- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
phanze #49526 üzenetére
Aprón van ennyiért 7970 Lightning pl... ?!
Nekem volt "sima" 680-am, jó volt, szerettem is... azt váltotta egy 7970.
Erősebbnek éreztem.De ha nem kell a lightning akkor szerintem ki lehet fogni olcsóbban is 7970et (280x).
a 680 is jó kártya, de csak a 4Gb miatt nem szabad megvenni.
Saját tapasztalatom szerint, amit az a kártya nyújtani tud, ahhoz nincs szükség akkora memóriára. -
Shokkolo
addikt
válasz
sirszevenap #49478 üzenetére
vagy épp esetleg azon a terhelési szinten is kihajtja... ?!
-
Shokkolo
addikt
válasz
Tibroo #49373 üzenetére
a tudásom erősen csak felszines nekem is
csak sajnos én is futottam már bele hasonlóba, azóta a táp az, amin nem spórolok.ha bekérdezel a megfelelő topikba szerimtem jobban jársz.
jó ideje nem követem figyelemmel a tápok világát -
Shokkolo
addikt
Urak,
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet:
Mi a különbség a displayport kábelek között?
Valahol olvastam, hogy létezik 19, és 20 pines is (vagy több is ?!).Szenvedek a monitorom és az alaplapom között valami nem OK.
Monitor: Dell U2412m
Alaplap: MSI Z97 MPower
(jelenleg IGP-t szeretnék használni).A gondom:
HDMI-n kapcsol a monitor (jelenleg egy TV), és displayen szeretném a monitorommal öszehozni.
A win felismeri a monitort, de... nem hajlandó bekapcsolniLétezik hogy nem a megfelelő kábelem van?!
-
Shokkolo
addikt
Üdv urak, nem nagyon találtam más, megfelelő topikot, így ha nem gond itt tenném fel a kérdésem.
VGA vásárlás előtt állok, az előd egy Asus GTX680 -as volt, ref hűtővel.A kiszemelt utódok:
- GTX770 (Asus DC2, esetleg EVGA, vagy MSI)
- HD7970 (Asus DC2 vagy Saphire VaporX (ha lehet GHZ)Szerintetek melyiket válasszam?
Nem vagyok atomgamer, relatíve keveset játszom, de ha már lehet, akkor nem über"low" grafikán.
A környezet hozzá egy 3770k proci 4,2-4,8 között járatva, Z77-es Sabertooth lap, Corsair Dominator platinum 2*8 Gb Ram.Amit játszom általában: 1-2 stratégiai game (aktuálisan Starcraft2), Crysis 3, ki akarom próbálni a BF3-at, sanszosan tezstelem a GTA5 -öt is, illetve a jobb autós játékot... NFS-ek, Grid2.
Hirtelen sok játék ez, de max heti 3-5 óra
Viszont ha már elértem ezt a szintet, akkor meg is szeretném tartani... Most jelenleg szinte "minimális" ráfordítással fejleszthetek. Ezért jött a csereötlet.
Ami fontos, nem nagyon mennék 110k föléVagy ha ezektől van ebben az árkategóriában jobb ötletetek szivesen hallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest