszer csak megáll kb 10-15mp után és visza dob a Windows-ba. Nem rég pasztáztam újra padokat még nem cseréltem rajta de már tervbe vettem az is hátha az a probléma. Valaki tudna nekem ötleteket tippet adni mit lehet vele kezdeni? vagy menthetetlen esetleg rossz kártyát fogtam ki? -
Eddy1996
csendes tag
válasz
mekker #84501 üzenetére
X58-as a gép sajnos integrált kártya nincsen viszont van még videokártyám. Akkor inkább maradok annál hogy a saját BIOS-át szerkesztem az a biztos. és előtte letesztelem egy másik kártyán majd. Biztosra akarok menni tudom nem nyerek vele sokat úgymond hőmérsékletbe de nekem már az a kevés is sokat számít plusz a tartósság a cél. Kipróbálom akkor majd és jelentkezem.
-
Eddy1996
csendes tag
válasz
mekker #84499 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Olvasgattam már ezt hogy lehet szerkeszteni a BIOS-t is viszont láttam hogy GPU Techpowerup-on is vannak fent ROM-ok ugyan ilyen órajellel csak alacsonyabb feszültséggel beállítva azokat is fel lehet rakni vagy kifejezetten ennek a BIOS-a kell?
-
Eddy1996
csendes tag
válasz
Aprósólyom #84490 üzenetére
Kerestem kifejezetten ilyen videókat YT-n is ott az MSI-be lehetett a csúszkál állítani de viszont a program könyvtárában az egyik CFG fájlba at kell írni valamit. Néztem tutoriál videót de előrébb nem vitt csak annyiba hogy tudom mit kell átírni melyik sorba. De mentésnél annyit kapok hogy hozzáférés megragadva. Nálam a videókban látott pociók közül néhány nincs meg lehet ez miatt nem megy . Köszönöm a választ akkor megpróbálom ezzel.
-
Eddy1996
csendes tag
válasz
Aprósólyom #84488 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod igen ezt néztem én is már de sajnos nekem ez az opció nem elérhető az MSI-be a legújabb verzió van fent. Változtattam profil kinézetet is és ott megtaláltam ezt az opciót de nekem az le van zárva. A GTX200-as sorozatnál még nincs boost órajel. Igazándiból nekem is ez a célom hogy kicsit alacsonyabb feszültségen menjen a gyári órajel hogy kevesebb hő legyen és hosszabb üzemidő. Tudom ezek a kártyák piszkosul melegednek és nagy csodát nem várok.
-
Eddy1996
csendes tag
Sziasztok ez az első hogy írok ide tudom nem egy mai témával jöttem de aki régi motoros hátha tud nekem segíteni esetleg aki ugyan ebben a cipőben járt akkor. Van egy régebbi gépem amibe van egy GTX295-ös videokártya tuningolni eszem ágába sincsen viszont segítséget szeretnék kérni hogy hátha feszültség csökkentéssel tudok egy kicsit csökkenteni a hőmérsékleten. Néztem más gyártok kártyáit és ott az alap órajel alacsonyabb feszültségen megy GPU Techpowerup-on néztem. MSI Afterburner-be sehogy nem tudom állítani a feszültséget se más programban és ebben szeretném kérni a segítséget. A cél a kártya élettartam kitolása. A gépbe van elegendő hűtés 8db ventilátor hűti a gépet.
Köszönöm a segítséget előre is várom a tanácsokat és tippeket. További szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest