- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
HUN_Szuh #73308 üzenetére
Valami tényleg nem kerek, mert elég sok a bejegyzés. Nekem ilyen application hang hibát akkor írt, ha minden igaz, mikor a sata kábelek mozdultak el kicsit és amiatt filmnézés közben időnként megakadt a lejátszó és a hang. Talán be is záródott néha. Én azokat nézném át előbb, aztán ha új a gép és ilyesmiket a kezdetektől fogva csinál, akkor alaplapi biost is frissítenék, valamint keresnék más hang és alaplapi drivereket.
Esetleg a win 10 topikba is bekérdezhetsz, ott jobban értenek a hibakereséshez. -
zsigomark3
tag
válasz
HUN_Szuh #73296 üzenetére
Én ezt a kérdést, feltenném tápegység topicban is
Nem lehet hogy a tápod kezdi megadni magát és peakeknél elszáll?
Vegyél le mindent power savingre és nézd meg úgy produkálja e a hibát?
Esetleg van lehetőséged kipróbálni másik (nagyobb, goldos) táppal a rendszert?Ugye a 1080ti +plusz pcie power csatijaiba két külön ágat vittél fel, és nem egyet dugtál be kétszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTX 1660 6gb Super /1660/1650s/1060 Videókártyák Jótállással!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest