- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
ehh, túl sokáig vadásztam a YT linkekeket...
szóval még az előzőhöz, Jasso -nak:Egyébként igen, ez a full passzív eléggé utópisztikus elképzelés;
pl egy ilyen z590 vrm hőfokok elég szépen bezavarhatnak: heatpipe-os duplavastag borda rajta a lapon +fújom egy 140-essel alacsony rpm-en (ez egyben a vga backplate-et is hűti), de 55-60C° így is (van is ezzel gond a vékonka hűtőbordás alaplapokon pl: ez a trendi GB lap, meg némelyik ASUS/Asrock is főzi magát szépen) na de még ott a PCH, ram, táp, hdd, szóval maradnak a halk ventik + szabályozás.A légkavarókkal szemben viszont a vizeseknek egyértelmű előnye, a meleget a házon kívülre történő szállítás ténye/lehetősége (meg ugye ott a BTU/h, fajhő, ilyesmik, de ezt most hagyjuk).
Így nem is értem, amikor a vizes hűtőbordákról befelé fújatják a házba a meleget.
Na meg ugye az elhelyezés, aztán, meg ha szárazon fut a pumpa, akkor meg megy a sírás, hogydesilányság ez az aio... -
törölt tag
nincs olyan h passziv hütő, felejtsétek el. ha nincs légáramlás a házban akkor baszhatod a passziv hütődet, ergó ha nem a blokkra raksz ventit akkor a házba kell raknod annyival többet. szóval ennyiből használhatsz sima ventillátoros cpu hütőt is.
nekem bequiet aio-m van és 2000rpm-el megy a pumpa és abszolut nem lehet hallani szóval sanszos hogy a tiéd már a végét járja és azért hangos. -
-
Én csak CPU-ra tudok Noctuától passzív, ventimentest, voltak is cikkek róla itt. De sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban, őszintén írva, én sem biztos, hogy ezt tenném be egy ventis helyett, pedig ha valaki, akkor én szeretem a csendet.
-
Szia!
Használd egészséggel Argust.
Tök jól belehet ám lőni, nem állítom, hogy egy óra alatt, de pár napig figyeled, és füledhez, tűrőképességedhez igazodva beállítod ami Neked jó. Tudsz profilokat is beállítani, nekem van téli/nyári, illetve most kipróbálásra van nálam egy Radeon, ahhoz is egy külön profilt állítottam be.
-
-
-
Viktor77
titán
Én is ezt használom, mert a GPU ventije az alaplapra van kötve. De meg lehet benne adni, hogy az egyes ventilátorok mely hőfokhoz igazodjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest