- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glassesman
csendes tag
válasz
fenergie84 #39759 üzenetére
Jó, most már biztos megy kukába
, reméltem nem kell újat venni, de ez van, köszönöm hogy szántatok rám időt és segítettetek. További szép napot!
-
Glassesman
csendes tag
válasz
kona005 #39757 üzenetére
Nem, a két gépbe külön táp van, viszont egyik táp sem régi, sőt a másikba szinte új, na jó vagy 2éves azt hiszem, nemrég cseréltük, az viszont 600w os ...azt hiszem pont azért vettünk új tápot, mert mi is arra gyanakodtunk, és az előző régi is volt...
Rendben megpróbálok sakkozni..
-
Glassesman
csendes tag
Sziasztok, lehet nem ide vég, de nem tudom hova írjak, valamint én a videó kártyára gyanakszom. A problémám az lenne, hogy játék közben a gép kap egy képet, dob egy fekete képernyőt, a hang beakad, és világvége, semmit sem tudok csinálni, csak újraindítani. Most jutottam el arra a pontra, hogy segítséget kérjek mert sehol nem találok semmi, olvastam ilyenekről, de ott mindig van mellette valami, nincs fekete kép csak beakad simán vagy kékhalál, és ott le tudja olvasni mi a hiba, de nekem semmi...
Ráadásul most "kaptam" egy új gépet, amibe a videó kártyát és a vinyókat raktuk át, a régibe is csinálta, de ot arra fogtam hogy jó, régi, a proci benne már vagy 5 éves...ha nem több, de jól bírja..
Most viszont egy szerintem tűrhető gép keresem is hogy mi van benne:
- Intel Pentium proci G3420 3.20 Ghz
- Nvidia GeForce GT 220 (régi, erre gyanakszom.pedig szeretem
)
- Valamint egy M-TECH 420 W os tápNem tudom mit szoktak még leírni, mi a fontos, de abban reménykedem tudtok segíteni.
Ja és mikor újra indítom a gépet, a windows kiadja a kis hibaüzenetét, miszerint a winfos helyreállt egy váratlan leállás után.
A probléma részletei:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: 85669108
BCP2: 95A5A4EC
BCP3: C000000D
BCP4: 00000003
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\040614-35755-01.dmp
C:\Users\Marci\AppData\Local\Temp\WER-45318-0.sysdata.xml
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest