- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csukapisz
csendes tag
válasz
BRIKLY #19339 üzenetére
Köszi!
Igen, tényleg a gpu-ra gondoltam. Nem volt paszta a hűtő, meg a csip közt, közben rákaptam a Need for Speedre, így 105 fok alá le se ment, de 120-nál már fagyogatott és abba kellett hagynom. De a paszta megoldotta, most már nem megy 90 fölé. Nem figyeltem eddig ezeket a fokokat, azt hittem normális a mostani kártyáknál, de 110 fölött már gyanakodtam. Aztán meg szaggatott a játék.
-
Csukapisz
csendes tag
Sziasztok! 115 fok, néhány óráig, károsítja a grafikus kártyát, vagy nem kell aggódnom?
-
Csukapisz
csendes tag
-
Csukapisz
csendes tag
Sziasztok! Létezik olyan hogy egy állítólagos Geforce 7950GT 512MB kártyát, minden létező windószprogram , sisoft, gpuz, szóval minden 7900GS 256MB- nak vesz? Árverésen vettem a kártyát, és attól tartok átbvertek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest