- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezu20
tag
Nem tudom mikori de frissitem remelem jo lesz
-
lezu20
tag
Hello! Végre van mar képem. De megint van egy kis baj nem engedi feltenni sem a CDén található VGA drivert sem netről leszedet legújabb drivert mert a Windows nem kompatibilis. Pedig eredeti win10 64 bit. Ötlet ?
-
lezu20
tag
Na mindegy. Holnap beviszem a gépet szamtech boltba.
-
lezu20
tag
Mar jel sincs egyáltalán pedig most raktam fel a Windowst...
-
lezu20
tag
Hello! A mai nap folyamán vettem a gépemet. Én raktam össze. Egy olyan problémám lenne hogy a videó kártyát nem ismeri fel. HDMI kabellel próbáltam de azt írja a monitor nincs jel. Ha az alaplapi HDMIbe dugom ott rögtön van kép. Gigabyte G1 1060 3G kártyáról lenne szó. Venti pörög áramot kap. Mi lehet a baj ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest