- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokodile
csendes tag
Sziasztok! Adott egy inno3d rtx 3090 ichill 3x.
Szétszedéskor a gpu körüli csavarok nem ott tekeredtek szét ahol kellet volna, hanem a távtartó jött ki a gpu ból, ezért gondoltam jó belehúzom a távtartót a hütőbordába hogy ne legyen később gond. Sikerült úgy meghúzni hogy leszakadt a hat szögletű távtartó feje.
Tudja esetleg valaki hogy ez milyen menetezésü és méretü csavar lehet, egyáltalán be lehet valahonnan szerezni? M3-as lehet vagy colos méret? Szereznem kéne menetvágót ami hozzá való, és pót távtartót.. Szerintetek esélytelen?
Köszi ha valakinek van valami ötlete! -
krokodile
csendes tag
válasz
mert_csokis #87131 üzenetére
Szia
Nvidiára nem nagyon vannak berhelt biosok tudtommal.
Attól még mert performance mód simán lehet hogy nulláról indulnak ott is a ventik csak hamarabb kapcsol nagyobb teljesítményre terhelés alatt, terhelés közben a fordulatszámokat a hőmérséklethez viszonyítva tudod ellenőrizni hogy változott e valami.
A csatlakozót megosztás nem befolyásolhat ilyesmit.
Igen a tápod biztos gyenge ez esetben. Ne is használd igy, vagy húzd le legalább msi afterburnerben a powerlimitet amennyire tudod amig nem szerzel másik tápot. -
krokodile
csendes tag
válasz
cinikus #87128 üzenetére
Azt nézd hogy mennyire gyorsan megy fel addig a hőmérséklet, ha nagyon hirtelen ugrik fel akkor nem sikerült a pasztázás. Most hirtelen nem tudom fejből, van e még, vagy milyen szenzor van esetleg még a 1080 on, de hwinfoval nézd terhelés közben a szenzorokat a kártyán, lehet valami más melegszik túl rajta. De nagyon gyanús hogy a hirtelen nagy ventilátor pörgés és a csökkent teljesítmény, az túlmelegedés.
-
krokodile
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy rtx 3090 Ichill 3x, nem akar lejönni a hűtő borda, ugye 12 csavar fogja összesen?
Már felforossítottam előtte gépben, próbáltam úgy is. Tartok tőle hogy leszakadnak a memóriák ha erőltetem, nem egy kártyát szedtem már szét, ennyire összereagadva még soha nem volt semmi.
Valakinek valami ötlet mit tudok még csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest