- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
válasz
Rendo84 #22646 üzenetére
LucidLogix Virtu? Persze ez nem tudom mennyire fog jól működni.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Dark Archon #20788 üzenetére
Az újratelepítés megvolt, azóta minden jó. AIDA64-et még nem raktam fel, nem tudom most jó lenne-e...
Point of View GTX 670 - [link]
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a GTX 670-em és be is raktam rendesen. Felraktam a legújabb nvidia által kiadott drivert hozzá viszont amikor elindítanám egy program telepítését akkor "piros halált" kapok. Nincs semmi írva a képernyőre mint egy kék halálnál. Semmit nem tudok csinálni csak kikapcsolni a gépet. Gugliztam a problémát és nem kevés embernek is ugyanez a gondja. Ez történik:
Valakinek volt már esetleg ilyen problémája és sikerült megoldania?
-
xxSanchez
őstag
Köszi a segítséget mindenkinek, végül megrendeltem.
-
xxSanchez
őstag
Valaki nem tudna linkelni pár tesztet amelyben szerepel point of view? Én keresgettem, de ilyet nem találtam.
Attix82: Értem...a hang egyáltalán nem számít inkább csak ne süljön meg a kártya.
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék. Tervezgetek venni GTX 670-et amikor ma megláttam egy elég nagy akciót iponon. Point of View GTX 670. Valakinek van valami tapasztalata a POV-al? Mennyire marad el teljesítménybe ASUS-tól? Mennyire melegszik? Előre is köszi a segítséget!
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Egy gyors segítséget szeretnék kérni. Van egy Asus GTX 550 Ti-s karim. Beraktam a gépbe, rákötöttem a tápból jövő kábelt. Így megfelelő minden, vagy még valamit kéne csinálnom? A VGA-n nincs több csatlakozó. Kaptam a dobozba még egy kábelt, de annak ugyanolyan a vége mint amit beledugtam a tápból.
Előre is köszi!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest