- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
Utolsó hozzászólás! [link]
CSAK HASZNÁLT !!! -
cibus
senior tag
válasz
5leteseN #89618 üzenetére
Igen, simán tudok rajta húzni annyit bőven. Szerencsére nyertem a szilícium lottón, mert még anno kb 1,5 éve egyszer felhúztam a gyári összes mag turbó 4.1-ről stabil összes mag 5.1re.
De aztán pár hónap múlva elkezdett terhelésen újra indulni a gép, aztán már idle-ben is. Visszaállítottam mindent gyárira, ugyanúgy.
Végül kiderült, hogy a tápom volt a ludas. Új táp megoldotta a problémát.
Azóta stock-ban megy minden, CPU és GPU is.Mivel 1080p-ben nyomom bőven elég volt eddig medium -high minden. 100-144 között.
De most jött az új test driver, hát az így alap órajelekkel minimumon 40-50 FPS.
Bár egy "beta" de akkor is.... -
cibus
senior tag
Sziasztok, van egy ilyen gépem, 1080p monitorral.
i5 8600K + 2x8 gb ddr4 + gtx 1070 8 gbgondolkozom egy 7800xt vételén, de egyenlőre még nem nagyon akarok teljes konfigot építeni (anyagi okok), viszont szerintem eléggé cpu bottleneck lenne a 8600K 6 mag/6 szálja, nem? mert ugye 1080p-ben még eléggé számít a cpu is.
vélemények?esetleg ha vennék mellé egy 21:9 1440p monitort? levenné a prociról annyira a terhelést, hogy ne legyen bottleneck?
köszi
-
cibus
senior tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami jó árú ( olcsó) VGA táp kábelt (toldót), ami rögtön 90 fokban megy lefelé? Az új tápomnak olyan kemény a vezetéke, hogy nem szívesen törném meg, így meg pont nem tudom felrakni a ház oldalát... Szóval elég lenne egy egyszerű toldó, hogy 90 fokban rá tudjam dugni a 1070re. Amúgy egy 6 és egy 8 pines kellene. Köszi, ha valakinek van valami tuti ötlete...
-
cibus
senior tag
üdv. csak játékra kell össze raknom egy gépet.
csak új kártya játszik neki (106ért találtam giga 2060 OC-t, 2 ventis, nem mini)
lenne ilyen 110ig jobb alternatíva? (amd?)esetleg ha meg tudom győzni, hogy legyen használt de még garis, akkor 110be mi állhat meg?
köszi
-
cibus
senior tag
Sziasztok,
Bocsi kicsit off, de Nvidia.
Néhány játéknál azt csinálja, hogy bal oldalt bejön egy elég nagy enyhén átlátszó gsync on felirat. És nem tűnik el soha a játékban. Mindenhol ott van.
Ezt hogyan tudom kikapcsolni.?? Az istenért nem találtam.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest