Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Hardanayro

csendes tag

Sziasztok!

Lenne egy érdekes betegem amelynek a javításához kérlek próbáljatok meg segítséget nyújtani nekem ha tudtok mert a beteg panaszai hát finoman szólva is érdekesek.

A Beteg egy XFX RX590 Fatboy 8gb amely OCCT GPU teszttel millió GPU hibát dob fel, kifagy tesztelés vagy jaték közben szinte pillanatok alatt csíkozodík a kép stb egyébbiránt memóriateszten tökéletesen átmegy és ha sokáig fut rajt a teszt jól felmelegszik akkor még lehet is használni pár perc erelyéig.
    Mindezen felül csak HDMI-n használható mert DVI csatin avagy displayport csatin két vastag millió színű csík jelenik meg a képernyőn.
    Na de!!! 🤣😃 ha szétszerelt állapotban kerül bele a pc-be amely pontosabban azt jelenti, hogy csak a hűtő van rajt tehát a hátlap illetve a csatlakozóknál lévő "fedlap" nincs rajta akkor minden porton tökéletesen működik..😀 nincs "csík" a képernyőn és lehet vele játszani bár nem sokat mert akkor is kifagy azzal a hibaüzenettel, hogy a driver időtúllépés miatt leállt. Ha lejebb veszem a gpu órajelet, memória órajelet avagy minden egyebet az sajna nem segít illetve minden teszten tökéletesen átmegy occt-vel...😆😅🤣 fura egy hiba de hátha valaki többet tud mint én. Höfokok rendben vannak friss mx4-es paszta illetve újra van thermalpad-elve gyári mérettel előtte is csinálta de gondoltam hátha ez a baj de nem...😀

Tudom kicsit hosszú lett ezért sorry.

Több konfigban tesztelve mindenhol ugyan ez a probléma.
    De a jelenlegi ha esetleg kell
    -I5 9400f
    Hyperx 3200MHZ 16gb memória
    Zalman ZM600 tápegység tesztelve volt cooler Master 700w táppal de ugyan ezt produkálta...🤔

Előre is köszi mindenkinek mindent és vagy bármit is!

Ádám :R

• Hardanayro

csendes tag

Sziasztok!

Van egy betegem egy XFX RX590 Fatboy oc+ 8gb
    Szépen működik gond nélkül egészen addig amíg nem kérünk tőle teljesítményt bármennyit... :D szóval Furmark teszt alatt azonnal kifagy olyan 8-10 perc játék után a hőmérsékletei megfelelőek a ház amelybe be van szerelve egy Alienware Aurora R4 csak a VGA-t 2 venti hűti egy felülről egy pedig előtte van gyárilag mindemellett újra van pasztázva így olyan 67-70 fok között alakul
    OCCT-vel memória teszt alatt nem talál semmilyen hibát 3D teszt alatt azonnal villan a kép olyankor becsikozódik zölden és lefagy a pc teljesen, ujraindítás után minden rendben van egyébként amíg újra meg nem hajtja az ember valamivel.
    A tápegység amivel hajtva van az Alienware gyári tápegysége ami 865 watt-os. Másik gépben is volt ugyan ezt produkálta illetve bios frissítést is kapott az sem segített.
    A kérdés csak az, hogy gyógyíthatatlan e a beteg vagy valaki tud e valami csodaszert amitől megjavul gondolom GPU hibás lesz én erre szavaztam így magamban.
    Előre is köszi mindenkinek az idejét és a válaszát!

• Hardanayro

csendes tag

Sziasztok!

Lenne egy olyan hibajelenségem, hogy ami játékok eddig szépen stabilan 40 - 60 fps között futottak, azok most jóval gyengébben teljesítenek ugyanazon konfigon.

Pl:- ETS2 eddig stabil 55-60 fps. Most 12 - 14 ??!?? :O
    - Assassins creed syndicate eddig 45 - 55 fps kb. most 23 - 30

Még annyit ehhez, hogy az ets2- ben low , és ultra beállítás között nem változik az fps szám, és ez igaz minden játékra egyaránt.

Unigine Heaven- nel tesztelve! VGA, Proci hőmérséklet OK! FPS szám ott ok :)

Konfig:

Proci: - Itel I7 920
    Ram - Corsair vegenace 8GB 1866mhz
    VGA - MSI GTX 960 Gaming 4G

Win 10 64 bit frissen telepítve, VGA driver régebbi, legfrissebb próbálva. ugyan az :(

Vajon mi lehet a baj? ha van valami ötletetek kérlek segítsetek.

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák