- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamkaa777
senior tag
Mai nap lett frisen telepítve a gépem , alapból tett fel nvidia drivert holnap hozom ez amd kártyámat származhat hátrányom belőle ha ddu val lepucolom és felrakom az amd drivert ?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok !
Jelenleg egy nvidia kártyát használok viszont a héten érkezik egy 7800xt. Meg szeretném úszni a gép újrarakását milyen programmal érdemes eltávolítani az nvidia drivert ? -
adamkaa777
senior tag
Sziasztok egy elég összetett problémám van.
Nos egyik nap teljesen jól megy a gép másnak mikor bekapcsolom a windows logó után fekete képernyő .
Majd pár bekapcsolás után teljesen eltűnt a kép . Elvittem szervibe azt mondta az illetékes hogy beszart a vga viszont integráltal tudom használni. Szép jó haza viszem újrarakom a windost mivel meghalt valamiért. Minden rendben működik mindaddig míg az integrált vga-hoz fel nem rakok drivert akkor újra ugyan úgy fekete képernyő bekapcsolás után és csak a windows reinstal segít . -
adamkaa777
senior tag
Sziasztok ma vettem egy új monitort illetve egy R9 270X-et elsőnek a régi videokártyával semmi gond nemvolt . Viszont amikor kipróbáltam a 270x-el full Hd ban csíkok vannak a monitor szélén illetve kicsit sötétebb (hdmi kábel ) tudtok erre valami megoldást ? Amíg nem volt vga driver minden oké volt tehát driver lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest