- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaroy
csendes tag
Hello
Nagy bajban vagyok, mert nem találom a megoldást a problémámra ami a következő:
Konfigom: Gigabyte AB350M-DS3H (AM4), AMD Ryzen 3 2200G ,Kingston 8GB DDR4 266MHz, Team M2 SSD 512Gb, Táp 400 Watt Cheiftech eco GPE-400S, Win 10 pro.
vettem bele egy: EVGA 1060 6Gb videókártyát, a mivel néha fagy és kékhalálozik (0x00000116), csak sima böngészés közben alacsony terhelésnél,De a fiam gépében: Gigabyte AB350M-DS3V (AM4), AMD Ryzen 3 2200G ,Kingmax 16GB DDR4 , Kingston SSD, Táp. FPS 500W, Win 10 pro
amiben tökéletesen működik, már újra raktam a rendszert, másik táppal és másik rammal is próbáltam !Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest