- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrion
aktív tag
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy RTX 4060-ra van kötve egy Philips OLED718 TV HDMI-n keresztül és azt csinálja, hogyha nincs bekapcsolva akkor a monitoromon ami DisplayPort-al van összekötve, eldobálja a képet, így használni sem lehet. Próbáltam kiterjesztéssel meg, hogy csak a monitor menjen, de ugyanúgy eldobálja a képet. De ha bekapcsolom a TV-t akkor jó.
Erre mi lehet a megoldás? -
metrion
aktív tag
Jelentem a 24H2 a ludas, valamiért belekontárkodik oda ahová nem kellene. Már kollégánál szakmáztunk erről, 3. monitor, VGA csere, más perifériák, alaplapon a csatolók újracsatlakoztatása és nem jó továbbra sem. Majd kollégám mondta jó Windows 10 és láss csodát jó viszont ha frissítek 24H2-re ez lesz, hogy túl kék ráadásul pl pipáknál enyhe árnyékot okozott. Értetlenül állunk a dolog előtt, hogy ez mi.
Most felraktam a 23H2-t és itt is jó. -
metrion
aktív tag
válasz
Teasüti #90856 üzenetére
Igen a Microsoftos, ez tuti nem téma, minden alapon van, semmit nem állítottam. Itt munkahelyen sincs semmi beállítás és normális, de ha átteszem pl sötét témára szintén jó. Viszont azon agyalok, hogy mintha otthon nem RGB-n lenne a színformátum, amint hazaérek megnézem, viszont ha YCbCr lesz és ez oldja meg a problémát, még mindig nem értem, hogy lesz alapértelmezett...
-
metrion
aktív tag
válasz
Csupingo #90846 üzenetére
Defaulton van az új monitor és IPS. Bármit állítok nem változik. A munkahelyen is IPS-ek vannak, kollégám is lefotózta az otthoniját és neki se olyan mint az első képen amit beraktam. Windows megegyezik a benti gépeimmel illetve az itthoni laptoppal.
Ja és az előző szintén vadiúj monitoron is ilyen volt, az viszont VA paneles volt.
Kollégámé:
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Ez mitől van, hogy nekem ez ilyen sötétkék? Munkahelyi gépeken mindenhol világosabb. Már a 2. monitor dugom rá, többféle kábellel, a Windows 11 újratelepítve és még mindig ilyen sötétkék.
A VGA RTX 4060.
Egyszerűen nem értem mi a baj.Egy Dell laptop itthon:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest